SUHAN SUHAN yazdığını yeni algılayabildim. Harbiden niye sevinecekleri yere istememişler ki. Eşinin fikri olduğunu anlamışlardır heralde. Benim de büyük oğlumun 2 ismi var ve biri eşimin abisinin ismi ki biz ona ithafen koymadık ama çok mutlu oldu isimli bileklik taktı hatta oğluma ismini koyduk diye 😂 gerçi Benim eltim yok henüz 🙈

Demekki tek canı sıkılıyor yanına arkadaş arıyor :)
Evet canim bugün de ağlamış çok
Boyama lego yaptiriyolarmis. Diğerleri uyurken sıkılyomuş aglamaya başlıyormuş. Pes etmek üzereyim napacagimi bilmiyorum. Almaya gittiğimde beni görünce hemen ağlamaya basliyo içli ıçli. Az once uykusundan uyandi beni almaya geleceksin okuldan demi diyerek. Çok üzüldüm 😞

Boyama lego yaptiriyolarmis. Diğerleri uyurken sıkılyomuş aglamaya başlıyormuş. Pes etmek üzereyim napacagimi bilmiyorum. Almaya gittiğimde beni görünce hemen ağlamaya basliyo içli ıçli. Az once uykusundan uyandi beni almaya geleceksin okuldan demi diyerek. Çok üzüldüm 😞

tüh kıyamam kuzuya, benim kızım bu senenin başında bile gece uyanıp anne sınıf çok kalabalık diye ağlıyordu ama mecburen gideceksin diyince artık kabullendi, sıkıntımız kalmadı şükür. Gerçekten devam etsin istiyorsan sabretmelisin ama küçük zaten artı eksi olayını düşün bakalım. Hakkınızda hayırlısı.

tüh kıyamam kuzuya, benim kızım bu senenin başında bile gece uyanıp anne sınıf çok kalabalık diye ağlıyordu ama mecburen gideceksin diyince artık kabullendi, sıkıntımız kalmadı şükür. Gerçekten devam etsin istiyorsan sabretmelisin ama küçük zaten artı eksi olayını düşün bakalım. Hakkınızda hayırlısı.
Gerçekten düşünüyorum benimle vakit geçirmesimi iyi onun icin okula gitmesi mi. Okul icin erken mi yanlismi yapiyorum ne yapıyorum bende kesin kararlı değilim hic bilemiyorum 😞

Allah allah isim konmasını istemediler mi? Amaç ne ki? Ben memnun olurdum şahsen.

Ya deli oluyorum, topluyorum gidip almış bugün sonra oynattırmıyor çocuklara gösterip olmaz oynayamazsınız diyo bi kıyamet kopuyor sonra. Zaten kardeşten bu yana bağırma işiyle uğraşıyorum ev resmen gürültü halinde.

bi de ojeleri falan ortada kızımın, kalemleri, tokaları. Kendi isteyince istediğini yaparız dağıtmaz bi yere zarar vermez. Ama çocuklar görünce çıldırmış gibi ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi kere koltuğum ojelenince topluyorum artık napim.
sorma bende bu sabah toplayıp kaldirdim.. :sus:
ojeleri bence ortada birakma tamamen kaldir..
kızın sorarsa attim gitti de.
benim kız resim yapmayla uğraşiyordu oda sıkıldı.
lego hastasi .. diğerlerle oynamiyor hep legolarla uğraşiyor:)

Günaydınlar;
Dün biraz verimsiz bir gün oldu. Ancak burda belirlediklerime odaklanmaya çalıştım.
1- Kızımla min 1 saat tv siz ilgilenmek +++++
2- 10 sayfa kitap(sabahta 15 sayfa okudum )++++(sabah işe gelirken okudum)
3-1 mak çamaşır 1 makine bulaşık++++
4- Niyet çalışması 2. gün+++++
5- KPSS çalışması için 1-2 saat ayırmak ve 12 de yatakta olmak ------- :(

Allah allah isim konmasını istemediler mi? Amaç ne ki? Ben memnun olurdum şahsen.

