hiç bilgim yok.
babannesinde topluyomuş bana göstemiyor. çok fena
Hadi ya yok benimki hiçbi yerde toplamıyor. Eve gidince elecdanın yöntemini kullanacağım çöp poşetini alıp ya toplarsın ya oyuncak çöplüğüne gider diyeceğim
Bunu bi kaç kere denedim bazen topladı bazen çöp poşetine koyup kaldırdım kilere ama çöpten attığımı söyledim kendisine ama devamını getiremedim

gelecek yaza 7 aylık falan olacak gidilir mi ki antalyaya allahım cahillikten ölecem :)
Ooo en rahat hali biz geze geze o dönem tatil yapmıştık hiç sıkıntı çıkarmamıştı amaaa bi sonraki yaz yürümeyin yeni öğrenmişti rahat edememiştik hiç. O yüzden gelecek yılı iyi değerlendirin bence

Tamam canım istediğim bi otel var ona gitmek istiyorum allah nasip ederse inşallah.

Tamam canım istediğim bi otel var ona gitmek istiyorum allah nasip ederse inşallah.
Şunu yapamayız bunu yapamayız demeyip her şeyi yapmak lazım çünkü bundan sonra bebişler olacak hayatımızda inşallah bize uymaları lazım, umarım sağlıklı uyumlu olurlar da güzel güzel büyütürüz

kaçla başlamıştın sonrasında kolay verebildin mi canım. ilk hamilelik olduğu için epey cahilim..
şimdi bu kilo alma / verme işi kişiden kişiye değişir.

ben 68 ile hamile kaldım. 88 ile doğum yaptım.
40 günlüktü bebeğim. 67ye düştüm. (21 kg vermiş oldum)

sonrasında 73-75e kadar çıktım yine.

emzirme dönemim bitince karatay diyetine başladım. 11 kg verdim. 62'ye kadar düştüm.
Şu aralar yine 67-68 civarında geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…