Denediğin ürünü ne kadar kullanıyorsun, sonuç alabilmek için en az 1 ay kullanmak gerekli diye okumuştum bir yerdeFarmasi saçımı kepek yaptı bıraktım
karanfil kürü denerim.
saçım şuan çok kısa :) foto atarım sana
banyodan çıkınca 50 tel dökülüyor kafayı yedim tek tek sayıyorum gün içindede dökülüyor
kan değerlerim normal hormanlarım normal
nerde hata çözemiyorum banyoda bir sürü şampuan oldu denemekten.
Bu cevdet tuna yazanlar mı kepek yaptı çok ilginç. Zaten kesimimçok kısa yapıyorsun 1 cm falan. Sen bak kozmikbakımblog a bi. Deneyenlerin yorumlarına falan bi göz gezdirFarmasi saçımı kepek yaptı bıraktım
karanfil kürü denerim.
saçım şuan çok kısa :) foto atarım sana
banyodan çıkınca 50 tel dökülüyor kafayı yedim tek tek sayıyorum gün içindede dökülüyor
kan değerlerim normal hormanlarım normal
nerde hata çözemiyorum banyoda bir sürü şampuan oldu denemekten.
Mia- benim de saçlarım avuç avuç dökülüyordu. @kozmikbakımblog un tavsiye ettiği günlerde saçlarımı azar azar kestim. Karanfil kürü uyguladım. Farmasiden çörekotlu şampuan aldım. Hiç kalmadı. Tek tük falan geliyor elime artık. 3 ayı geçti tabii bunlar 3-4 kere deneyip olmuyor deyip bırakmadım. Saçlarımı kesmeye devam edeceğim.
Denediğin ürünü ne kadar kullanıyorsun, sonuç alabilmek için en az 1 ay kullanmak gerekli diye okumuştum bir yerde
Evet epilasyon günlerinin ben de çok faydasını gördüm. Çok az çıkıyorlar artıkBen bu ay kozmik makimin epilasyon gunlerini denedim, ve gercektende tuylerimin daha yavas buyudugunu fark ettim.
Ya da hamilelikten dolayi daha yavas buyuyor bilemedim kafamda deli sorular
Aslinda aksama esime sorsam balik getirse cok iyi olur.
Hem ev kokmaz, hem bulasik felan cikmaz.
Mia- Kürler 29 kasım saat 18:00 de başlayacak. Bence karanfil kürünü mutlaka denemelisin. Maya maskesi falan da var onları de incele ben denemedim ama faydasını gören çok.
Karanfilden sonra eski havlu kullan havluya baya renk veriyor :)tamam anka karanfil ve maya alayım :)
Ben bu ay kozmik makimin epilasyon gunlerini denedim, ve gercektende tuylerimin daha yavas buyudugunu fark ettim.
Ya da hamilelikten dolayi daha yavas buyuyor bilemedim kafamda deli sorular
Aslinda aksama esime sorsam balik getirse cok iyi olur.
Hem ev kokmaz, hem bulasik felan cikmaz.
Karanfilden sonra eski havlu kullan havluya baya renk veriyor :)
Bi taraftanda aksam yemegi derdindeyim
Hazır pişmiş balık mı iyimiş :)
Biz de hiç evde pişirmeyiz balık halinden alırız hepHazır pişmiş balık mı iyimiş :)
Balikciya cok yakin oturuyoruz arabayla 5 dakika. Balikcida tanidik olunca evde hic balik pisirmiyoruz.
Hep ordan aliyoruz.
Balikciya cok yakin oturuyoruz arabayla 5 dakika. Balikcida tanidik olunca evde hic balik pisirmiyoruz.
Hep ordan aliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?