Dün pazara girdim, eve gidip onları yerleştirdim, hemen börek ve fırında kabak tatlısı yaptım, çamaşırları yerleştirdim
Kıyafet ve nevresim ütüledim
Mutfağı topladım

Akşam misafirler gitti, makineyi çalıştırdım, ortalığı toplayıp yattım

Bugün makine boşalacak, mutfak balkonu yıkanacak, balkon kapısı ve camı silinecek, yemek yapılacak
Bunlar biterse buzdolabı düzenlemesi yaparım

Bu ara kitap okuma hedefinden biraz sapmış durumdayım, ev işleri düzene girince hedefi artırmayı düşünüyorum telafi için

krem rengi hoş ama çocuklar batiriyor.
benimde krem rengi.. ama mafoldu..
yenisini alirsam koyu yeşil turkuvaz rengi almaya tercihim olurdu. pembe almam:)
pembesi kaynanamda var görmekten gina geldi:)
ben değişik taraftayim.
benim istegim mutfak banyo..
evlendiğimde içim isinmayarak geldim eve.. sürekli kanepe yer degişitirip durduğum için parkeler çizildi...
hala evin degişik yapmayı düşünürüm..
bide çocuk odasindaki kanepeyi kaldirma düşüncesindeyim.. eşim kabul etmiyor..
kızım 3 yaşına girecek beşigi ortadan kaldirmayı düşünüyorum.
baya baya yapacagim çook

Ben de çocuk büyümeden krem rengi koltuk almam.
ama evimin sadece yüksek ayaklı koltuklardan ve açık renklerden oluşmasını istiyorum.
ileride bunun olması için çabalayacağım.

Minimal yaşam eşyanın kullanıyor olması demek zaten
bende buzdolabımı değiştirmekten vazgeçtim mesela
yenisini almak beni etkileyecek maddi anlamda
ama bu buzdolabını da değiştirmeyince dolap işine de giremiyorum
o yüzden o kısıma raf yaptıracağım
çok minimal görüntü olmayacak ama kullanım alanım artacak
şuan 3-4 dolabı kullanamıyorum altları çöktü
birinde zamanında ısıtıcı varmış sökmüşler rafsız bomboş
eşime raf koyalım dedim değişecek zaten dedi 2 yıldır öyle

yani düz ve sade görüntüler temizliği kolay olur sadece
minimal yaşamın kuralı değildir.
Sevmediğin eşyaları da belli sürelerde değiştirirsin.
hepsi aynı anda olmuyor malesef
birde ben kahve sevmezdim eskiden
şuan kahveyi acayip sevmeye başladım
yaşlanıyorum sanırım

Ben de şu sıra, evi boş görmek ve temizliği kolay yapmak istediğimden eşyaları atma çabasındayım.
Yoksa mutfak dolaplarımı evi alır almaz "kredi bitince değiştircem" kararı almıştım. Baktım dolap işimi görüyor, kapaklar yamuk yumuk ama yeni dolap da pahalı. dedim kırılana kadar devam.
Eğer mutfak dolabımı değiştirirsem gardrop tipi buzdolabı da alırım. yani olay büyür benim adıma

Aynen bende istiyordum ama 8 bin en düşük fiyatı

zaman gelir de çok zengin olursam

geçen yıl 5 bin tl di
kdv indirimi de vardı
keşke param olsaydı alsaydım artık çok geç sürekli artıyor fiyatlar
dolap bozulana kadar artık
dün elektrikler gidince yazı yayınlamışlar elektrik akımı düşük eşyalarınızı fişten çekin diye.
dolap bozulsa mı acaba diye içimden geçmedi değil

şimdi internete baktım da, gardrop tipi dolaplar 800 lt civarı ve yarısından biraz fazlası soğutucu gerisi dondurucu olarak kullanılıyor. ama normal dolaplara baktım onlarda da 700 küsür lt ama soğutucu hacmi daha büyük.

yani kısaca benim için dondurucusu önemli değil soğutucu kısmının hacmen büyük olması. ileride bakliyatlarımı orada depolamayı düşünüyorum. böcekleniyor ve çok ziyan etmiş oluyorum. üzülüyorum.

Bu sebeple gardrop tipi de almayabilirim. hedef büyük buzdolabı.

ben işe başladiktan sonra içmeye başladim.
Son 6-7 yıldır içiyorum.
evde kahvede bitti almam lazim.
a101 e lastik geliyor onu da alicam.

Ben gümüşlükleri satmak istiyorum ama daha 4 yıl oldu evleneli yeniler ve güzeller aslında eşimde başka odaya alırız diyor kitaplık olarak kullanıyorum şu an. Yatak odamı seviyorum ama odaya büyük geldi daha ölçüleri uygun bi şey istiyorum. Banyo lavabosunu değiştirip dolap yaptırmak istiyorum, çok dağınık duruyor şu an. Vs. Vs istek çok da bakalım

Kahveyi ben de çok severim yaşlılıkla nasıl bağ kurdun

Selam kızlar
Mutfak ve oturma odasının halılarını topladım. Yıkamaya gidecekler. Hazır halılar kalkmışken odaları elden geçireceğim bu hafta inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…