vay vay vayyyyHayırlı olsun canım hedefi aşmışsın hedefinde hedefini veriosun artık tebrik ederim.bundan sonra diyet yapma bari sadece kilonu koru darısı bizim başımızaa tekrar tebrik ederim minikkim
selam canlarım hepinizi öperim ben yaaaa kızlar iki ev arasında kaldım ne yapçam bilmiyorum ne zor şeyyy yaaaaaaaaaaaa birinin mutfağına aşık oldum birininde balkonuna ve bulunduğu konuma ikisininde ağır basan yerleri var çok şaşkın ve kararsızım bir daha böyle bir fırsatımda olmucak şu ara ev alırsam aldım birdaha böyle fırsatım olmucak kiraya çıkacaktım evde hazırdı ama ev alma durumumuz olunca vaz geçtik şimdi ev arıyorum iki tane var ve çok kararsızım iki gündür uyku uyuyamıyorum düşünmekten napçam ben yaaaa
canım şimdi zaten yavaş yavaş normal yemeye başlayacaksın ama yavaş yani ki zaten bence kontrollü gidiyorsun:) ama diyet bitti diye bizi de bitirme tamam mı uğra buraya:)
günaydın tatlım, valla bakıyorumda 10 kg vermişsin. harikasın fıstığım.. valla ihmel edıyorum sizi biliyorum ama çok yoğunum.
ama rejimi bırakmadım. tabıkı kaçamaklarım artttı. bıraz bıraz herseyden yıyorum. tatlıda yıyorum artık. hedefimi 46 ya çekmiştim ya hedefi geçtim. 45,7 kg yum. tabııkı sabah erkenden aç karna ve çıplak :)
20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5ASIL BAŞLANGIC
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49
18.10.2011 48,9 :18:
25.10.2011 48,6
29.10.2011 47.9
05.11.2011 47.3
12.11.2011 47.8kafama kafama vurun.dövün beni.
19.11.2011 47.1 :111: nasıl kırıcam ben bu 47 kg yu ya. 46.8 olsaydı bari..
26.11.2011 46,7
03.12.2011 46,4
10.12.2011 45,7hedefi 46 yapmıştık. hedefi geçtiik :)
cnm hayırlı ugurlu olsun Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin...günaydınnnnnnnnn sonunda kararımızı verdik ve dün yasal prosedür başladı tapu ve diyer işler güzel bir ev aldık allah herkeze versin inşallah kiracı olmak çok zormuş nasipse ocağın ilk haftası taşınıyorum ama şimdiden çok heyecanlıyım bir sürü plan yapıyorum eeeeeeee tabi insanın kendi evi olunca istediğği şeyi yapıyor allah herkeze nasibetsin
sen naptın minikkimmmmm valla doya doya sohbet etmeyi özledim seninle beeee kuzum bende kontrolü elden bırakmamaya çalışıyorum düzenli yiyorum kii koruma dönemi diyetten daha zormuş beee neyse öptüm güzel günler diliyorum
kontrol kontrol kontrol. Valla ben buraya kılo aldım dıye gelirsem benı döversiniz biliyorum. Devamlı kontrol altında tutucam kensımı. Herhaftatartılıyorum zaten. En ufak oynamada müdahale etmek için.
Dün akşam kısır yaptım eve gıdınce, bı tabak kısır yedim tv seyrederken, 1 bardak zero
gece kalkamadım. Bı uyandım kı ezanın okunmasına 3-4 dk var. Hemen dişlerimi fırçaladım. 500 ml su içtim.
Akşam: 4 yk pırasa, 1 kase yogurt,3 yk peynirli makarna
cnm hayırlı ugurlu olsun Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin...
yok kız minik satmaz bizi öyle bi kız değil:))) bence bu aralar işler cooookkkk yogun bakalım diyeti bozdu mu ben de merak etmiyor değilim ama:44:kizzzzzzzzzzzz tebrik ederim minikimmmm hedefine ulasmissinhemen basari öykünü yazacaksin
unuttunmu bizi ne oluyor sana eskisi gibi girmiyorsun( tabi diyet bitti bizi sattin dimi
yok kız minik satmaz bizi öyle bi kız değil:))) bence bu aralar işler cooookkkk yogun bakalım diyeti bozdu mu ben de merak etmiyor değilim ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?