Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2552195
kızlar merhaba, evimde böyle bi bölümüm var, sizce içine nasıl aksesuarlar koyabilirim? Bi öneriniz var mı? Ordan burdan hediyeler ıvır zıvır derken hiç memnun değilim içindekilerden. Ne yapabilirim sizce?
mumlar ve resimler de güzel fikir, teşekkür ederim.itapları tek rafta değil de
raflara dağıt kitapların aralarına çiçek ve mumlar koy
üst tarafına resimler vs koyabilirsin
Günaydınlar
Dün gece aşırı erken uyuduk, eşimde bende bir önceki günden uykusuzduk, bebek gelince ne yapacağız acaba dedik hatta
Sabah 5te uyandım, saçımı yıkadım hazırlandım, güzel bir kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım, Bulaşık makinesini boşalttım, dün a101 den yağdanlık almıştım, eskiyi ona aktarıp, plastik yağdanlığı attım
Öğlen için yemek hazırladım kendime süper oldu, normal zamanda kalksam yapamazdım
Sabah böyle erken saatte kalkmak aşırı verimliymiş ama geç saatte yatınca yapılmaz tabi böyle, bugün verimli bir sabah geçirmiş oldum
Dün buzdolabını düzenledim, yemek yaptım, mutfağı topladım, ütü yaptım, mutfakta bir tane raf boşalttım, yemek masasının üzerini boşalttım
Bugün nevresim değişecek,
Çamaşır atılacak
Kıyafet dolabını düzenleyip
yemek yaparım umarım çok yorgun olmazsam
günaydınlar kızlar.
bugün yardımcı bayan gelecek ortalığı süpürüp silecek
wc-banyoyu yıkayacak
nevresimleri değiştirecek
tozları alacak
bulaşık makinasını yerleştirecek
çamaşırları yerleştirip ütü yapacak
1-2 tane de cam silip gidecek yarım günde. akşama temiz bi evle karşılaşmak çok çok güzel gerçekten.
ama yemeğim yok belki dışardan yeriz bugünlük.
eksi bakiyemi gördükçe daha bi gaza geliyorum sanki kızlar:)
bi an evvel artıya çevirmem lazım
gerçi bi yerden ufak ufak borç verdiğim bi arkdaş öderse baya kısa da sürebilir toparlamam :)
Oo evin kredisini yazarsak epey eksilerderiz :)
cast away ( yeni hayat ) filmi izleyen varmi:)
tom hanks hayrani olarak sölüyorum adamin tüm filmileri tam kişisel gelişimcilik..
senin borç benden önce her türlü biter mia. sana güveniyorum :)evet bende alışveriş yapmıyorum acil olmadıkça.
ilk hedef borcu silmek :)
Silmişim telefondan eve gidince çekip atarım :)görmedim sanki? gördüm mü acaba? bi daha atar mısın?
İzlemedim ama tom hanks ve robin Williams’ın tüm filmleri öyle gerçektencast away ( yeni hayat ) filmi izleyen varmi:)
tom hanks hayrani olarak sölüyorum adamin tüm filmileri tam kişisel gelişimcilik..
evet ben de kitapların birer ikişer serpiştirilmesi taraftarıyım.kitapları tek rafta değil de
raflara dağıt kitapların aralarına çiçek ve mumlar koy
üst tarafına resimler vs koyabilirsin
senin borç benden önce her türlü biter mia. sana güveniyorum :)
aslında haftalık şu kadar mutfağa bu parayı asla geçmicem gibi bi şey yapmak istiyorum ama ne zaman yapsam o hafta bambaşka masraflar çıkıyor. mutfak masrafımı hiç bi zaman bilemiyorum o yüzden ne kadar gidiyor diye.
kesinlikle almalısın büyük kurtarıcı.Ben borcumu kapatınca kurutma makinesine göz dikeceğim.![]()
Kesinlikle hayat kurtarıcı. 4 yıl oldu galiba alalı. Büyük kolaylık gerçekten.Ben borcumu kapatınca kurutma makinesine göz dikeceğim.![]()
ben 1000 tl desem inan o ay onun üstü gidiyor bir dur diyemıyorum kendime birazda hamilelikte saldım iyice birikim işlerini bakalım bebiş gelince nasıl toparlanacaz.1-2 aya kadar borç bitecek ama aldığım dersi unutmayacağım :)
geçen ay test ettim 400-500 tl arası net harcıyoruz bizde marketi. hani istediğim herşeyi alırsam toplam tutar
ayda 3-4 kez dışarıda yesek 600-700 tl gider oluyor.
ama bu ay gıda alışverişi yapamadım. eşime acil olanları söylüyorum alıyor.
bu ayı ayrıca hesaplayacağım :)
ben 1000 tl desem inan o ay onun üstü gidiyor bir dur diyemıyorum kendime birazda hamilelikte saldım iyice birikim işlerini bakalım bebiş gelince nasıl toparlanacaz.
Ben borcumu kapatınca kurutma makinesine göz dikeceğim.![]()
biz hala kızımın odasinda uyuyoruz.Günaydınlar
Dün yemek dışında yine iş yapamadım
annemler geldi
sonra kızımla oynadım
tam uyuyacaktım kızım yatağını buraya getirelim mi dedim
kabul etti
aramızda uyuyordu uzun bir süre
dün ilk defa yanımızda kendi yatağında uyudu. yine aramıza gelir sanmıştım gelmedi hayret :)
bu kış yatağına alışırsa yazın odasında uyumaya başlayacak artık.
eşimden de borç istedim.
önümüzdeki ay eksilere düşüyorum.
karttan faizli nakit çekebilirdim ama yine aynı döngü oluyor bunu kırmam gerek.