Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim elimde bu var 1 defa yarım saatliğine giyildi fotodan da anlaşılacağı gibi sıfır gibi -alçak topuklu öok rahatarkadaşlar siyah süet klasik topuklu ayakkabı arıyorum şu tarzda elinizde varsa yardımcı olur musunuz
kaç numara acababenim elimde bu var 1 defa yarım saatliğine giyildi fotodan da anlaşılacağı gibi sıfır gibi -alçak topuklu öok rahatEki Görüntüle 1517730
aslında beğenmiştim ama ben 38 giyiyorum çok sağolun zahmet verdim38 numara ama kalıbı geniş 39 için de olur diyebilirim ben o yüzden giyemedim
38 numara arıyorum resim gönderebilir misiniz acabaCanim bende var kaç no ariyosu. Acaba
aradığım tarz değil teşekkürlerben de var 38 numara
ama böyle mercimek kadar yapıştırıcı dökülmüş belli oluyor boyayla halledilir mi bilmem. çok uyguna bırakırım iyi para verip almıştım. çok şıktır. az giydim.
Eki Görüntüle 1517701 Eki Görüntüle 1517702 Eki Görüntüle 1517703
rica ederim umarım bulabilirsinizaslında beğenmiştim ama ben 38 giyiyorum çok sağolun zahmet verdim
Tamam cnm 38 no bende var aksam resim atarim38 numara arıyorum resim gönderebilir misiniz acaba
Fiyatı ne dir acababenim elimde bu var 1 defa yarım saatliğine giyildi fotodan da anlaşılacağı gibi sıfır gibi -alçak topuklu öok rahatEki Görüntüle 1517730
38 arıyorum malesefEki Görüntüle 1518272 36 numara 37 de olur 20 tl
tamam canım sağolTamam cnm 38 no bende var aksam resim atarim
fiyatlı almıştım ama giyemeyeceğim için satılsın istiyorum 35 tlFiyatı ne dir acaba