Yorum bekliyorum 😹
Oldukça sade bence :) sadece örtü olayını sevemedim ben de 2 yıl kullandım sonra kaldırdım. Oturma odasını kullanıyorum, koltuklar yıpransın dedim çünkü çocuklar 7 yaş civarına geldimi bu odayı çocuk odası yapacağım, salona geçeceğim Allah kısmet ederse. Tv ünitesi kısmı benim salona benziyor. Şimdiki çocuk odasını çalışma odası yapınca gümüşlükleri oraya taşıyacağım zaten kitaplık olarak kullanıyoruz

Eklentiler

• B37828C1-C628-46D7-8C34-644D887B6783.webp
    B37828C1-C628-46D7-8C34-644D887B6783.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 109
Üfffffff kızlar ya eski sistem ses çalar var büyük bir kutu eşimi ikna etsem onu da Atacam da aldığımızdan beri sadece bi kere kurduk sonra çıkardık hiç kullanmıyoruz da acayip gözüme batıyor😱😱😱😱
Allah onun cezasını vermesin. alındı bizimki de, dolapta yer tutuyor sadece. bi işe yaradığı yok. kullansan toz tutuyor, kullanmasan yer tutuyor :63:

Ay aynı resmi yüz kez yüklemişim kusura bakmayın unitem boyle ufak bisey tekli koltuk orda cok sırıttı hic yerde yok başka

Bide avizelerim eksik onları da ekonomik şartlarımızı düzeltince insallah acelesi yok 🤓

Bide avizelerim eksik onları da ekonomik şartlarımızı düzeltince insallah acelesi yok 🤓
Rengi modeli çok güzel hepsinin ama ben camın önünde kullanırdım sanırım koltukları, orası daha ferah olurdu, girişe masayı koyar tekli koltuğun oraya TV ünitesini getirirdim
Yeni değiştirdim dedin belki öyleymiştir bilemedim 😇

Rengi modeli çok güzel hepsinin ama ben camın önünde kullanırdım sanırım koltukları, orası daha ferah olurdu, girişe masayı koyar tekli koltuğun oraya TV ünitesini getirirdim
Yeni değiştirdim dedin belki öyleymiştir bilemedim 😇
Unite oraya olmuyo canim priz yok tam karşı tarafındaki koltuğun olduğu yerde var orası olur mu 🤔

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Gayet düzenli.
Seninki de benimki gibi yenilenmeyi bekliyor. Tabii ki keyfe keder. Allah açıkta bırakmasın.
5 yıllık bunlar:)
fon perde istemedim evlenirken ama hiç pişman degilim :D
kaynanam evine fon perde yapacak.
ben sevmiyorum:)
bide yemek masasi almadim.. iyiki de almamişim...
tv unitesi düzeni düşünüyorum mikaninikini görünce :D

Back
X