Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa sinir oldum, cimere ve tüketici hakem heyetine başvur hemen acil, bırak ceza yesinler.Akşam gitti eşim yapmamışlar iade yarın sabah gelin demiş eşim de sinirlenmiş alın çöpe atın diye bırakmış
Bi meyve suyu için kaç kere gidilecek işte sinir ediyolar insanı.
Geçenlerde de başka markette denk geldi etiket fiyatı başkaymış geçtikleri fiyat başkaymış sürekli onu inceliycez bide
Yaa başvurayım demi ben de düşündüm aslında sonra boşver dedim kendime . Şimdi yazarken sinir oldum tekrar, başvurayımaaaaa sinir oldum, cimere ve tüketici hakem heyetine başvur hemen acil, bırak ceza yesinler.
fişin duruyosa direkt başvur, bi kere o ürünü geçerken farketmelilerdi, üstüne yatmışlar bi de. iyi ki bakmışsın fişe. bende arada bakarım ama epeydir bakmadım :)Yaa başvurayım demi ben de düşündüm aslında sonra boşver dedim kendime . Şimdi yazarken sinir oldum tekrar, başvurayım![]()
Zaten ben girer girmez kız yanıma geldi bişey mi oldu abla diye evet oldu ablaam dedimfişin duruyosa direkt başvur, bi kere o ürünü geçerken farketmelilerdi, üstüne yatmışlar bi de. iyi ki bakmışsın fişe. bende arada bakarım ama epeydir bakmadım :)
Ne demek yarın gelin ya, oldu sabah akşam size uğrayalım işe gider gibiYaa başvurayım demi ben de düşündüm aslında sonra boşver dedim kendime . Şimdi yazarken sinir oldum tekrar, başvurayım![]()
Evet bide evimiz yakın değil neyse meyve suyu hiç almıyoduk aslında oğlum guava diye merak etti tadını tadına da bakamadı çocuğumNe demek yarın gelin ya, oldu sabah akşam size uğrayalım işe gider gibi
Akşam gitti eşim yapmamışlar iade yarın sabah gelin demiş eşim de sinirlenmiş alın çöpe atın diye bırakmış
Bi meyve suyu için kaç kere gidilecek işte sinir ediyolar insanı.
Geçenlerde de başka markette denk geldi etiket fiyatı başkaymış geçtikleri fiyat başkaymış sürekli onu inceliycez bide
Nerden başlayacağımı bilmiyorumKolay gelsin canım neler yapacaksın Bugün benim çok uykum var hiç enerjim yok uykumu alamadım