- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
noldu mia üşüttün mü acaba bi doktora gitseydin ya be arkadaşım şimdi geçti miSelam kızlar akşamdan beri istifra ediyorum.
Daha yeni işe geldim ama çok kötüyüm
geçmiş olsun.Midemi üşüttüm sanırım
noldu mia üşüttün mü acaba bi doktora gitseydin ya be arkadaşım şimdi geçti mi
git o zaman canım ya daha kötü olmadan.Yok geçmedi akşam giderim artık.
ihmal etme bi saatlik izin al işyerinden...Yok geçmedi akşam giderim artık.
hiç bilgim yok.Mia- geçmiş olsun salgın var dikkat et
lindalinda havuza dikkat et enfeksiyon kapma
Anka annenle nasıl geçti merak ettim
@MigiMadid ben de oğluma toplatamıyorum oyuncaklarını napsak ya
canım hava yağmurlu zaten gidemicem galiba kızlar bu sene tatil yapamadık içimde kaldı benimMia- geçmiş olsun salgın var dikkat et
lindalinda havuza dikkat et enfeksiyon kapma
Anka annenle nasıl geçti merak ettim
@MigiMadid ben de oğluma toplatamıyorum oyuncaklarını napsak ya
Hadi yahiç bilgim yok.
babannesinde topluyomuş bana göstemiyor. çok fena
Biz de yapamadık. Seneye acısını çıkarız boşver.canım hava yağmurlu zaten gidemicem galiba kızlar bu sene tatil yapamadık içimde kaldı benim
gelecek yaza 7 aylık falan olacak gidilir mi ki antalyaya allahım cahillikten ölecem :)Biz de yapamadık. Seneye acısını çıkarız boşver.
Sizin gelecek yaz en rahat hali olur bebeğin gidersiniz
niye gidilmesin ki:)gelecek yaza 7 aylık falan olacak gidilir mi ki antalyaya allahım cahillikten ölecem :)
ay inşallah canım ya o günler gelsin giderim inşallah :)niye gidilmesin ki:)
bebekle tatil yapan çok:)
keyf almiş olursun:)
Ooo en rahat hali biz geze geze o dönem tatil yapmıştık hiç sıkıntı çıkarmamıştı amaaa bi sonraki yaz yürümeyin yeni öğrenmişti rahat edememiştik hiç. O yüzden gelecek yılı iyi değerlendirin bencegelecek yaza 7 aylık falan olacak gidilir mi ki antalyaya allahım cahillikten ölecem :)
Nasıl geçti?Mikan lindalinda iyiyiz çok şükür her şey yolunda annem dün gitti ablam bu gün gidecek yarın normal hayata döneceğiz
Tamam canım istediğim bi otel var ona gitmek istiyorum allah nasip ederse inşallah.Ooo en rahat hali biz geze geze o dönem tatil yapmıştık hiç sıkıntı çıkarmamıştı amaaa bi sonraki yaz yürümeyin yeni öğrenmişti rahat edememiştik hiç. O yüzden gelecek yılı iyi değerlendirin bence
Şunu yapamayız bunu yapamayız demeyip her şeyi yapmak lazım çünkü bundan sonra bebişler olacak hayatımızda inşallah bize uymaları lazım, umarım sağlıklı uyumlu olurlar da güzel güzel büyütürüzTamam canım istediğim bi otel var ona gitmek istiyorum allah nasip ederse inşallah.
Geçmiş olsun dikkat et kendineMidemi üşüttüm sanırım
şimdi bu kilo alma / verme işi kişiden kişiye değişir.kaçla başlamıştın sonrasında kolay verebildin mi canım. ilk hamilelik olduğu için epey cahilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?