- 23 Eylül 2013

- 26.201

- 54.747

- 798

Alışveriş detoksu yapıyoruz çünkü dolabımızı daha verimli kullanıyoruz
Dolabimizda neler eksik neler fazla bu şekilde daha net degerlendiriyoruz
Hemde bütçe yönetimi için etkili bir sistem oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki deBizim de vardı öyle defteri maksimum 3 gün sürdü akısa bıraktı sonra![]()
Gençlik Spor bakanlığının, hocaları çok iyi ağustos sonunda öğrenir diye umuyorumYüzme kursu belediyenin mi yoksa özel mi
Memnun musunuz
Oğlum da küçükken okulda plan yapmayı öğrenmişti
Plan oluşturmuştu
Sabah kahvaltım 5 dakika geç kaldı planım bozulacak diye kızardı
Ay ne özledim o günleri
Çok tatlılar
Ben de kaç gün sürecek merak ediyorum bir de bize sormadan çiziyor her gün dondurma çizecek korkuyorumBizim de vardı öyle defteri maksimum 3 gün sürdü akısa bıraktı sonra![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanınGünaydın hanımlar
Bu aralar bütçeyi fazla zorluyorum.
Biz arabamızı yeniledik. Anneme döviz borçlandım. Bankaya vereceğime anneme veririm dedim :)
Halihazırda bir kredim vardı. 3 ayda 1 ödenen. 2si birlikte, biraz zorlayacak ama zorlanmadan da olmuyor bu işler. Malum TR, her gün bir şeyler alınamayacak fiyatlara geliyor.
Ayrıca kızım bu yıl ilkokuldan mezun oldu, Eylül'de ortaokula başlayacağız.
Bu sebeple, özel İngilizce kursa yazdırdım. İyi bir hoca buldum. hoca şehrimizde ama dersler online.
onun için bir ödeme yaptım. Bu ay başlıyor.
Şimdi okul başladığında voleybol kursuna devam edecek, onun da bir ödemesi var.
Kendi kredi kartlarımızı saymama bilmem gerek var mı
Bu ay zam aldık biraz. Rabbim yüzüme güldü sanırım, "bu kadar dert tasa yaşama" dediŞükürler olsun.
Rabbim herkese kolaylıklar ihsan eylesin.
Öyle olabilir bence deBen de kaç gün sürecek merak ediyorum bir de bize sormadan çiziyor her gün dondurma çizecek korkuyorum![]()
Saçıma maske yaptım uzun süredir yapmıyordum kupkuru olmuştu.
Beklerken lazer yapıyım dedim sıcakta çok zorladı ara veriyorum sürekli.
Derken 2 saatim doldu duşa girip çıkınca yemek yapayım diye düşündüm.
Dün terziye gittim makinem bozuldu dedi bugün için ararim dedi ararsa oraya da gideceğim daha.
Şöyle bir kendime gelip işleri yoluna koymak istiyorum.
Yarın çok çok daha yoğun olacak davetler var.
Ne giysem ne yapsam bilmiyorum.
Şimdi sırayla başlıyorum
Gelirim yine kahve de yaparım.
Benimki çat çat yakıyor acımıyorBenim lazer sıcakta çalışmıyo kırmızı ışığı yanıyo azıcık calıştığı zaman
Ben de hiç gelemiyorumEşimde arkadaşlarıyla buluştu ne sosyallikmiş maşallah tebrik ediyorum bugün bana bir ay yeter![]()
AynenBen de hiç gelemiyorum
Düğüne gitsem bir hafta yatıyorum
Eşim gibi sosyal olsam elim kolum kalkmaz