Yok canım o para gelmedi henüz maaşım yatmışta bir kısmını borçlara aktaracağım bugün.
;
kasımda bitecek aklımda kaldi bide işten ayrılcaksin sonra vazgeçmişsin.
durumunu düşünerek.
borç bitince tadilata başlayacagi sölemişsin yanlış mı hatırlıyorum.

:olamaz:

Yok canım o para gelmedi henüz maaşım yatmışta bir kısmını borçlara aktaracağım bugün.
;
durumunu düşünerek.

Günaydınlaaaar, dün evi komple yerleştirdim, yarın camlar kapılar için yardımcı gelecek, malum cumartesi misafir var. o gelmeden 2 mak. çamaşır yıkadım, 1 mak bekliyor içinde. eve gidince onu çalıştırır yıkananları katlar yerleştiririm. ortalığı toparlamam yerleştirmem lazım. orda burda saçma sapan şeyler olmasın. yemeğim yok, ne yapıyoruz akşama belli mi menüler?
patlıcan müsakka yapabilrsin sana ipucu verdim:)

kızımın saçlarini tarayamiyorum acitiyormuşum... ellettirmiyor.
ben güzelce söledim inanmiyor bana anne saçlarimi acitiyor diye babasina şikayet ediyor offf..
keçe gibi oluyor tarattirmayinca..
ne güzel ikili saça yapacaktim benim kız inat etti de yaptırmadi
sizler kızınız saçlarini nasıl hallediyorsunuz... :KK45:

ben güzelce söledim inanmiyor bana anne saçlarimi acitiyor diye babasina şikayet ediyor offf..

Günaydınlaaaar, dün evi komple yerleştirdim, yarın camlar kapılar için yardımcı gelecek, malum cumartesi misafir var. o gelmeden 2 mak. çamaşır yıkadım, 1 mak bekliyor içinde. eve gidince onu çalıştırır yıkananları katlar yerleştiririm. ortalığı toparlamam yerleştirmem lazım. orda burda saçma sapan şeyler olmasın. yemeğim yok, ne yapıyoruz akşama belli mi menüler?
Fırında tepsi kebabı+pilav+cacık
Hemen akşam olsun 😋

Günaydın kızlar haftanın ortası geldi bile. Bu kız sürekli tekmeleyip duruyor beni geceleri 😂 bende bol bol uyuyorum ki Bi daha uyuyamam diye. Bugün eve gidince kabak yemeğim var kıymalı. Yemek derdim yok o yüzden biraz evde düzene bakmak istiyorum. Birde beyazların deterjanı bitti ama rinso kullanan var mı hem beyaz hem renkliler olanından ondan alayım diyorum.
Hatta annem diyor ki sen renklilere sıvı kullansana diye. O zaman sadece beyazlar için toz almam lazım ama sıvı deterjan bereketli olur mu ki renkliler için?

;
durumunu düşünerek.

Evet doğru :)
ama gelmedi ay sonu gelir yada aralığa kalır bilmiyorum.
şimdi zaten kırma dökme işleri yapıyoruz para çıkmayan işler :KK48:

patlıcan müsakka yapabilrsin sana ipucu verdim:)
ya ben patlıcan seçmeyi beceremiyorum.
saç açma spreyleri vs vs her şeyi denedim, çareyi kestirmekte buldum. her gün ağlıyor şimdi anne saçlarım upuzundu diye, ama en azından tarattırma sıkıntısı kalktı ortadan.
Fırında tepsi kebabı+pilav+cacık
Hemen akşam olsun 😋
hmm, güzelmiş bu menü de, düşüneyim bunu.

Taratmazsa kesdireceğimi söylüyorum :KK70:
benim saçları görünce tabi sesini çıkartmıyor :)

Günaydın kızlar haftanın ortası geldi bile. Bu kız sürekli tekmeleyip duruyor beni geceleri 😂 bende bol bol uyuyorum ki Bi daha uyuyamam diye. Bugün eve gidince kabak yemeğim var kıymalı. Yemek derdim yok o yüzden biraz evde düzene bakmak istiyorum. Birde beyazların deterjanı bitti ama rinso kullanan var mı hem beyaz hem renkliler olanından ondan alayım diyorum.
Hatta annem diyor ki sen renklilere sıvı kullansana diye. O zaman sadece beyazlar için toz almam lazım ama sıvı deterjan bereketli olur mu ki renkliler için?
ben aynen öyle yapıyorum, bereketli oluyor bence. siyahlar ve renkliler için ayrı sıvı deterjanım var. renkleri koruduğunu düşünüyorum. toz deterjanı sadece beyazlarda kullanıyorum. ikisi de çok uzun süre gidiyor. indirimde görürsem bitmeden alıyorum bazen bitme sıkıntısı da pahalı sıkıntısı da olmuyor.

saç açıcı sprey kullanıyorum.

geçen markette sabun tozu göremedim
bebekler için sıvı deterjan aldım
hem renklilerde kullanıyorum
hem kızımın kıyafetlerine kullanıyorum
memnun kaldım.

ya ben patlıcan seçmeyi beceremiyorum.

saç açma spreyleri vs vs her şeyi denedim, çareyi kestirmekte buldum. her gün ağlıyor şimdi anne saçlarım upuzundu diye, ama en azından tarattırma sıkıntısı kalktı ortadan.

hmm, güzelmiş bu menü de, düşüneyim bunu.
bende kestircem de eşim uzun saç seviyor.
kestirmedi.
çok zor oluyor ya.

saçindan bir tokayı çikartsam kıyameti kopuyor.
allahımm :)
öle daginik duracakmiş hanimefendi :)

saçindan bir tokayı çikartsam kıyameti kopuyor.
allahımm :)
öle daginik duracakmiş hanimefendi :)

Back
X