Denediğin ürünü ne kadar kullanıyorsun, sonuç alabilmek için en az 1 ay kullanmak gerekli diye okumuştum bir yerde

Bu cevdet tuna yazanlar mı kepek yaptı çok ilginç. Zaten kesimimçok kısa yapıyorsun 1 cm falan. Sen bak kozmikbakımblog a bi. Deneyenlerin yorumlarına falan bi göz gezdir

Ben bu ay kozmik makimin epilasyon gunlerini denedim, ve gercektende tuylerimin daha yavas buyudugunu fark ettim.
Ya da hamilelikten dolayi daha yavas buyuyor bilemedim kafamda deli sorular
Aslinda aksama esime sorsam balik getirse cok iyi olur.
Hem ev kokmaz, hem bulasik felan cikmaz.

Evet epilasyon günlerinin ben de çok faydasını gördüm. Çok az çıkıyorlar artık

Balığı anlayamadım

Mia- Kürler 29 kasım saat 18:00 de başlayacak. Bence karanfil kürünü mutlaka denemelisin. Maya maskesi falan da var onları de incele ben denemedim ama faydasını gören çok.

sabri tuncer hindistan cevizli sampuan kullaniyorum baya dökülmeler azaldi saçlarim bide taramasi kolay oldu. saç kremine gerek kalmadi.:)

Bi taraftanda aksam yemegi derdindeyim

Slm kızlar ben naturalive in şampuanını kullanıyorum bir yıldır. Saçımın alışması ayları aldı, şimdi daha iyi ama çabuk ağırlaşıyor. Elimdekiler bitince normal bir şampuana dönecek gibiyim kararsızım

Ben sebamed kullanıyorum normalde. Bu sefer organix aldım Bi de onlara da bakın isterseniz. Gerçi benim saçım aşırı gür. Hamilelikte dökülür derler benim tam tersi azaldı hatta hiç dökulmuyor.bi de emzirme döneminde çok dökülüyormus sanırım. Bakalım göreceğiz.
Ama anneme Bi ara evigen bepanten 3 lusunu yapmıştık.
Bi de Mia kokusuna dayanırım dersen şampuan kutusunun içine bir baş sarımsak rendele at içine duşta fena kokuyor ama kuruyunca kokusu kalmıyor faydası olur baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…