iki cam var 2 vitrinde top 4 camlı raf.
ben bi vitrini 4 cam raf yapsam.. ölçüyle..
birin 4 raf alsam yapsam nasıl olur:)
yeni kitaplık dolabi almak istemiyorum. bu şekilde değerlendirebilsem...
düşünüyorum
Olabilir tabi, ben eşimi ikna etsem direk satasım var tv ünitesi ile beraber ama bakalım dursun şimdi

Masanın önüne koltuğu koysam masayı odadan cikarmam gerek mutfaga mi koysam masayı
Mutfağın genişse olabilir bence ferah ferah oturursun, benim bundan sonra gideceğim yerde salonum küçük olursa mutfağa koymayı düşünüyorum, hep salonda oturuyoruz çünkü dar olmasın istiyorum

Mutfak masam yok canim mutfak geniş esim de tv izleyip yemek yemeyi seviyo ama koyabilirim evin ortasına koltuk koymuş gibi oldu 😂
Yemek yiyerek mi tv izliyor bizim mutfakta tv yok mutfak masası var. Öle alışmadık yemeği yer yemez salona geçiyoruz tv birak izlemiyoruz
Eşim film delisi serili film hastası banada hasta yaptı :D korkulu varsa izlemem dedim öilümsüz deney izledim korktum yok izlemem 😂

Yer sofra kur mutfagi oraya taşıyın yerde yiyiverin. Eskiden salon masa mı var mubarek.
kayınvalidemgil hiç masada yemez hep yer sofra. Ben çok sevıyorum daha pratik hemde
Örtüyü kaldır sirkele ve gırgırla tamam yemek masada yemek ye bide süpür uğraşması zor 😬

Geçen gün misafir geldiler biz yerde yedik
Sehpa istemediler ama ben çok mutlu oldum :)

Günaydınlar 😘
Dün kendime verdiğim üç görev yapıldı

Eşimin kışlıklarını çıkardım, kendiminkilere erken dedim baya kalın kazak falan çünkü, kendimi o kadar kışa hazırlamadım henüz :KK70:zaten dolabın içinde Kutulu olduğu için 2 haftaya çıkarayım dedim, şimdi gömlek üstü hırka giyiyorum okulda iyi oluyor

Yemek yaptım, Bulaşık makinesini boşalttım, mutfağı topladım

Vestiyer gözden geçirdim, eşimin 2 ayakkabısı gidecek

Bir makine çamaşır yıkayıp, astım

Bugün de dünden kalan brokoliyi cam salata kavanozuna koydum, kapağında sos bölümü var oraya yağ limon sosu koydum, başka bir kapta da yoğurt getirdim çok mutlu oldum sağlıklı öğle yemeğim oldu diye

Yarın pazarım var bundan sonra haftada bir gün bu brokoli getirmeyi düşünüyorum hem çok sağlıklı hem de faydalı, ben okula getirecek yemek bulmakta çok zorlanıyorum o yüzden örnek olur belki diye uzun uzun yazdım :confused:

Bugün spor günüm, eve geç döneceğim, haftasonundan yemek vardı onu yeriz, ev işi yapamam, bir ortalığı toparlar dinlenirim

Back
X