- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Part time öğretmenlik dediğin nedir özel bi kurumda mi? Özel gün fotocucu doğumlara da giriyor musun peki? İmkanın varmış alsana parayı ne için biriktiriyorsun ev almak için mi?Eski ev sahibi yerini bile belirtmis aslinda, imkanimizda var. Ben hem parttime ogretmenlik yapiyorum hemde ozel gun fotografciyim. Essek gibi calisiyorum kenara para atabilmek icin bence kurutma makinesi almak icin gec bile kaldik.
Karşı komşumValla var öylesi de
Dirt Devil Spider 2.0 M612 -
Yurddisinda akrabaniz varsa ona getirtin. Turkiyedeki fiyati iki misliymis.Dirt Devil M612 Spider 2,0 Robot Süpürge, Uzun Çalışma Süresi: 90 fiyatı - sefada.com
Dirt Devil M612 Spider 2,0 Robot Süpürge, Uzun Çalışma Süresi: 90 fiyatları ve çeşitleri sefada.com ' dawww.sefada.com
Arada bizlere de gelse, rahatlardıKarşı komşum
Yaw sorma geçen misafir gelecekti hazırlık yapmak için çocukların yanında dursun diye çağırdım gitmeden sildi süpürdü çamaşır serdi öyle gitti nasıl utandımhemen araştıracağım, dolay Euro böyle olunca yurt dışından da aynıya denk gelmez mi?
Arada bizlere de gelse, rahatlardı
Ay ne güzel komşuYaw sorma geçen misafir gelecekti hazırlık yapmak için çocukların yanında dursun diye çağırdım gitmeden sildi süpürdü çamaşır serdi öyle gitti nasıl utandım
işe başlayasim yoktu..;Günaydın kızlar Pazartesi görünümlü Çarşambaneyseki bu hafta çabuk geçer
benimde çamaşir birikti..Ptesi için Planlar
-kızımın eski kreşinden bi arkadaşı ve annesiyle sinemaya gitmek için plan yaptık. / +++++++++++++++
-eve gidince çamaşır makinesini çalıştırıp, hazırlanacağız. / +++++++++++++
-banyo yıkanacak. / ++++++++++++
-balkon yıkanacak. / ------------
-kuruyan çamaşır varsa katlarım. (1 kurutma alamadım lanet olsun) / -----------
-biraz ud, solfej ve repertuvar çalışsam iyi olacak/ ++++++++++++++++++
Geçmiş olsun canım nane limon içersen iyi gelir aslında.Herkese günaydın,
dün gece midem kötüydü. istifra ettim.
şu an çok halsiz ve yorgun hissediyorum.
Günaydınlar herkese bu sabah çok zor ise geldim. Ben kışi pek sevmem sabah hafif sogumus artık buralar. Dün tüm gün yattım. Akşama da fasulye yemeğim var hiç yurumuyorum hiç hep Bi oturma hali var üstümde. Vakit de git gide daralıyor sanki. Arada Bi korku geliyor ama sonra düşünmemeye çalışıyorum. 32 haftada halıları yıkamaya gondericem Bi de iki odanın tülünu yikicam ki doğuma temiz olsunHerkese günaydın,
Geçmiş olsunHerkese günaydın,
poşet çay var nane-limonlu onu içeyim bari.Günaydınlar herkese bu sabah çok zor ise geldim. Ben kışi pek sevmem sabah hafif sogumus artık buralar. Dün tüm gün yattım. Akşama da fasulye yemeğim var hiç yurumuyorum hiç hep Bi oturma hali var üstümde. Vakit de git gide daralıyor sanki. Arada Bi korku geliyor ama sonra düşünmemeye çalışıyorum. 32 haftada halıları yıkamaya gondericem Bi de iki odanın tülünu yikicam ki doğuma temiz olsun
poşet çay var nane-limonlu onu içeyim bari.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun canım.Herkese günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?