gerçek şu ki doğumdan sonra aldığın duş bile bir anne için en büyük bakım
günlerce saçlarını taramadığın, pijamalarını çıkarmadığın oluyor
bebek gece uyumuyor, gündüz o uyuyunca sen de uyu diyorlar o da zaten kesik kesik
yani ilk zamanlar zor canım gözünü korkutmak istemem ama gerçekler bunlar
yanında annen falan kalırsa bir süre iyi olur, eşinin de anlayışı çok önemli tabi
Allah yardım ediyor, bi çırpıda büyüyorlar zaman hızlı geçiyor içini ferah tut :)

evde olmayınca evde de yaşanıyor olunca böyle oluyor maalesef
bu arada bişey farkettim ben de mutfağı toplayınca sıfırlamak terimini kullanırım :)

benim ki de gece tv karşısında çikolata yer sabah çöpünü ben atarım
yada en fazla mutfak tezgahına bırakır, çöpe atılmaz o kesinlikle ben de kızıyorum

benim ki de gece tv karşısında çikolata yer sabah çöpünü ben atarım
yada en fazla mutfak tezgahına bırakır, çöpe atılmaz o kesinlikle ben de kızıyorum

Aynen ya dolaba koyduğum küçük çöp kutum var sevmediğim halde tezgaha koydum acaba göremiyormu diye yok atılmıyor o atıklar çöpe

ya ben başka sayfaya bişey yazacaktım buraya yazınca sildim.arkadaşta alıntılamış anlamadım önce de şimdi anladım galiba.imzama yazdığım şeyi söylülüyor.memhmet aslantuğa ait

dün duşakabinin içindeki gider yeri tamir edildi her yer yine toz olmuş
küçücük bir şey için bu kadar toz olacağını tahmin etmemiştim tadilat işi gerçekten zorrr
depo olarak kullandığımız küçük wc ye de raf takıldı oralar da yine toz içindeydi eşim yıkamış sağolsun
yemek yiyip mutfağı topladım, bulaşık makinesini çalıştırıp komşuya çaya gittik
aynı apartmanın içinde bile olsa kalkıp gitmek iki sohbet etmek iyi geliyor gerçekten
bugün öğlene kadar izinliydim
ortalığı topladım, bulaşık makinesini boşalttım, banyoyu yıkadım, duşumu alıp işe geldim
işten çıkınca da kuaföre gidip dip boya yaptırmayı düşünüyorum
bu da kendimi iyi hissettirecek bir aktivite olacak benim için :)

benziyoruz biraz seninle

Gözümün önünden film şeridi gibi geçti ilk günler

Olacağımız şehirde sadece kaynanamlar var mutlaka gelir misafirimiz. Aman çok kafa yoran şeylermiş valla... Evde yük dolabı olmalı böyle şeyler için kesinlikle kocaman kocaman seyler
Bazı şeyleri düğünden sonra almanı tavsiye ederim. Kullanım durumuna depolama alanına misafir potansiyeline göre karar verirsin. Şimdilik 1 ya da 2 yedek yorgan nevresim takımı pike alabilirsin. Sonra baktın yetmiyor alırsın fazlasını. Kiler battaniye yorgan dolu benim atsan atılmıyor satsan satılır ama ben kıyamam gayet kaliteli güzel şeyler çünkü. Dolap bekliyor yazık

aynen hem bazı şeyler sonradan alınınca daha güzel oluyor.

Yaa o kadar karmi yağdı yaa

Çok beğendim
Güle güle kullansn Eylül
Oyuncak dolabı çok güzel nereden almıştnz
Bizim de yatağı değiştirme zamanı geldi montessori alayım diyorum bu konuda neler düşünüyorsnz kızlar kullanışlı mı

Aynen ben kendim almadım mesela annem kayınvalidem ve hediye gelenler evet beğendiğim şeyler ama kendim de seçmek isterdim

Genelde eşyalar konusunda hatıraya ve kaliteye bakmıyorum
seviyorsam kullanıyorsam kalıyor.
sevmiyorsam kullanmıyorsam gidiyor
sevmediğim halde kullanıyorsam gidiş süresi uzuyor :)

Oyuncak dolabı ikea
Yataktan aşırı memnunum kendi inip çıkıyor rahat ve sağlam
gıcırtı falan yapmıyor 1 yıldır kullanıyor dip not geçeyim :)

Oyuncak dolabı ikea
Yataktan aşırı memnunum kendi inip çıkıyor rahat ve sağlam
gıcırtı falan yapmıyor 1 yıldır kullanıyor dip not geçeyim :)
Bu yatakları beğeniyorum ama sanki kız çocukları için daha uygun oğlan benim ki :)bi tek ben mi böyle düşünüyorum acaba ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…