Ay hadi inşallah ya, evin yakınına da bir yer açılmış küçüklere jimnastik büyüklere mat pilatesi var. Kızımla yazılırız belki daha istikrarlı oluruzSağol canım
İlk başta çok zorlanıyosun ama güç kazandıkça daha kolay gelecek 20 dakika yetmeyecek o zaman devam et bırakma
Geçmiş olsun tekrar, nazar mı var nedir?Sabah oğlumu durağa bırakmak için çıkarken geri geri duran araca carptım
Bu sene arabayla yaşamadığım kalmadı
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Hastalık üstüne bi de bu
Not bıraktım çok bişey yok ama yine de çok üzgünüm
Eşim boşver bişey olmaz senden kıymetli mi diyor
Oğlum çok üzüldü ağlayınca
Bu sıralar neden böyleyim bilmiyorum
Geri giderken öten sensörler çalışmadı ama ne olursa olsun güvenmeyip kendim de dikkat etmeliydim
O kitabı ben de sevdim, bir solukta okunacak bir kitap.kitabın adı "söyleme bilmesinler" değişik bi kitap kırmızı oda gibi, herkes haklı kendi çerçevesinden bakınca.
Size de geçmiş olsunSelama kızlar biz bir geldik hastalıktan gözümü açamıyoruz kaç gündür hastanede serumlardayız
Geldiğim günün akşamı küçük kızımın doğumgünün yaptık o sabah başladı hastalık ablamlara anneme filanda hep bulaştı ya herkes hasta
Sana da geçmiş olsun canımYeşil çay demledim kendime. Tansiyonum da düşüyo gibi ama bayılmam inşallah
Sağol canımGeçmiş olsun tekrar, nazar mı var nedir?
O kitabı ben de sevdim, bir solukta okunacak bir kitap.
Size de geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canım
Ne oluyor böyle herkes hasta?
Okullar da açıldı iyice bulaşır.
Ayy süper mat pilates kolay olur felan diye düşünme çok zor oluyo yazılın çok güzel olurAy hadi inşallah ya, evin yakınına da bir yer açılmış küçüklere jimnastik büyüklere mat pilatesi var. Kızımla yazılırız belki daha istikrarlı oluruz
daha iyi olmana sevindim, yormadan yap işlerini, tekrar başa dönme Allah korusun.Sağol canımDün ilaç alıp uyudum bugün biraz daha iyiyim
Vazgeçtim o zaman diyor muşumAyy süper mat pilates kolay olur felan diye düşünme çok zor oluyo yazılın çok güzel olur
Geçmiş olsunSağol canımDün ilaç alıp uyudum bugün biraz daha iyiyim
Teşekkür ederimdaha iyi olmana sevindim, yormadan yap işlerini, tekrar başa dönme Allah korusun.
Geçmiş olsun tekrar, nazar mı var nedir?
O kitabı ben de sevdim, bir solukta okunacak bir kitap.
Size de geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canım
Ne oluyor böyle herkes hasta?
Okullar da açıldı iyice bulaşır.
Teşekkür ederim canım ilk günki üzüntü yok ama yine de çıkarken çok tedirginimS sarahconnor canın y’a çok geçmiş olsun üzülme aç müziğini keyfin yerine gelsin hiçbişey senden önemli değil
Canım yemek yiyememek çok kötü oluyo hastayken hayat kalitesi düşüyo resmen bir an önce toparlan inşallah. Benim iştahımda bi eksilme yok şimdilikKahvaltı dünden kalan çorbayı içtim o da zorla
Çay yaptım ama bir bardak bile içemedim ağzımda garip bir tat
Yemek kıymalı makarna yapacağım
Yanına belki yoğurt çorbası yaparım
Maşallah ama olmasın canımCanım yemek yiyememek çok kötü oluyo hastayken hayat kalitesi düşüyo resmen bir an önce toparlan inşallah. Benim iştahımda bi eksilme yok şimdilik
Günaydın kızlar
Bugün nöbetçiyim. Boğazım ağrıyor
3 buçuk gibi göz doktoruna randevum var.
Herkese güzel günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?