Günaydınlar
Dün eşimle sinemaya gittik yemek yedik
Gitmeden çamaşır mak çalıştırmıştım gelince serdim
Kızımda uyuyordu aldık annemden
Güzel bir gün geçti :)

Bugüne çok iş kaldı. Keşke tatil olsaydı.
Çamaşır mak programladım gidince sereceğim
3 mak çamaşır katlanacak
Kızımın çekmeceleri düzenlenecek
Kendi dolabımdan 2 yer düzenlenecek
Dağınıklık toplanacak
Yemek kızartma yapılacak

Günaydın
Ben de artık mutfağımı temiz bırakıp yatıyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek
Çamaşırları da toplar toplamaz katlıyorum. Geriye çocukların dağınıklıkları falan kalıyor. İyi oldu böyle çok şükür. Önceden iş kaldıkça daha çok yoruluyordum.

Eline sağlık ankacım.
Mutfağı temiz bırakmak çok iyi oluyor.

Çoğu zamanımız mutfakta geçiyor malesef ki
bazen müzik veya video açıyorum eğlenceli hale getiriyorum durumu :)
Benim beynim o kadar yorgun ki hiç ekstra ses çekemez oldum. Sessizlik istiyorum. Eskiden mutfak toplarken Galip Derviş izlerdim

Benim beynim o kadar yorgun ki hiç ekstra ses çekemez oldum. Sessizlik istiyorum. Eskiden mutfak toplarken Galip Derviş izlerdim

Galip derviş severim ama baya odaklanmam gereken bir dizi ayak üstü izleyemem

sabahtan beri iş verdiler onunla uğraştım
planlarım aksadı ve başım ağrıdı

Evdeyim sabahtan veri büyüğü doyur küçüğü doyur küçüğü uyut yeniden doğuyor döngüsü derken sadece 1 mak çamaşır yıkayıp aşabildim.
Eşim geldi, azıcık bebelerle idare ederse sil süpür toz al yapıcam. Akşam menüm belli allahtan onu kaygı etmiyorum.
Anka mutfağı sabahtan beri 10 kez topladım sanırım şu an yine dağıldı

Benim de dağınık sabahtan beri çocuklara kahvaltı kendime kahvaltı çocuklara kek yemek derken savaş alanı gibi

Benim de dağınık sabahtan beri çocuklara kahvaltı kendime kahvaltı çocuklara kek yemek derken savaş alanı gibi
Valla yoruldum artık yaa, yapasım gelmiyor İnan. Bıktım ev işinden.

Mutfak bi tur daha dağılacak diye kahve yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…