- 19 Şubat 2021
- 7.693
- 24.547
- 298
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bereket versin hayırlı olsun inşallahSelamssssss ayyyy fırsatım olmuyor gelmeye
Annemler geldi kurs başladı derken kızın ödevleri
Dün birikimlik biraz
altın aldım bereketli olsun
Gün için tam altını da aldım
Yarında komşularla günüm var![]()
Mia arkadaşlarının nişanına gidiyorlar Manisaya geliyor pazartesi okula gitmez
Selam sen nasılsın neler yapıyosun.kızlar selam, nasılsınız hepiniz?
Aa doğru yazmıştıMia arkadaşlarının nişanına gidiyorlar Manisaya geliyor pazartesi okula gitmez![]()
Sen yazınca farkettim aslında bu durumda benim de varSelam sen nasılsın neler yapıyosun.
Ben iyi olmaya çalışıyorum iyiyiz çok şükür. Bu hafta sonunu atlattıktan sonra daha iyi olurum inşallah daha sonra 2026 hedeflerimi planlıycam . Kitabım var bıtane okuduğum onu bitirmeye çalışıyorum. Bu aralar iştahım çok açıldıyemekten sonra pişmanlık hissi yaşamaktan sıkıldım ergenliğimden beri yeme bozukluğum var
ya çok çok çok az yiyorum yada aşırı fazla yiyorum
İçimi sana döktüm![]()
Ben de şu kadar kitap okuyacağım diye hedef koymadan her gün 5 sayfa da olsa okumalıyım diye hedef koymayı düşünüyorum. Sporda da ilk başta zorlanmamak için 15 20 dakikayla başladım onu rutinime ekledim şimdi 45 50 dakika oldu bide sanırım sevmek lazım ben enerjim yokken biraz yaparım diye başlıyorum yaptıkça enerji yükleniyorSen yazınca farkettim aslında bu durumda benim de var
Yediğimde o pişmanlık hissi gerçekten çok rahatsız edici
Spor yapıyorsun ama kilo yapmaz bazen oluyor öyle
2026 hedeflerim neler benn de yazsam keşke
Düşüneyim yazarım ama misal şu kadar kitap okuyacağım dedim mi yapamıyorum
Ya da spor yapacağım yazayım olmuyor![]()
Evet ya hep o hisle mücadele ediyorum. Pişman olduğum için mide bulantısı oluyo bide bendeSen yazınca farkettim aslında bu durumda benim de var
Yediğimde o pişmanlık hissi gerçekten çok rahatsız edici
Spor yapıyorsun ama kilo yapmaz bazen oluyor öyle
2026 hedeflerim neler benn de yazsam keşke
Düşüneyim yazarım ama misal şu kadar kitap okuyacağım dedim mi yapamıyorum
Ya da spor yapacağım yazayım olmuyor![]()
Retinol nedir ?Retinolle yüzümü yakmışım bariyer onarıcı krem almam lazım![]()
Retinol a vitamininin bir türeviymiş. Cilt bakımında kullanılıyorRetinol nedir ?
Merak ettim.
Nasıl anladın yaktığını acıdı mı yoksa leke filan mı olduRetinolle yüzümü yakmışım bariyer onarıcı krem almam lazım![]()
Kızardı canım kıpkırmızı oldu. Nemlendirici üstüne yaparım bundan sonra biraz dinlensin ben de 2 yıldır kullanıyodum oranı daha yüksek bişey almıştımNasıl anladın yaktığını acıdı mı yoksa leke filan mı oldu
Ben de kullanıyorum bırak yanığı kızarıklık bile olmadı
Kaçtı oranı benimkine bakayım yukarı çıkıncaKızardı canım kıpkırmızı oldu. Nemlendirici üstüne yaparım bundan sonra biraz dinlensin ben de 2 yıldır kullanıyodum oranı daha yüksek bişey almıştım![]()
0.3 tü birden hemen %1 e geçtim şimdi baktım yüzüme kabarcık kabarcık olmuş baya tahriş etmiş bıyık bölgesi iki tarafta olmuşKaçtı oranı benimkine bakayım yukarı çıkınca
Geçmiş olsun![]()
Sağol canım güneş kremi hep kullanıyorum yaz kış ama benim yüzüm hassas egzama olan bölgeler o bölgeler o yüzden oldu galiba dersimi aldım artık dikkatli olurum0,5 miş benimki de direk 1 alacaktım ilk kullanım diye vazgeçtim ama benim yüzüm eşek derisi gibi bişey olmuyor kolay kolay
Çok geçmiş olsun sonrası için güneş kremi de kullanmak gerekiyor galiba