Evet rehber öğretmenimvayy psidan tanıdım seni :)
rehber öğretmensin dimi :)
İşte ben onları gördükçe evdeki her şeyi atasım geliyor, yoksa normale göre iyiyiz de daha fazlasını istiyor insanÖnerdiğiniz hesaplara daldım da kendimi minimalizmden epey uzak gördüm
Biz seni göremedik amaYa çok aktif değilim ama bazı kişileri gördüm profil olarak güzel oldu :)
Foto eklerim :)Biz seni göremedik ama
Aynen ekle de bakalım, bende merak ediyorum herkesiFoto eklerim :)
Çocuk psikolojisi ile ilgili her şeyi bundan sonra sana soracağımEvet rehber öğretmenim
Aynen ben de öyle istedim ama atamayacağım şeyler çokİşte ben onları gördükçe evdeki her şeyi atasım geliyor, yoksa normale göre iyiyiz de daha fazlasını istiyor insan
Benim eşim kızıyor artık onları takip ettikçe evde bişey bırakmadın diye. Ben de diyorum millete bakıp eşya istesem daha mı iyi diyeAynen ben de öyle istedim ama atamayacağım şeyler çok
Bildiğim yerlerden olursa seve seve cevaplarım tabiki her zamanÇocuk psikolojisi ile ilgili her şeyi bundan sonra sana soracağım
Mikan sen de öğretmen değil miydinÇocuk psikolojisi ile ilgili her şeyi bundan sonra sana soracağım
Evet ama ben İngilizce öğretmeniyim, pedagojiden rehber öğretmenler kadar anlamıyorumMikan sen de öğretmen değil miydin
way arkadaş neler olmuş neler, ben eksik kalmışım, hemen eksikleri kapatmalıyım :)
ben niye görmemişim bildirimleri yaaa, bi yoğunluk bi yoğunluk bndeEvet dün efsaneydi
Var var. Arkadaşım var oradaEskişehire gelmiş fotografların varmı
Var var. Arkadaşım var orada
Ben de inceledim ve kendimi uzak görmenin ötesinde çok da zorlanacağımı anladım.Önerdiğiniz hesaplara daldım da kendimi minimalizmden epey uzak gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?