Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayıldım evine canım çok hoş özellikle tv üniten ve yatak odan tam benlik allah hiç ayrılık yaşatmasın mutlulukla kalın..
bir soru sana bana yatak odanın halısının markasını yada nereden aldığını yazabilirmisin..
canım ya ne tatlı bi heyecan şimdi seninki ben bu heyecanı geçireli 5 yıl oluyor ama şimdi senin eve bakarken anılarım canlandı Ben nazar değecek diye çok korkmuştum Allahım nazarlardan saklasın korusun herşeyin harika Mululuklara.s.a.s.a.s.
genelde herkesin yorumu aynı dantelleri kaldır yada en aza indir
o kadar tülbenti ne yapacaksın
rabbim şimdiden mutlu mesut etsin huzur içinde oturun inş
minilyacım güle güle otur evinde bak zaman geçmiyor geçmiyor diyordun ki sadece 2 güncük kaldı.
patiklerin ,yazmaların ,havluların ne kadar çok öyle..maşallah çeyizinde çok ..hepsini iyi günlerde kullan .bu çeyiz seni eskitir bebeklerine bile yeter :)
koltuk takımın salonun çok güzel olmuş yalnız örtüleri kaldırırsan çok daha şık olacaktır.çeyiz serimi tabi serilmiştir.yatak örtün de çok güzel aradıgın gibi bulmuşsun.
mutfak dolaplarının rengini de çok beğendim.temizlik malzemesi stoğu da yapıyorum demiştin öyle gerçektten bikaç yıl yeter size...
Yeni yuvanda huzur mutluluk sağlık seninnle olsun canım düğüğn resimlerini de bekliyorum.
cnm benim hayırlı uğurlu olsunnnn.....çok güzelmiş evin ve çeyizin...bende yene evlendimm hiç aklıma gelmedi böyle çekmekkkk ama herşey harikaaaaaa .şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerimmm
cnm benim hayırlı uğurlu olsunnnn.....çok güzelmiş evin ve çeyizin...bende yeni evlendimm hiç aklıma gelmedi böyle çekmekkkk ama herşey harikaaaaaa .şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerimmm