Haberleri felan izler illa tv ile yicem demezde. Izleyerek yemeği sever. Bende öyle severdim eskiden oglum olmadan önce sabah kahvaltımı müge anliyla yapardım ama simdi hic tv açmıyorum gün boyu hic izlemem. Oglum uyuyunca izlersem ancak. Oglum da gün de 1 saat Çizgifilm izler.

Günaydın Herkese,

Akşam
-spora gittim.
-eve geldim, yemek yedik.
-bulaşıkları makineye doldurulacak şekilde hazırladım, temizler olduğu için makineye koyamadım.
-ayaküstü bebek görmeye gittik hastaneye.
-eve geldik, duş aldım.
-kızı uyuttum.
-UD çalıştım 2 saat.
-1 makine çamaşır attım ama asamadım.

Evet canim oyle yapiyorum
Sanırım bende eşin gibi salonda yemek yemeyi seviyorum :) Mutfağa özel açılır kapanır masa yaptırıp, ikeadan tabureler alıp, birde televizyon koydurtmama rağmen mutfakta yemiyoruz. İlla salon masasında yiyeceğiz :) Yazın azda olsa balkon masasında yediğimiz de olur ama dediğim gibi %90 salonda.
Tekli koltuğa yer yoksa o şekilde kalabilir yada sadece koltuğu mutfağa alıp onune bir sehpa atıp arada eşin çocuğun yada gelen bir misafir sana eşlik ederken oturur :)

Selamlar kızlar dolap içlerinizi nasıl pazar tezgahına dönmekten kurtarıyorsunuz?
Tertipli düzenli olamıyorum bi fırsa bulup düzenliyorum sonra hooopp ablaa seç Beğen al tanesi 5 tele moduna giriyor bi hafta sürmüyor refahım
Bebelerin dolapları da keza öyle

Guguk Kuşu diye bir dedektiflik romanı bitirdim. çok güzeldi.
Bizim stajyerlerden kalmış dolapta.
İkinci ve üçüncü kitabı olan, İpekböceği ve Kötülük Kariyeri'ni de bulursam okurum.
Gerçekten sevdim.

Şimdi bir kitap daha var stajyerlerden kalma; klasiklerden Aşk ve Gurur. ona başlıyorum.

Mutfakta bi bölüm var oraya oğlumun yazı tahtasını koydum büyük baya. Onun yanina koyabilirim. Senin evini de merak ettim paylaştın mi daha once

Liste mi yapıyorsun canım çok iyiymiş yapılacaklar listesi de oluşturuyor musun?

Dur liste yapiim ben belki bakar bakar yaparım
benim mutlaka yapmam gerekenler,
-temiz bulaşıklar yerine, kirliler makineye doldurulacak.
-çamaşır asılacak, kurular toplanıp katlanacak.
-UD çalışmasına devam edilecek.

gerisi spontane / olursa olur olmazsa canım sağolsun
-ev süpürülmeli
-silinmeli
-toz alınmalı
-wc banyo yıkanmalı

Yapılacaklar;
~ Salon masa ve konsol üzerine toplanacak, oyuncaklar ayıklanacak yeni oyuncaklar çıkacak (2 saat)
~ salon süpürülüp silinecek (30 dakika)
~ mutfak tezgahı derlenip toplanacak, mutfak bezleri katlanıp kaldırılacak (45 dakika)
~oturma odası süpürülecek silinecek (1 saat)
~misafir odasındaki kıyafetler çamaşırlar kaldırılacak (1.5 saat)
~ salondan oturma odasına geçiş yapılacak ( 2 saat +eve herüfün gelmesi lazım)

Yatak odası çocuk odası banyolar dolap içleri ve tuvalet için ayrrı bir gün için liste oluşturmalıyım
Bugün bu liste bile bitmez kızı ayağımda sallıyorum koyduğum an kalkacak ve hep kucak isteyecek

Bugün ablama davetliyim
öncesinde evi bir kez daha süpüreceğim.
halıları sereceğim.
yemek yapacağım.
çamaşır katlarım mak çamaşır atarım
Annen ablan işin köyünüz hep birbirine yakın sanırım. Aynı günde bir çok iş yapabiliyorsun. Maalesef benim hepsi birbirine uzak, km den ziyade akşam trafiği fena. Bi yere gidip dönmem gece yarısı sonrada hiç bişey yapamıyorum zaten.

Evet çok yakınız köyde 10-15 dk sürüyor yol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…