Günaydın pek çok iş yapmışsın yetişememen normal
sabahları 10 dk mutfakta oturuyorum bende
sonra hazırlanıyorum çantamı hazırlıyorum
en son eylülü uyandırıyorum hazırlayıp çıkıyoruz evden
daha erken uyansam servisle gideceğim.

yaa mia keşke az daha erken uyanabilsem, saatler alınmadıkça benim biyolojik saatim gün aymadan başlamıyor. haliyle uyanamıyorum. 5.30 gibi kalksam neler neler neler yaparım yaaa.
ben sabahları kendimi hazırlayıp evden çıkamıyorum bi de kızı nasıl hazırlıcam cidden yandım ben
kuzum en güzeli eve gelmesi bakacak kişinin. babannemiz geliyor bizim, ondan sadece birini hazırlayıp çıkarıyorum evden. valla çok zor oluyo sabahları.

Aynen sistem harcama odaklı aşkı memnu sayesinde tekstil çağ atladı :)
o yüzden bilinçli olmamız gerekiyor
gereksizce alınan her ürün firmaları zengin eder.

tek çocuk bile benim gözümü korkutmaya yetiyor. gerçi temizlik için biri geliyor haftada 1. tek yapmam gereken bebeğe bakamk arada bi de eşimle paylaşımlı yemek yapmak.

yaa mia keşke az daha erken uyanabilsem, saatler alınmadıkça benim biyolojik saatim gün aymadan başlamıyor. haliyle uyanamıyorum. 5.30 gibi kalksam neler neler neler yaparım yaaa.

niye kalktı ki acaba o sistem ama öyle olunca eve giderken hava kararmış oluyordu
sabaha az iş bırak kendine olduğu kadar olsun boşver.

Eline sağlık lindam :)

ben sabahları kendimi hazırlayıp evden çıkamıyorum bi de kızı nasıl hazırlıcam cidden yandım ben

Bir şekilde düzen kuruluyor canım durum o kadar kötü değil
sabah bakıyorum çok tatlı uyuyor kıyamıyorsun, uyurken çorabını falan giydiriyorum en son saçlarını tarıyorum.
başka odaya kaçıyor uyucam ben diye direniyor
sabah sabah uykun bir açılıyor ki sorma

bu sabah bende uyandirdim kızı..
çok tatlı oluyor sabahlari uyku sersemle heheh
ama 5 dk sonra uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…