aaaa söylemeden geçemeyeceğim, kızım da erken ergenlik var malesef ve bu ürünler bile kız çocuklarında östrojeni etkileyip erken ergenliğin nedenleri arasında sıralanıyor, elinizden geldiğince bu tür şeyler kullanmamaya çalışın
sadece hindistan cevizi yağı ile uçlarına masaj yaparım o zaman.

Benim eşim de saç hastası. Kendi saçları da beline kadar zaten:olamaz: benim kızımınkileri de kestirtmiyor. Ama kendi banyo yaptırıp taradığı için çok takmıyorum ben 😂😂
Eşinin saçlar o kadar uzun mu 😮 benim ki kestirdim simdi uzatan sampuan arıyorum kararlılık seviyem 😂

ben de kızımda hissettim ama tarif edemedim, ertesı gun anında yaglı gibi olmaya başlamıştı tamamen bıraktım, en iyisi kullanmamak ama uzun saç taramak ve kurulamak aşırı zor herkes bir çözüm arıyor..

ben hiç ağırlaştığını hissetmedim. gayet güzel ipek gibi duruyor saçları.
yapısal belki de.

Çarşıya gittim geldim
gr altın aldım hafta sonu günümüz var.
mia borç düşmüş tebrikler :) sizdeki artı eksileri görünce ben de gaza geliyorum ama şu bebek alışverişi falan bu aralar bütçe konusu şaşmış durumda bende. umarım yeni yıla kadar biraz toparlıcam.sonrasında da kuzum gelecek inşallah:)

mia borç düşmüş tebrikler :) sizdeki artı eksileri görünce ben de gaza geliyorum ama şu bebek alışverişi falan bu aralar bütçe konusu şaşmış durumda bende. umarım yeni yıla kadar biraz toparlıcam.sonrasında da kuzum gelecek inşallah:)

Evet çok şükür canım :) ay sonu biraz daha düşecek borç
sonra sıfırlarım inş :dua:
daha borca girersem :duduk: kırmızı kart çıkarıcam kendime :KK70:

Back
X