- 23 Ekim 2018
- 16.161
- 37.372
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bugün de ağlamış çokDemekki tek canı sıkılıyor yanına arkadaş arıyor :)
Evet canim bugün de ağlamış çok
Boyama lego yaptiriyolarmis. Diğerleri uyurken sıkılyomuş aglamaya başlıyormuş. Pes etmek üzereyim napacagimi bilmiyorum. Almaya gittiğimde beni görünce hemen ağlamaya basliyo içli ıçli. Az once uykusundan uyandi beni almaya geleceksin okuldan demi diyerek. Çok üzüldüm![]()
Gerçekten düşünüyorum benimle vakit geçirmesimi iyi onun icin okula gitmesi mi. Okul icin erken mi yanlismi yapiyorum ne yapıyorum bende kesin kararlı değilim hic bilemiyorumtüh kıyamam kuzuya, benim kızım bu senenin başında bile gece uyanıp anne sınıf çok kalabalık diye ağlıyordu ama mecburen gideceksin diyince artık kabullendi, sıkıntımız kalmadı şükür. Gerçekten devam etsin istiyorsan sabretmelisin ama küçük zaten artı eksi olayını düşün bakalım. Hakkınızda hayırlısı.
sorma bende bu sabah toplayıp kaldirdim..Allah allah isim konmasını istemediler mi? Amaç ne ki? Ben memnun olurdum şahsen.
Ya deli oluyorum, topluyorum gidip almış bugün sonra oynattırmıyor çocuklara gösterip olmaz oynayamazsınız diyo bi kıyamet kopuyor sonra. Zaten kardeşten bu yana bağırma işiyle uğraşıyorum ev resmen gürültü halinde.
bi de ojeleri falan ortada kızımın, kalemleri, tokaları. Kendi isteyince istediğini yaparız dağıtmaz bi yere zarar vermez. Ama çocuklar görünce çıldırmış gibi ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi kere koltuğum ojelenince topluyorum artık napim.
bende memnun olurdum.eltim istemedi.eşimle konuşuyp ikna ettiler.bu konuda asla ikna olamam şahsen.eşime bu konuda kızgınlım geçmez muhtemelen.içimde durur hala gururumun incinmesiAllah allah isim konmasını istemediler mi? Amaç ne ki? Ben memnun olurdum şahsen.
Ya deli oluyorum, topluyorum gidip almış bugün sonra oynattırmıyor çocuklara gösterip olmaz oynayamazsınız diyo bi kıyamet kopuyor sonra. Zaten kardeşten bu yana bağırma işiyle uğraşıyorum ev resmen gürültü halinde.
bi de ojeleri falan ortada kızımın, kalemleri, tokaları. Kendi isteyince istediğini yaparız dağıtmaz bi yere zarar vermez. Ama çocuklar görünce çıldırmış gibi ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi kere koltuğum ojelenince topluyorum artık napim.
garip bi aile dermişimSUHAN yazdığını yeni algılayabildim. Harbiden niye sevinecekleri yere istememişler ki. Eşinin fikri olduğunu anlamışlardır heralde. Benim de büyük oğlumun 2 ismi var ve biri eşimin abisinin ismi ki biz ona ithafen koymadık ama çok mutlu oldu isimli bileklik taktı hatta oğluma ismini koyduk diye
gerçi Benim eltim yok henüz
![]()
eltin istemedi diye isim konulmamak insanin zoruna gitmesi çok normal.bende memnun olurdum.eltim istemedi.eşimle konuşuyp ikna ettiler.bu konuda asla ikna olamam şahsen.eşime bu konuda kızgınlım geçmez muhtemelen.içimde durur hala gururumun incinmesi
eltim eşinin ismini koymamızı istemedi.diğer türlü mudahalesi mümkün değil olamaz zateneltin istemedi diye isim konulmamak insanin zoruna gitmesi çok normal.
sende eltinin istediği isim koydurtmayin..
koyduysa bi kavgasini yapın sen eşime ikna ettiniz de benim çocuğumun isimine karıştırdınız da felan de..
ay kusura bakmasin sinir oldum.
Boyama lego yaptiriyolarmis. Diğerleri uyurken sıkılyomuş aglamaya başlıyormuş. Pes etmek üzereyim napacagimi bilmiyorum. Almaya gittiğimde beni görünce hemen ağlamaya basliyo içli ıçli. Az once uykusundan uyandi beni almaya geleceksin okuldan demi diyerek. Çok üzüldüm![]()
evden 13 parça kıyafet güm.
1 pike takımı güm
1 terlik güm
ben evde olsam ona yetemediğimi düşünüyorum. arkadaş edinmesi bana daha mantıklı geldi. sosyalleşince de tavırları daha çok oturuyor.Gerçekten düşünüyorum benimle vakit geçirmesimi iyi onun icin okula gitmesi mi. Okul icin erken mi yanlismi yapiyorum ne yapıyorum bende kesin kararlı değilim hic bilemiyorum![]()
Merhaba arkadaşlar;
Geçen hafta işleri bitirme haftasıydı. Kısmen başarılı oldum. Ancak bu hafta gelen yeni işler dalgası ile kendimi yine bitmez bir liste içinde buldum. :)
Dün akşam kızımla ve eşimle tv siz saatlerce oyun oynadık. Arada eşim tv açtı ama ben hemen kapatıp tekrar oyuna dahil ettim. Kendimi iyi hissettiğim bir akşam oldu. İşallah devamı gelir.