Ya deli oluyorum, topluyorum gidip almış bugün sonra oynattırmıyor çocuklara gösterip olmaz oynayamazsınız diyo bi kıyamet kopuyor sonra. Zaten kardeşten bu yana bağırma işiyle uğraşıyorum ev resmen gürültü halinde.

bi de ojeleri falan ortada kızımın, kalemleri, tokaları. Kendi isteyince istediğini yaparız dağıtmaz bi yere zarar vermez. Ama çocuklar görünce çıldırmış gibi ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bi kere koltuğum ojelenince topluyorum artık napim.
bende memnun olurdum.eltim istemedi.eşimle konuşuyp ikna ettiler.bu konuda asla ikna olamam şahsen.eşime bu konuda kızgınlım geçmez muhtemelen.içimde durur hala gururumun incinmesi

SUHAN SUHAN yazdığını yeni algılayabildim. Harbiden niye sevinecekleri yere istememişler ki. Eşinin fikri olduğunu anlamışlardır heralde. Benim de büyük oğlumun 2 ismi var ve biri eşimin abisinin ismi ki biz ona ithafen koymadık ama çok mutlu oldu isimli bileklik taktı hatta oğluma ismini koyduk diye 😂 gerçi Benim eltim yok henüz 🙈
garip bi aile dermişim :olamaz: işin tuhaf yani herkes onları haklı gördü.puffff.neyse.sinir bozucuydu

bende memnun olurdum.eltim istemedi.eşimle konuşuyp ikna ettiler.bu konuda asla ikna olamam şahsen.eşime bu konuda kızgınlım geçmez muhtemelen.içimde durur hala gururumun incinmesi
eltin istemedi diye isim konulmamak insanin zoruna gitmesi çok normal.
sende eltinin istediği isim koydurtmayin..
koyduysa bi kavgasini yapın sen eşime ikna ettiniz de benim çocuğumun isimine karıştırdınız da felan de..
ay kusura bakmasin sinir oldum.

Günaydınlar
Dün misafir telaşım vardı. Güzel geçti ama ucu ucuna yetiştim.
sonrasında bulaşıkların bir kısmını mak attım elde yıkanacaklar kaldı.
duş aldım ve uyudum.
kurabiye kaldı annemde yapmış ablamda bugün iş yerine getirdim.
akşam eylül uyuyordu çocuklarda eylülün odasında oynadılar sonrasında toplu bırakmışlar en sevdiğim misafir tipi :)
kızımda uyku sersemi pek katılmadı kalabalığa yatak odasında çizgi film seyretti.
sonra makarna istedi yaptım saklambaç oynadık.

eltin istemedi diye isim konulmamak insanin zoruna gitmesi çok normal.
sende eltinin istediği isim koydurtmayin..
koyduysa bi kavgasini yapın sen eşime ikna ettiniz de benim çocuğumun isimine karıştırdınız da felan de..
ay kusura bakmasin sinir oldum.
eltim eşinin ismini koymamızı istemedi.diğer türlü mudahalesi mümkün değil olamaz zaten

Bugün ablam çağırdı duruma göre gideceğim.
elde yıkanacak bulaşıklar kaldı.
yemek yapmalıyım
mak çamaşır atacağım.

Yarım gün gitmesi daha iyi olacak gibi :KK51:

üzüldüğünü belli edersen çocuk bunu hissediyor aklında olsun.

Sen sürekli "aferin benim oğluma/kızıma. Bugün de güzel güzel okuluna gitti. Şimdi eve gitme zamanı. Gidelim yemek yiyelim / oyun oynayalım vb."

"Ben de bugün işe gittim, seni de çok özledim. Seni görünce çok mutlu oldum." vb.

kendine göre cümleleri yumuşatırsın.

Benimki "okula gitmek istemiyorum" dediğinde, ben "ben de işe gitmek istemiyorum, ama gitmem gerekiyor. gitmezsem müdürüm telefon edip arıyor beni." vb. gibi şeyler söylüyordum.

Çocuğunun psikolojisini sen daha iyi bilirsin, ne diyince rahatlarsa ona göre cümleler kur.

Gerçekten düşünüyorum benimle vakit geçirmesimi iyi onun icin okula gitmesi mi. Okul icin erken mi yanlismi yapiyorum ne yapıyorum bende kesin kararlı değilim hic bilemiyorum 😞
ben evde olsam ona yetemediğimi düşünüyorum. arkadaş edinmesi bana daha mantıklı geldi. sosyalleşince de tavırları daha çok oturuyor.

ben eğer mümkünse bir çok arkadaşla mahallede dışarıda büyümesini, bu olmuyorsa okula gitmesini tercih ederim.

Merhaba arkadaşlar;
Geçen hafta işleri bitirme haftasıydı. Kısmen başarılı oldum. Ancak bu hafta gelen yeni işler dalgası ile kendimi yine bitmez bir liste içinde buldum. :)

Dün akşam kızımla ve eşimle tv siz saatlerce oyun oynadık. Arada eşim tv açtı ama ben hemen kapatıp tekrar oyuna dahil ettim. Kendimi iyi hissettiğim bir akşam oldu. İşallah devamı gelir.

İşler hiç bitmiyor :KK51:
Bende kızımla hergün oyun oynuyorum tüm gün beni görmüyor zaten başka türlü vicdanım rahat etmiyor :110:

Back
X