Teşekkürler, hayırlısıyla darısı başınızaYaaa çok sevindim güle güle kullan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler, hayırlısıyla darısı başınızaYaaa çok sevindim güle güle kullan![]()
hayırlı olsun çok sevindim :) güle güle kullan:)Tam olarak şu an KURUTMA MAKİNESİ aldım!
Allah kullanmayı nasip etsin.
Teşekkür ederim.hayırlı olsun çok sevidim :) güle güle kullan:)
hangi araba alacaksiniz:) marka nedir:)Mola verdim :)
Dün eşimle bütçe hesaplaması yaptık
alacağımız arabaya karar verdik gibi
tadilatı da mutfaktan başlamaya karar verdik
o sebeple bütçe hesaplamalarımı değiştirmem gerekiyor![]()
hangi araba alacaksiniz:) marka nedir:)
Teşekkürler, hayırlısıyla darısı başınıza![]()
hayırlısı olsun Rabbim Kazasiz belasiz güle güle kullanmaya nasip etsin miacm:)Küçük bir araba bakıyoruz :)
hyundai getz falan.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanTam olarak şu an KURUTMA MAKİNESİ aldım!
hayırlısı olsun Rabbim Kazasiz belasiz güle güle kullanmaya nasip etsin miacm:)
toyota da güzel. karar sizin:)
Tam olarak şu an KURUTMA MAKİNESİ aldım!
vay mantıklı karnıyarık denicem önümüzdeki yaz :)Güle güle kullan, o rahatlığa alıştıktan sonra asla vazgeçemeyeceğin bir makine.
öğlen eve gittim, storları gönderdim, oğulcana yemek verdim, çamaşır katladım, bulaşık makinesini boşalttım geldim. evde yemek yok, gidince buzluktan karnıyarık çıkartıp salçalı sos döküp fırına veririm. yazın bir kaç poşet yapmıştım. önümüzdeki yaz daha çok yapmayı düşünüyorum, tadını çok beğendik.
süper, güle güle kullanınTam olarak şu an KURUTMA MAKİNESİ aldım!
otomatik honda jazz kullanıyorum. çok seviyorum. dıştan küçük ama içi ve bagajı geniş. sağlam araba diyorlar. onlarada bakabilirsiniz.Küçük bir araba bakıyoruz :)
hyundai getz falan.
ev kredisi kasımda bitiyor sandim.şehir içi kullanacağım.
benim için küçük ve biraz güvenlikli bir araba yetecek.
toyota hiç bakmadık :)
eşimin arabasıyla gidiyoruz şehir dışına. zaten o arabayı almasaydı şimdi ev kredisi ödenmişti neyse![]()
ev kredisi kasımda bitiyor sandim.
olsun arabada lazm oluyor.
arabamda eşim kullaniyor:) ehliyet felan almadim .
keşke kullanabilsem sağlık sorunu yüzünden çekiniyorum.
otomatik honda jazz kullanıyorum. çok seviyorum. dıştan küçük ama içi ve bagajı geniş. sağlam araba diyorlar. onlarada bakabilirsiniz.
Hayırlı olsun. Hangi marka aldın kaça aldın. Ben de bakıyorum da 11.11 indiriminde buluruz demiştim doğru dürüst indirim olmadıTam olarak şu an KURUTMA MAKİNESİ aldım!