- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
ben evi vicina lucindanin yerleşimine benzettim masayi pencerenin yanina koyuyordu. sonunda degiştirdi ama biçimsizdi evi. kadin hamarattiMasanin yanina koysam tekliyi orda da sırıtacak atam gitsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evi vicina lucindanin yerleşimine benzettim masayi pencerenin yanina koyuyordu. sonunda degiştirdi ama biçimsizdi evi. kadin hamarattiMasanin yanina koysam tekliyi orda da sırıtacak atam gitsin![]()
Olabilir tabi, ben eşimi ikna etsem direk satasım var tv ünitesi ile beraber ama bakalım dursun şimdiiki cam var 2 vitrinde top 4 camlı raf.
ben bi vitrini 4 cam raf yapsam.. ölçüyle..
birin 4 raf alsam yapsam nasıl olur:)
yeni kitaplık dolabi almak istemiyorum. bu şekilde değerlendirebilsem...
düşünüyorum
mutfaga koy bence az olsun ya:)Masanın önüne koltuğu koysam masayı odadan cikarmam gerek mutfaga mi koysam masayı
Sorma ya oturma odası da yapmayacaktım yine aynı kişi kanıma girdi, Beni bana bıraksalar baya minimalist olacakmışım ama iştehay o girenleri allah bildiği gibi yapsın![]()
atma ya miss gibi koltuk. koy sen bu şekilde azcık kolona sırtını ver.Masanin yanina koysam tekliyi orda da sırıtacak atam gitsin![]()
mutfak masan var mı?Masanın önüne koltuğu koysam masayı odadan cikarmam gerek mutfaga mi koysam masayı
Mutfak masam yok canim mutfak geniş esim de tv izleyip yemek yemeyi seviyo ama koyabilirim evin ortasına koltuk koymuş gibi oldumutfak masan var mı?
yoksa ve mutfağın büyükse kesin koy.
Mutfak masam yok canim mutfak geniş esim de tv izleyip yemek yemeyi seviyo ama koyabilirim evin ortasına koltuk koymuş gibi oldu![]()
Mutfağın genişse olabilir bence ferah ferah oturursun, benim bundan sonra gideceğim yerde salonum küçük olursa mutfağa koymayı düşünüyorum, hep salonda oturuyoruz çünkü dar olmasın istiyorumMasanın önüne koltuğu koysam masayı odadan cikarmam gerek mutfaga mi koysam masayı
Evet canim oyle yapiyorumher akşam oraya mı taşıyorsun yemekleri. tabak çanak vs.
kocan cepten TV'ye bağlansın mutfakta yiyiverin. pislik de mutfakta kalır.Evet canim oyle yapiyorum![]()
Ay o zaman kesin mutfağa geçirin masayı, her gün eziyet sana, hem de alan açılır süper olurEvet canim oyle yapiyorum![]()
Mutfağın genişse olabilir bence ferah ferah oturursun, benim bundan sonra gideceğim yerde salonum küçük olursa mutfağa koymayı düşünüyorum, hep salonda oturuyoruz çünkü dar olmasın istiyorum
Hafta sonu taşıyalım o zaman masayıkocan cepten TV'ye bağlansın mutfakta yiyiverin. pislik de mutfakta kalır.
Yemek yiyerek mi tv izliyor bizim mutfakta tv yok mutfak masası var. Öle alışmadık yemeği yer yemez salona geçiyoruz tv birak izlemiyoruzMutfak masam yok canim mutfak geniş esim de tv izleyip yemek yemeyi seviyo ama koyabilirim evin ortasına koltuk koymuş gibi oldu![]()
Kız senle aynı fikirdeyizher akşam oraya mı taşıyorsun yemekleri. tabak çanak vs.