Günaydın kızlar. sabah çok erken başladı bizde. 6da kalktık çamaşır astım, 2 çocuğu giydir, yedir, kendin duş alıp hazırlan derken kendime kahvaltı hazırlamamışım. simitle idare edicem artıkçocuklara yetişsem kendime eşime yetişemiyorum ben ya.
valla yaptım bi çılgınlık ama bi daha tövbe çok çok zor oldu cidden ama eşyalarımı ayırmış oldum bitti çok şükür:)lindalinda lindacım gözün aydın, büyük işe kalkıştın ama hallettin maşallah. dipte köşede ne var ne yok görmüş oldun ne güzel.
yaa mia keşke az daha erken uyanabilsem, saatler alınmadıkça benim biyolojik saatim gün aymadan başlamıyor. haliyle uyanamıyorum. 5.30 gibi kalksam neler neler neler yaparım yaaa.Günaydın pek çok iş yapmışsın yetişememen normal
sabahları 10 dk mutfakta oturuyorum bende
sonra hazırlanıyorum çantamı hazırlıyorum
en son eylülü uyandırıyorum hazırlayıp çıkıyoruz evden
daha erken uyansam servisle gideceğim.
kuzum en güzeli eve gelmesi bakacak kişinin. babannemiz geliyor bizim, ondan sadece birini hazırlayıp çıkarıyorum evden. valla çok zor oluyo sabahları.ben sabahları kendimi hazırlayıp evden çıkamıyorum bi de kızı nasıl hazırlıcam cidden yandım ben
Aynen katılıyorum,alınan çoğu şey kalitesizleşti.özellikle kıyafet,alıyorsun 2 yıkamada azı gözü kayıyor,rengi atıyor.Alışveriş yapasım gelmiyor artık.Kaliteli diye girdiğim bir mağazada baktığım kazağın ürün içeriğinin kalitesiz mağazadakiyle aynı olduğunu gördüğümden beri iyice nefret ettim.yahu ben sana 300 tl vericeksem 30 tl likten, basılan marka dışında bir farkın olmalı.Zaten alım gücümüz iyice düştü.Anlamsız bir şekilde hayat kalitemin düştüğünü farkediyorum.Alışveriş yapmaya gerek kalmıyorki,ihtiyaçlar zaten maaşı bitiriyor.Gerçekten eskisi gibi ne harcamak nede biriktirmek mümkün artık.
yaa mia keşke az daha erken uyanabilsem, saatler alınmadıkça benim biyolojik saatim gün aymadan başlamıyor. haliyle uyanamıyorum. 5.30 gibi kalksam neler neler neler yaparım yaaa.
Kizlarrr gardırop işi tamamdır
Bütün heer şeyim yıkandı utulendi kaldırıldı ay her şeyi yıkadım ayikladim evden 35 parça kıyafet gönderdim.
Askilari eledim 30 parçaya yakında aski ayırdım hep oradan burdan gelen kuru temizlemeden gelen Askilardi iyi oldu çok da güzel oldu ama bende bittim yeminle. Terden öldüm.
Bu hafta sonu da esimle kizin kıyafetlerini yıkarız dedik inşallah.
Evde düzeni çok seviyorum ve bundan sonra kolay kolay kıyafete para vermem sanırım Bi de hep oradan burdan toplamışim marka da değil yani.
Doğuma kadar dinlenirim artık inşallah..
Günaydın,
bugün işe geç kaldım
günaydin.Günaydın,
bugün işe geç kaldım
aynen akşam daha çok vakit olsun diye. akşam evi toplama enerjisi de her gün gelmiyo işteniye kalktı ki acaba o sistem ama öyle olunca eve giderken hava kararmış oluyordu
sabaha az iş bırak kendine olduğu kadar olsun boşver.
ben sabahları kendimi hazırlayıp evden çıkamıyorum bi de kızı nasıl hazırlıcam cidden yandım ben
aynen akşam daha çok vakit olsun diye. akşam evi toplama enerjisi de her gün gelmiyo işte
aaa nerde o maraton, beni de alın.biz ankayla maraton yapıyoruz çok faydası oluyor :)
bu sabah bende uyandirdim kızı..Bir şekilde düzen kuruluyor canım durum o kadar kötü değil
sabah bakıyorum çok tatlı uyuyor kıyamıyorsun, uyurken çorabını falan giydiriyorum en son saçlarını tarıyorum.
başka odaya kaçıyor uyucam ben diye direniyor
sabah sabah uykun bir açılıyor ki sorma
aaa nerde o maraton, beni de alın.
bu sabah bende uyandirdim kızı..
çok tatlı oluyor sabahlari uyku sersemle heheh
ama 5 dk sonra uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?