- 23 Eylül 2013
- 25.653
- 53.218
- 798
Üfffffff kızlar ya eski sistem ses çalar var büyük bir kutu eşimi ikna etsem onu da Atacam da aldığımızdan beri sadece bi kere kurduk sonra çıkardık hiç kullanmıyoruz da acayip gözüme batıyor![]()
İnş ikna edersin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üfffffff kızlar ya eski sistem ses çalar var büyük bir kutu eşimi ikna etsem onu da Atacam da aldığımızdan beri sadece bi kere kurduk sonra çıkardık hiç kullanmıyoruz da acayip gözüme batıyor![]()
degilmi elime batiracak korkusu ama dikkatle alıp attim..Bardağın kırılması değil de onları temizlemek ölüm geliyor bana![]()
aa iyi dedin bak, ekleme yapayım onlardan.Herkese mutlu haftalar :)
Haftasonu yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkardım. 10 dk sürmemiştir çünkü hepsi gardıropta. Yer değiştirdim sadece.
Önceden yatağımızın altındaki devasa hurçta olurdu hepsi ve yazlık-kışlık değişimi yapmak işkence olurdu. Şimdi ise çok rahat.
wendy kısır, Rus salatası, fellah köfte, mercimek köftesi, patates salatası,... burda en çok bunlar yapılıyor salata olarak.
Herkese mutlu haftalar :)
Haftasonu yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkardım. 10 dk sürmemiştir çünkü hepsi gardıropta. Yer değiştirdim sadece.
Önceden yatağımızın altındaki devasa hurçta olurdu hepsi ve yazlık-kışlık değişimi yapmak işkence olurdu. Şimdi ise çok rahat.
wendy kısır, Rus salatası, fellah köfte, mercimek köftesi, patates salatası,... burda en çok bunlar yapılıyor salata olarak.
Ben deÇok iyi yapmışsın canım eşyalar azaldıkça işlerde azalıyor.
mercimek köftesine bayılırım :)
bende..Ben de![]()
Bendebende..
Yaz kız yaz, nette her yer yemek nefsime hakim olmayı öğrendimay yazıyodum menüyü, dedim hamileler var napıosun wendy![]()
Kızlar yazdı gerçi ama netleşsin yazarım bende o vakit benden günah gittiYaz kız yaz, nette her yer yemek nefsime hakim olmayı öğrendim![]()
Selam ankaSelam kızlar nasılsınız?
Dolabın büyük demek ki hepsi sığdığına göreHerkese mutlu haftalar :)
Hafta sonu çok yoğun geçti. Çok giremedim siteye.Selam anka
İyiyiz sen nasılsın? Yazmıyorsun?
@SUHAN senden de hiç ses çıkmıyor neler yapıyorsun?
O zamannnnnn bi kahveyi haketmişsindirHafta sonu çok yoğun geçti. Çok giremedim siteye.
hiç katlanacak çamaşır yok, hiç bulaşık yok, hiç ütü yok, çok boş hissediyorum kendimi![]()
Ben kahveyi işe başlamadan içiyorumO zamannnnnn bi kahveyi haketmişsindir![]()
Ben kahveyi işe başlamadan içiyorum![]()