- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.183
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar, ev kredisi bitince bana bir rahatlık geldi çok harcamaya başladım. Arabayı sattık, yenisini alacağız paraya ihtiyacımız var oysaki. Biriktirdiğim bi para vardı onu da harcadım çoğunu. Keyfi harcamalar değildi ama.
Bugün çok hastayım, yardımcı abla var. Annem de burda Allahtan yoksa halim perişandı. Bağışıklığımı güçlendirmeye ihtiyacım var, var yaptığınız özel bi şey?
geçmiş olsun miacim.Günaydınlar
Pazar günüm çok kötü geçti ya elektrik bakımı yapacaklarmış 10:30 da kesildi 19:00 da geldi elektrik
biraz ev toparladım biraz kitap okudum derken akşam da kızımın sinir kriziyle uğraştık.
sonrasında makarna pişir çay kahve derken mutfağı toplayıp uyudum
Evet yeni bir haftaya hazır mıyız :)
Selam hanımlar konuyu okuyarak geliyorum. Bir şey sormak istedim size. Ben evlenirken teflon süslü püslü tencere takımı almıştım. O zamanlar şimdi ki gibi çeşit yok. Ya da ben bilmiyordum. Neyde. Hiç çizilmesi o konuda sıkıntı yok. Ama mesela sütün dibituttu. Veya damacana ile şu alıyoruz, içinde şu vardı. Kalan suyu bu tencerelerden birine döktüm. Bilaç saat sonra içelim dedik tadı değişmişti. Ben bu tencereleri ne yapabilirim, atsam mı diyorum , tencerem var. Bir qyndan da israf mı olur diyorum.
Günaydın herkese,
Yeni bir haftadan merhaba :) Bu haftasonu kızımı rutin kontrol için doktora götürdük. Kan tahlili yapıldı. Bugün sonuçlar çıkacak.
Pazar günü de sil süpür, yoğurt mayala, ince temizlik yap, kızı yıka modu ile geçti.
Çok şükür işe geldim, azcık kafamı dinlemeye zamanım oldu.
Telefonumdan youtube, instagram ve facebook silindiğinden beri internet kullanımım kendiliğinden 10 da birine düştü. Bu hafta telefon internetini güncelleyeceğim. Artık 80-90 lira fatura ödemeye son :)
Kesinlikle 2019 yılında alışkanlıkları değiştirmek adına yaptığım en iyi şey bu oldu. :)Çok iyi yapmışsın canım tebrik ederim bazı alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor ama vazgeçtiğinde ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorsun.
valla ben bebe doğduğunda 2 nurmara kullandik.Günaydın tecrübeli anneler bir şey soracağım, 1 numaralı bezden kaç tane kullanılıyor acaba tahmini, Bez alacağım da elimde kalsın istemedim, 2 numaraya ne zaman geçilir diye size sorayım dedim, bebeğin kilosuna göre değişiyor bu durum ama 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo demiş alacağım bezde
Günaydın tecrübeli anneler bir şey soracağım, 1 numaralı bezden kaç tane kullanılıyor acaba tahmini, Bez alacağım da elimde kalsın istemedim, 2 numaraya ne zaman geçilir diye size sorayım dedim, bebeğin kilosuna göre değişiyor bu durum ama 1 numara 2-5 kilo, 2 numara 3-6 kilo demiş alacağım bezde
Hadi ya neden sızdırıyor acaba1 numaradan 1 paket aldık ama çok sızdırma yapıyor sürekli kıyafet battaniye yıkamak durumunda kalıyorsun.
bitince 2 numaraya geçtik
Hadi ya neden sızdırıyor acaba
Doğum şubatta olacak zaten inşallah, 1 ve 2 numaradan alıp diğerlerini şubatta alırsak daha iyi olur, hem beze devam edip etmeyeceğimizi görürüz iyi olurBizde sızdırma olmadı ama küçük olduğunu hissetmeye başlamıştım o yüzden 1 paket 1, 1 paket 2 kullanmıştım 2 kızımda da, o yüzden stoğu 3 ve 4te yap yapacaksan. şubatta e bebek indirimde yarıya düşüyor fiyatlar, onu beklemeni tavsiye ederimPsidan
Teşekkür ederim favorilere ekledim. Ama şimdilik kullanamam bebeğimin bala alerjisi var egzama yapıyo maalesefKIŞ KAVANOZU TARİFİ
-1 küçük kavanoz
-kavanozu yarıya kadar dolduracak küçük küçük doğranmış kök zencefil
-kavanozun içine yarım dilimler halinde 5-6 dilim kabuklu limon (limonun kabuğunu azcık sıyırın, dışındaki parafinli kısım azıcık arınsın. doğal bulursanız ne âlâ! )
-kavanozu tamamen dolduracak kadar bal
bunları kavanoza doldurduktan sonra 3-5 gün dolapta bekletin. sonra her sabah 1 tatlı kaşığı tüketin.