Günaydınlar
Dün
balkonlar yıkandı
yatak odası toplandı çamaşırlar katlandı
mutfak toplanıyordu ki elektrikler gitti
karanlıkta yemek yap derken 1 saat sonra geldi
1 mak çamaşır asıldı
dağınıklık toplandı
mutfak tekrar toplandı
az işim kalmıştı ama elektrikler yine gitti.

bugün
wc-banyo
merdivenler
süpürme silme işleri kaldı
buzluktan et çıkartacağım kolay bir yemek yapılacak

vaktim kalırsa ütü yapacağım
kitaplık düzenlenecek
kullanmadığımız ilaçları kaldıracağım.

Önerdiğiniz hesaplara daldım da kendimi minimalizmden epey uzak gördüm
Ben de inceledim ve kendimi uzak görmenin ötesinde çok da zorlanacağımı anladım.
Sebebi; evimde bazı şeyleri sevmediğimden ve bunları değiştirmenin madden beni zorlayacağı konusu.
Örneğin; parkelerim koyu kızıl. hiçbir şeyle kombinleyemiyorum. Açık renk olsun istiyorum. Parkeleri de durup dururken değiştirmek akıllıca gelmiyor.

Koltuklarım krem, kolları koyu kahve deri, altına vileda bile girmiyor. Kullanımı zor. evet yatak oluyor ama temizlik için illaki çekmek gerekiyor. ayakları plastik olduğundan yamuldu artık, tamir gerekiyor veya yeni koltuk takımı almak gerekiyor. Yeni bir koltuk takımı alırsam yine krem alacağım ama çocuğum küçük olduğundan ona da yeltenmiyorum.

Yatak odam, evdeki vitrinler falan hep koyu kahve. içim daraldı. 2 dolabı sattım kaldı elimde 2 dolap daha.

mutfak dolaplarım allaha emanet. boyamayı düşünüyoruz kapaklarını, boyayabilirsek ne ala...

vs vs uzaaaar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…