her hafta 1 kişi gelip aktivite yapacakmış.Nasi etkinlik senin niye yapman gerikiyo
Çok masraflı olur o daGüzel fikirde hiç beceremem sanırım
yılbaşı ağacımı alsam onu mu süslesek çocuklarla
Yüz boyası felan oluyo ya o olur mu acaba burda çocuklarda görmüştüm. Yada maske felan olabilir. Ama 3 yaş icin olur mu bilemedimher hafta 1 kişi gelip aktivite yapacakmış.
zaten çalışıyorum katılamama durumum var ama kızım üzülebilir ne yapsam bende bilmiyorum
gün içerisinde zaten kitap boya hamur ve oyun oynuyorlar.
İnternetten baktım fasulye ekimi yapıyorlar 3 yaş grubu için olmayabilir.
hamur pasta öğretmen istemiyor.
kitap okusam sıkılma ihtimalleri yüksek.
kostüm giyip çıksam korkma ihtimallerini düşünemiyorum
geçen balonla geldi kızım demek balon şişirip oynamışlar.
Yüz boyası felan oluyo ya o olur mu acaba burda çocuklarda görmüştüm. Yada maske felan olabilir. Ama 3 yaş icin olur mu bilemedim
Çok masraflı olur o da
Kızlar elektrik süpürgesi ne kullanıyorsunuz sessiz emiş gücü düşmeyen pratik??
Aylardır araştırıyorum karar veremedim
Subaneke dinimiz aminben dyson almak istiyorum
Subaneke dinimiz amin
Bana normal bişiler de olur dyson a anca ekmek banaruk
Aa doğru canım düşüneyim bende aklima bisey gelirse yazarımOnuda düşündümde 3 tane özel çocuk var sınıfta
onlar dokunulmaktan hoşlanmıyor ya çekingen kalabilirler.
Ben arnica kullanıyorum guzel biraz sesli ama. Philips marathon cok güzelSubaneke dinimiz amin
Bana normal bişiler de olur dyson a anca ekmek banaruk
Aa doğru canım düşüneyim bende aklima bisey gelirse yazarım
Mia geçen sene kızımla pamuktan kardan adam yapmıştık, 4 yaştı o, mukavvayı kestim üstüne simli evalardan aksesuarını kestim. Sonra çocuklar pamukları yuvarladılar. Gelip tek tek yapıştırdılar. Sonra hep birlikte kardan adam yapalım burnuna havuç takalım şarkısı söyledik. Sonra yüzünü kestiğim için maske gibi yüzlerine tutup burunlarına da havuç koyup resim çekildiler. Çok eğlenmişlerdi. Okulu paylaşmıştı instadan mesaj atayım sana.kızlar 12 kasımda kızımın okulunda etkinlik yapmam gerekiyor
3 yaş grubuna neler yapılabilir.
ben benimkinden memnunum. daha iyi versiyonları vardır belki ama şu an elimdeki benim için en iyisiKızlar elektrik süpürgesi ne kullanıyorsunuz sessiz emiş gücü düşmeyen pratik??
Aylardır araştırıyorum karar veremedim
hazır maskeler var, parmak boya ile istedikleri gibi boyayabiliyorlar.Onuda düşündümde 3 tane özel çocuk var sınıfta
onlar dokunulmaktan hoşlanmıyor ya çekingen kalabilirler.
Mia geçen sene kızımla pamuktan kardan adam yapmıştık, 4 yaştı o, mukavvayı kestim üstüne simli evalardan aksesuarını kestim. Sonra çocuklar pamukları yuvarladılar. Gelip tek tek yapıştırdılar. Sonra hep birlikte kardan adam yapalım burnuna havuç takalım şarkısı söyledik. Sonra yüzünü kestiğim için maske gibi yüzlerine tutup burunlarına da havuç koyup resim çekildiler. Çok eğlenmişlerdi. Okulu paylaşmıştı instadan mesaj atayım sana.
vitrin alma.Yeni evlenecek olan biri için neyi ALMAMAYİ önerirsiniz minimal olmak adına neler gereksiz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?