- 23 Ağustos 2012
- 14.734
- 38.974
- 798
Güzel bi seçim, bizim öğretmenimiz hediye kabul etmiyordu bi çok öğretmen de söylüyor yine de az daha bekle istersen.Tarihsiz ajanda ve kalem alacağım sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bi seçim, bizim öğretmenimiz hediye kabul etmiyordu bi çok öğretmen de söylüyor yine de az daha bekle istersen.Tarihsiz ajanda ve kalem alacağım sanırım![]()
Güzel bi seçim, bizim öğretmenimiz hediye kabul etmiyordu bi çok öğretmen de söylüyor yine de az daha bekle istersen.
Her şey hazır sayılır, misafirler bekleniyor, çay demlenmeli börek pişmesi kaldı, aşama aşama yapıcam inşallah. Relax stresli nasıl olunur derseniz şu an öyleyim![]()
Ay kolay gelsin yorma kendini yarın da yaparsın, geçmiş olsun atlattın hadiMisafirler gitti, haydi yardıma gelin bu ev anca öyle toplanır![]()
Hadi geçmiş olsunMisafirler gitti, haydi yardıma gelin bu ev anca öyle toplanır![]()
aynen 1 makine yıkanıyor 1 makine de konulmak üzere bekliyor, yarım makine de elimde yıkadımAy kolay gelsin yorma kendini yarın da yaparsın, geçmiş olsun atlattın hadi![]()
Saol canım, şükür bitti çok eğlendik ama.Hadi geçmiş olsun
Motijanda alTarihsiz ajanda ve kalem alacağım sanırım![]()
Günaydınlar herkese ;
Bu hafta kendimi işleri bitirmeye odaklayacağım. Evde, işte ve özel hayatımda yapılacak olanları yapma haftası ilan ettim.
Sabah oyalanmadan ve hızlı bir şekilde ofiste işlere başladım. Üzerimdeki sorumlulukları tükettikçe ondan arta kalan yerleri toparlayarak gidicem. Haydi bakalım. Herkese çoook güzel bir hafta olsun işallah :)
Günaydın kızlar
haftasonu gezmeli yemeli içmeli oldu, kahvaltıya gittik dışarıya, 10 Kasım törenine katıldık okulda
Evde iki makine ütüm vardı onu yaptım, evi toparladım, dolap düzenlemesi yaptım biraz
B black cat gibi bende bu haftayı iş bitirme haftası ilan ediyorumhem evde hem de işte aklımda olanları bu hafta yapmayı planlıyorum, umarım cuma günü geldiğinde oh be dediğim bir hafta olur, hepinizi öpüyorum
![]()