Kızımda az önce havlu askısını kırdıOlsun böylelikle evrene doğru bir msj vermiş oldun
Bu kadar yorma kendini yahuPazara girildi
Yeşillikler yıkandı
Yemek yapıldı
Mutfak süpürüldü
Ocak, davlumbaz temizlendi
Mutfak balkonu yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Dünkü çamaşırlar toplandı, yerleştirildi
Ütü yapıldı
Yemekten sonra mutfak toplandı
Limonlu sıcak su yaptım kendime artık dinleneceğim, bugünü de güzel atlattım
Zalımsın mia kara hasret biri var burda
Evren senden yana üzülmeKızımda az önce havlu askısını kırdı
Ev dökülüyor
İyice ağırlaşmadan yapayım diyorum Mia ya, geçen hafta hiçbir şey yapamamıştım bu hafta telafi gibi oldu, çok bir şey kalmadı zaten, salon ve çalışma odası var sırada, onlarda temizlenince baya bir süre rahatımBu kadar yorma kendini yahu
Pazara girildi
Yeşillikler yıkandı
Yemek yapıldı
Mutfak süpürüldü
Ocak, davlumbaz temizlendi
Mutfak balkonu yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Dünkü çamaşırlar toplandı, yerleştirildi
Ütü yapıldı
Yemekten sonra mutfak toplandı
Limonlu sıcak su yaptım kendime artık dinleneceğim, bugünü de güzel atlattım
Bugüne kadar izlediğim en en güzel video ve kadın terapi gibi geldi Vala gece gece.. Kendi adıma çok teşekkür ederim beyazinci2020 öncesi herkesin bu videoyu izlemesini tavsiye ederim:)
Kurutma makinandan memnun musun dezavantajı da var mı alınmalı mıı ? :)Dün akşam yatmadan önce, 1 makine çamaşır attım, bitince kurutmaya attım. uyuyunca erken saat 12 gibi uyandım gece, içerde bir ses var anlamadığım. sonra baktım ki kurutma makinesi bitmiş, çamaşırlar kırışmasın diye belli aralıklarla tamburu döndürüyor. aklım alındı gece gece. kocam da arkadaşlarının yanına gitmişti evde yoktu
Ne işe yarıyor bu uygulamalar :)Yeni uygulamalarım
seninki hangisi acaba merak ettim :)
Çok teşekkür ederimhakkaten neler yapmışsın bugün, kesinlikle dinlen bibenden sana gelsin.
Alınıyor linda ya, dert ettikçe daha fazla alınıyor hatta, ekmek hamurişine dikkat et, akşam öğünlerinden sonra bir şey yememeye çalış çok almazsın, zaten doğumdan sonra rahat veriliyormuşKızın bütün kıyafetlerinin utusu bitti dolaba yerleşti.
Hamburger köftesi yaptığım 1 kg dan attım çoğunu buzluga.
Bi de pudingli pasta yaptım.
Yeter vallaha bittim yorgunluktan çok geldi bugün yaptığım iş saniirm.
Bu arada 14 kilo almışım daha da doğuma 5 haftam var napicam bilmiyorum.
Zalımsın mia kara hasret biri var burda
Günaydınlar
Dün neler yaptım
eve gidince 30 dk kadar dinlendim
yemek yaptım
misafirden kalan bardakları tabakları mak attım
etrafı topladım
kilimi mak attım
eşim kış lastiği taktırmaya gidince bende mutfak tezgahlarını boşalttım rafları falan
mutfak gözüme baya boş geldi bu kadar sadeliğe gerek varmı şuan bilemedim kullandıkça test edeceğim bende.
Kızın bütün kıyafetlerinin utusu bitti dolaba yerleşti.
Hamburger köftesi yaptığım 1 kg dan attım çoğunu buzluga.
Bi de pudingli pasta yaptım.
Yeter vallaha bittim yorgunluktan çok geldi bugün yaptığım iş saniirm.
Bu arada 14 kilo almışım daha da doğuma 5 haftam var napicam bilmiyorum.
Ya canım hep dikkat etmeden yedim bugüne kadar. Ama Bi tartildim dedim yuh beni görenler almadın ki fazla diyor ama tartı öyle demiyor. Yok doktor Bi şey demiyor. Zaten sezeryan düşünüyorum ya belki de ondan demiyor Bi şey emin değilim. Dediklerini yapmaya çalışacağım.Alınıyor linda ya, dert ettikçe daha fazla alınıyor hatta, ekmek hamurişine dikkat et, akşam öğünlerinden sonra bir şey yememeye çalış çok almazsın, zaten doğumdan sonra rahat veriliyormuş
Doktorun bir şey dedi mi çok falan diye
Doğurunca yapamayız diye korkudan hamarat oldukEline sağlık linda hamişler bizden çok iş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?