- 23 Ağustos 2012
- 14.749
- 39.010
- 798
Internet siteleri varya Ordan izleniyo butun diziler filmler![]()
he anladım, elinin altında izlemek daha güzel ama, onu bulana kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internet siteleri varya Ordan izleniyo butun diziler filmler![]()
;Yok canım o para gelmedi henüz maaşım yatmışta bir kısmını borçlara aktaracağım bugün.
;Yok canım o para gelmedi henüz maaşım yatmışta bir kısmını borçlara aktaracağım bugün.
patlıcan müsakka yapabilrsin sana ipucu verdim:)Günaydınlaaaar, dün evi komple yerleştirdim, yarın camlar kapılar için yardımcı gelecek, malum cumartesi misafir var. o gelmeden 2 mak. çamaşır yıkadım, 1 mak bekliyor içinde. eve gidince onu çalıştırır yıkananları katlar yerleştiririm. ortalığı toparlamam yerleştirmem lazım. orda burda saçma sapan şeyler olmasın. yemeğim yok, ne yapıyoruz akşama belli mi menüler?
Eğer balkonda dolap yeri varsa bence süper olur. herşeyi toparlar.Aynen öyle bende vileda kovasini istemiyorum. Utu masasını süpürge icin balkona dolap alsam olur heralde
Ya ev senin değildi galiba. eğer kira ise dolap vs de yaptırmana gerek yok :)Kapalı degil yagmurda gelir heralde![]()
Fırında tepsi kebabı+pilav+cacıkGünaydınlaaaar, dün evi komple yerleştirdim, yarın camlar kapılar için yardımcı gelecek, malum cumartesi misafir var. o gelmeden 2 mak. çamaşır yıkadım, 1 mak bekliyor içinde. eve gidince onu çalıştırır yıkananları katlar yerleştiririm. ortalığı toparlamam yerleştirmem lazım. orda burda saçma sapan şeyler olmasın. yemeğim yok, ne yapıyoruz akşama belli mi menüler?
;
kasımda bitecek aklımda kaldi bide işten ayrılcaksin sonra vazgeçmişsin.
durumunu düşünerek.
borç bitince tadilata başlayacagi sölemişsin yanlış mı hatırlıyorum.
![]()
ya ben patlıcan seçmeyi beceremiyorum.patlıcan müsakka yapabilrsin sana ipucu verdim:)
saç açma spreyleri vs vs her şeyi denedim, çareyi kestirmekte buldum. her gün ağlıyor şimdi anne saçlarım upuzundu diye, ama en azından tarattırma sıkıntısı kalktı ortadan.kızımın saçlarini tarayamiyorum acitiyormuşum... ellettirmiyor.
ben güzelce söledim inanmiyor bana anne saçlarimi acitiyor diye babasina şikayet ediyor offf..
keçe gibi oluyor tarattirmayinca..
ne güzel ikili saça yapacaktim benim kız inat etti de yaptırmadi
sizler kızınız saçlarini nasıl hallediyorsunuz...![]()
hmm, güzelmiş bu menü de, düşüneyim bunu.Fırında tepsi kebabı+pilav+cacık
Hemen akşam olsun![]()
kızımın saçlarini tarayamiyorum acitiyormuşum... ellettirmiyor.
ben güzelce söledim inanmiyor bana anne saçlarimi acitiyor diye babasina şikayet ediyor offf..
ben aynen öyle yapıyorum, bereketli oluyor bence. siyahlar ve renkliler için ayrı sıvı deterjanım var. renkleri koruduğunu düşünüyorum. toz deterjanı sadece beyazlarda kullanıyorum. ikisi de çok uzun süre gidiyor. indirimde görürsem bitmeden alıyorum bazen bitme sıkıntısı da pahalı sıkıntısı da olmuyor.Günaydın kızlar haftanın ortası geldi bile. Bu kız sürekli tekmeleyip duruyor beni geceleribende bol bol uyuyorum ki Bi daha uyuyamam diye. Bugün eve gidince kabak yemeğim var kıymalı. Yemek derdim yok o yüzden biraz evde düzene bakmak istiyorum. Birde beyazların deterjanı bitti ama rinso kullanan var mı hem beyaz hem renkliler olanından ondan alayım diyorum.
Hatta annem diyor ki sen renklilere sıvı kullansana diye. O zaman sadece beyazlar için toz almam lazım ama sıvı deterjan bereketli olur mu ki renkliler için?
saç açıcı sprey kullanıyorum.kızımın saçlarini tarayamiyorum acitiyormuşum... ellettirmiyor.
Günaydın kızlar haftanın ortası geldi bile. Bu kız sürekli tekmeleyip duruyor beni geceleribende bol bol uyuyorum ki Bi daha uyuyamam diye. Bugün eve gidince kabak yemeğim var kıymalı. Yemek derdim yok o yüzden biraz evde düzene bakmak istiyorum. Birde beyazların deterjanı bitti ama rinso kullanan var mı hem beyaz hem renkliler olanından ondan alayım diyorum.
Hatta annem diyor ki sen renklilere sıvı kullansana diye. O zaman sadece beyazlar için toz almam lazım ama sıvı deterjan bereketli olur mu ki renkliler için?
markası nedir.saç açıcı sprey kullanıyorum.
beline kadar degdi saçlari .Taratmazsa kesdireceğimi söylüyorum
benim saçları görünce tabi sesini çıkartmıyor :)
bende kestircem de eşim uzun saç seviyor.ya ben patlıcan seçmeyi beceremiyorum.
saç açma spreyleri vs vs her şeyi denedim, çareyi kestirmekte buldum. her gün ağlıyor şimdi anne saçlarım upuzundu diye, ama en azından tarattırma sıkıntısı kalktı ortadan.
hmm, güzelmiş bu menü de, düşüneyim bunu.
beline kadar degdi saçlari .
kestirmedim hiç. babasi izin vermiyo ki..
ben eşime tarattirdim dün akşam![]()
valla en son kafasının arkasında bi saç topu oluşmuştu, önceleri babasına tarattırıyordu ama sonra ona da yaptırmayınca son çareyi devreye soktukbende kestircem de eşim uzun saç seviyor.
kestirmedi.
çok zor oluyor ya.