Allah ödeme kolaylığı versin canım :)
Bu toplam borcun mu
Ben ev kredisini hesaba katmıyorum bir bütün olduk 😂 maaşıma ortakçı sağolsun :)
Evet canım ıvır zıvır borçlar bunlar kredi kartımda dahil buna.bi an önce yüklü ödemeler yapıp en kısa zamanda kapamayi düşünüyorum yani Bi 9 ya da 10 aya bitecek inşallah..

5118C920-394B-408D-AFCA-97B0D8438438.webp

kızlar merhaba, evimde böyle bi bölümüm var, sizce içine nasıl aksesuarlar koyabilirim? Bi öneriniz var mı? Ordan burdan hediyeler ıvır zıvır derken hiç memnun değilim içindekilerden. Ne yapabilirim sizce?

Eki Görüntüle 2552195

kızlar merhaba, evimde böyle bi bölümüm var, sizce içine nasıl aksesuarlar koyabilirim? Bi öneriniz var mı? Ordan burdan hediyeler ıvır zıvır derken hiç memnun değilim içindekilerden. Ne yapabilirim sizce?
Kitaplar olmazmi canim dışı hareketli ya zaten

Eki Görüntüle 2552195

Ben olsam kitaplık yapardım sevdigini bi koleksiyonunuz varsa o olabilir. Bu renkler benim cok icimi karartiyor 😔

Günaydınlar 😘
Dün gece aşırı erken uyuduk, eşimde bende bir önceki günden uykusuzduk, bebek gelince ne yapacağız acaba dedik hatta 🙈

Sabah 5te uyandım, saçımı yıkadım hazırlandım, güzel bir kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım, Bulaşık makinesini boşalttım, dün a101 den yağdanlık almıştım, eskiyi ona aktarıp, plastik yağdanlığı attım

Öğlen için yemek hazırladım kendime süper oldu, normal zamanda kalksam yapamazdım

Sabah böyle erken saatte kalkmak aşırı verimliymiş ama geç saatte yatınca yapılmaz tabi böyle, bugün verimli bir sabah geçirmiş oldum

Dün buzdolabını düzenledim, yemek yaptım, mutfağı topladım, ütü yaptım, mutfakta bir tane raf boşalttım, yemek masasının üzerini boşalttım

Bugün nevresim değişecek,
Çamaşır atılacak
Kıyafet dolabını düzenleyip
yemek yaparım umarım çok yorgun olmazsam

Eki Görüntüle 2552195

ben de birkaç kitap ve beyaz saksılarda kaktüsler düşündüm. evde sergilemeyi sevdiğin 1-2 süs eşyası da koyarsan zaten fazlasıyla dolmuş olur.

günaydin.
bugün dibe vurdum 7:30 ta kalktım
hoop giyin çik...
anammm
koş forrest koşşşş:D
işe geç kaldim..

Eki Görüntüle 2552195

kitaplık tam olur..:)
ya bişeye dikkatim çekti
priz neden yukarda?
eviniz kendiniz mi:)

Ben olsam kitaplık yapardım sevdigini bi koleksiyonunuz varsa o olabilir. Bu renkler benim cok icimi kara
tamamen kitaplık yapamam çünkü taşımaz, ayrı bi kitap bölümümüz var zaten, içiniz karartan ne acaba? ahşap mı?
ben de birkaç kitap ve beyaz saksılarda kaktüsler düşündüm. evde sergilemeyi sevdiğin 1-2 süs eşyası da koyarsan zaten fazlasıyla dolmuş olur.
evet kaktüsleri ve skulentleri çok seviyorum bende, onlardan alabilirim kesinlikle.
Çalışma odası gibi
aslında yemek odamız orası, full kitap koyarsan çalışma odası olur, içine incik boncuk koyarsan vitrin :) ben ikisini de istemiorum işte.
kitaplık tam olur..:)
ya bişeye dikkatim çekti
priz neden yukarda?
eviniz kendiniz mi:)
ev kendimizin, priz klima için yukarıda ama klimamız yok.

tamamen kitaplık yapamam çünkü taşımaz, ayrı bi kitap bölümümüz var zaten, içiniz karartan ne acaba? ahşap mı?

evet kaktüsleri ve skulentleri çok seviyorum bende, onlardan alabilirim kesinlikle.

aslında yemek odamız orası, full kitap koyarsan çalışma odası olur, içine incik boncuk koyarsan vitrin :) ben ikisini de istemiorum işte.

ev kendimizin, priz klima için yukarıda ama klimamız yok.
Geçen paylaştığım favori aksesuarlarım vardı onlarda çok yakışır sanki 🙈

günaydınlar kızlar.
bugün yardımcı bayan gelecek ortalığı süpürüp silecek
wc-banyoyu yıkayacak
nevresimleri değiştirecek
tozları alacak
bulaşık makinasını yerleştirecek
çamaşırları yerleştirip ütü yapacak
1-2 tane de cam silip gidecek yarım günde. akşama temiz bi evle karşılaşmak çok çok güzel gerçekten.
ama yemeğim yok belki dışardan yeriz bugünlük.
eksi bakiyemi gördükçe daha bi gaza geliyorum sanki kızlar:)
bi an evvel artıya çevirmem lazım
gerçi bi yerden ufak ufak borç verdiğim bi arkdaş öderse baya kısa da sürebilir toparlamam :)

Back
X