Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldukça :) ama kıyafetleri de epey azalttım o da varDolabın büyük demek ki hepsi sığdığına göre![]()
Oldukça sade bence :) sadece örtü olayını sevemedim ben de 2 yıl kullandım sonra kaldırdım. Oturma odasını kullanıyorum, koltuklar yıpransın dedim çünkü çocuklar 7 yaş civarına geldimi bu odayı çocuk odası yapacağım, salona geçeceğim Allah kısmet ederse. Tv ünitesi kısmı benim salona benziyor. Şimdiki çocuk odasını çalışma odası yapınca gümüşlükleri oraya taşıyacağım zaten kitaplık olarak kullanıyoruzYorum bekliyorum![]()
ama süpürme silme toz alma wc yıkama yok. bunlar yoksa iş yaptım saymıyorum.baya verimli geçmiş aslında :)
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Yorum bekliyorum![]()
Allah onun cezasını vermesin. alındı bizimki de, dolapta yer tutuyor sadece. bi işe yaradığı yok. kullansan toz tutuyor, kullanmasan yer tutuyorÜfffffff kızlar ya eski sistem ses çalar var büyük bir kutu eşimi ikna etsem onu da Atacam da aldığımızdan beri sadece bi kere kurduk sonra çıkardık hiç kullanmıyoruz da acayip gözüme batıyor![]()
Gayet düzenli canım. Kayinvalidenle birlikte mi oturuyodunuz siz ben yanlış mi hatırladımYorum bekliyorum![]()
Altlı üstlü oturuyorlardıGayet düzenli canım. Kayinvalidenle birlikte mi oturuyodunuz siz ben yanlış mi hatırladım
Hımm anladim canimAltlı üstlü oturuyorlardı
Çok beğendim
buna da bayıldım. huzurla oturun inşallah.
bence tekliyi cama doğru azcık çevir. arkasındaki kolona yaklaştır. birazcık tv'ye ters kalsın.
Rengi modeli çok güzel hepsinin ama ben camın önünde kullanırdım sanırım koltukları, orası daha ferah olurdu, girişe masayı koyar tekli koltuğun oraya TV ünitesini getirirdimBide avizelerim eksik onları da ekonomik şartlarımızı düzeltince insallah acelesi yok![]()
yok ayrı oturuyoruz:)Gayet düzenli canım. Kayinvalidenle birlikte mi oturuyodunuz siz ben yanlış mi hatırladım
Unite oraya olmuyo canim priz yok tam karşı tarafındaki koltuğun olduğu yerde var orası olur muRengi modeli çok güzel hepsinin ama ben camın önünde kullanırdım sanırım koltukları, orası daha ferah olurdu, girişe masayı koyar tekli koltuğun oraya TV ünitesini getirirdim
Yeni değiştirdim dedin belki öyleymiştir bilemedim![]()
5 yıllık bunlar:)Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Gayet düzenli.
Seninki de benimki gibi yenilenmeyi bekliyor. Tabii ki keyfe keder. Allah açıkta bırakmasın.