- 29 Ocak 2017
- 4.473
- 8.547
- 158
AA bu benmesela önceden bulaşık mak bittiğinde 1-2 gün yerleştirmediğim oluyordu.
o sebeple bulaşık mak yıkanacaklar tezgahta dağcık haline geliyordu.
şimdi biter bitmez boşaltıyorum
sonra akşamları yemek sonrası mutfağı toparlamakta kolay oluyor.
temizlikooo ne yarışması?
burayı okumaya başladıktan sonra hem daha sadeyiz hem daha düzenli :)AA bu ben
Şöyle sessiz sakin bir ev olsa, 5-6 saat aralıksız maraton yapar,içimi rahat ettirirdim. Artık kız büyüyünce takılırım maratonlara :) İyi yarışlar :)temizlik
Ocak da kirli mesela çok ayıp geliyor böyle bırakmak azıcık kabasını alayım diyorum akşamtemizlikçi gelecek diye ev temizleyen bir milletiz
Şöyle sessiz sakin bir ev olsa, 5-6 saat aralıksız maraton yapar,içimi rahat ettirirdim. Artık kız büyüyünce takılırım maratonlara :) İyi yarışlar :)
ben çok gerideyim 2 nurmara önde..:)Şöyle sessiz sakin bir ev olsa, 5-6 saat aralıksız maraton yapar,içimi rahat ettirirdim. Artık kız büyüyünce takılırım maratonlara :) İyi yarışlar :)
ben oyumu 5 numaradan yana kullandımben çok gerideyim 2 nurmara önde..:)
teşekkür ederim:) hangi birine verdin.
o benim degil9. yarışmacıya verdim :)
o benim degil
AA bu ben
yarışma nerde bende bakacam heyyy
yok yok haklısın ben olsam ben de temizlerdim :)Ocak da kirli mesela çok ayıp geliyor böyle bırakmak azıcık kabasını alayım diyorum akşam
Akraba olmadan bırakırım belki de
seninki hangisi acaba merak ettim :)o benim degil
Aynen fazlası bile oluyor üşenip temizlenmediğinde :)Ben yarışma diyince çok Farklı düşünmüştüm, bunu neredeyse her gün yapıyoruz biz ya hu :) bi resmini çelmiyormuşuz.
Olsun böylelikle evrene doğru bir msj vermiş oldunGömme dolabı sökmeseydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?