Akşam gitti eşim yapmamışlar iade yarın sabah gelin demiş eşim de sinirlenmiş alın çöpe atın diye bırakmış 😬
Bi meyve suyu için kaç kere gidilecek işte sinir ediyolar insanı.
Geçenlerde de başka markette denk geldi etiket fiyatı başkaymış geçtikleri fiyat başkaymış sürekli onu inceliycez bide
aaaaa sinir oldum, cimere ve tüketici hakem heyetine başvur hemen acil, bırak ceza yesinler.

aaaaa sinir oldum, cimere ve tüketici hakem heyetine başvur hemen acil, bırak ceza yesinler.
Yaa başvurayım demi ben de düşündüm aslında sonra boşver dedim kendime . Şimdi yazarken sinir oldum tekrar, başvurayım 😁

Yaa başvurayım demi ben de düşündüm aslında sonra boşver dedim kendime . Şimdi yazarken sinir oldum tekrar, başvurayım 😁
fişin duruyosa direkt başvur, bi kere o ürünü geçerken farketmelilerdi, üstüne yatmışlar bi de. iyi ki bakmışsın fişe. bende arada bakarım ama epeydir bakmadım :)

fişin duruyosa direkt başvur, bi kere o ürünü geçerken farketmelilerdi, üstüne yatmışlar bi de. iyi ki bakmışsın fişe. bende arada bakarım ama epeydir bakmadım :)
Zaten ben girer girmez kız yanıma geldi bişey mi oldu abla diye evet oldu ablaam dedim 😁
Eşim kaldırın orda tek duranları başkaları da mağdur olmasın demiş ben biliyorum sorun olmuyo demiş bide dalga geçer gibi 😁
Bak bak cıkısta ben hep bakarım 😆

Ne demek yarın gelin ya, oldu sabah akşam size uğrayalım işe gider gibi
Evet bide evimiz yakın değil neyse meyve suyu hiç almıyoduk aslında oğlum guava diye merak etti tadını tadına da bakamadı çocuğum 😁

Akşam gitti eşim yapmamışlar iade yarın sabah gelin demiş eşim de sinirlenmiş alın çöpe atın diye bırakmış 😬
Bi meyve suyu için kaç kere gidilecek işte sinir ediyolar insanı.
Geçenlerde de başka markette denk geldi etiket fiyatı başkaymış geçtikleri fiyat başkaymış sürekli onu inceliycez bide

Marketlerin müşteri hizmetleri oluyor onu ara.

Dolabimdan giyiniyorum 53. Günündeyiz 😊
Son 3 haftamız kaldı.
Ve o sırada kisliklari çıkartıp bir alınacaklar listesi hazırlamaya başlarım hiç sevmiyorum şu listeleri ama parça parça alacağım. İndirim takip edeceğim.
Önceden toplu alışveriş yapardım tabi taksit yapardım mecburen simdi hiç o duruma girmeyeceğim. Böyle çok rahat 😌

Temizliğe başladım.
Biraz bugün geç başladım yarın daha çok iş yaparım devamı gelir artık. 👍

Back
X