gerçek şu ki doğumdan sonra aldığın duş bile bir anne için en büyük bakımAynen vallaha doğumdan sonra sanki hiç sadece bebeğe bakabilecegim başka da Bi ise yetisemeyecegim korkusu yüzünden evin her yerini kırk yariyorum bugünlerde. Böyle millet diyor ya duş bile alamadım wc ye bile gidemedim diye onlar gibi olacam diye çok korkuyorum.
evde olmayınca evde de yaşanıyor olunca böyle oluyor maalesefdün yemeği halledip hemen yemek yedik, çocuk odasını,mutfağı,yatak oasını düzelttim,süpürdüm,2 makina çamaşır attım.maalesef akşam eve gittiğimde yine herşey heryerde.mutfak tezgahını,masasını vs sıfırladım.hiç bişey bırakmadım üzerlerinde.akşam göreceğim manzara masanın üzerinde,peçete,şarz,kitap,boş poşet,meyve tabağı,2-3 bardak,ıslak mendil,kırık bi araba daha daha daha.pufffffff tezgahta aynı şekilde,bardaklar tabaklar,yağlanmış ocak.sürekli bu döngü.sıkıldım galiba.
benim ki de gece tv karşısında çikolata yer sabah çöpünü ben atarımAynen canım
Geçen eşim elma yemiş çöpünü masaya koymuş
dedim inş bu çöp burda durmaz atarsın
tamam atıcam dedi
gitmiş çöp kovasındaki çöpü götürmüş dışarıdaki çöpe atmış
elma çöpü hala masada
benim ki de gece tv karşısında çikolata yer sabah çöpünü ben atarım
yada en fazla mutfak tezgahına bırakır, çöpe atılmaz o kesinlikle ben de kızıyorum
ya ben başka sayfaya bişey yazacaktım buraya yazınca sildim.arkadaşta alıntılamış anlamadım önce de şimdi anladım galiba.imzama yazdığım şeyi söylülüyor.memhmet aslantuğa ait
benziyoruz biraz seninlegerçek şu ki doğumdan sonra aldığın duş bile bir anne için en büyük bakım
günlerce saçlarını taramadığın, pijamalarını çıkarmadığın oluyor
bebek gece uyumuyor, gündüz o uyuyunca sen de uyu diyorlar o da zaten kesik kesik
yani ilk zamanlar zor canım gözünü korkutmak istemem ama gerçekler bunlar
yanında annen falan kalırsa bir süre iyi olur, eşinin de anlayışı çok önemli tabi
Allah yardım ediyor, bi çırpıda büyüyorlar zaman hızlı geçiyor içini ferah tut :)
evde olmayınca evde de yaşanıyor olunca böyle oluyor maalesef
bu arada bişey farkettim ben de mutfağı toplayınca sıfırlamak terimini kullanırım :)
benim ki de gece tv karşısında çikolata yer sabah çöpünü ben atarım
yada en fazla mutfak tezgahına bırakır, çöpe atılmaz o kesinlikle ben de kızıyorum
yaa dimi hem burçdaşız :)benziyoruz biraz seninle
bende boy yok ama 1.58yaa dimi hem burçdaşız :)
üstelik fiziksel olarak bakıldığında ben de 63-64 kilolardayım
gerçek şu ki doğumdan sonra aldığın duş bile bir anne için en büyük bakım
günlerce saçlarını taramadığın, pijamalarını çıkarmadığın oluyor
bebek gece uyumuyor, gündüz o uyuyunca sen de uyu diyorlar o da zaten kesik kesik
yani ilk zamanlar zor canım gözünü korkutmak istemem ama gerçekler bunlar
yanında annen falan kalırsa bir süre iyi olur, eşinin de anlayışı çok önemli tabi
Allah yardım ediyor, bi çırpıda büyüyorlar zaman hızlı geçiyor içini ferah tut :)
Bazı şeyleri düğünden sonra almanı tavsiye ederim. Kullanım durumuna depolama alanına misafir potansiyeline göre karar verirsin. Şimdilik 1 ya da 2 yedek yorgan nevresim takımı pike alabilirsin. Sonra baktın yetmiyor alırsın fazlasını. Kiler battaniye yorgan dolu benim atsan atılmıyor satsan satılır ama ben kıyamam gayet kaliteli güzel şeyler çünkü. Dolap bekliyor yazıkOlacağımız şehirde sadece kaynanamlar var mutlaka gelir misafirimiz. Aman çok kafa yoran şeylermiş valla... Evde yük dolabı olmalı böyle şeyler için kesinlikle kocaman kocaman seyler
Bazı şeyleri düğünden sonra almanı tavsiye ederim. Kullanım durumuna depolama alanına misafir potansiyeline göre karar verirsin. Şimdilik 1 ya da 2 yedek yorgan nevresim takımı pike alabilirsin. Sonra baktın yetmiyor alırsın fazlasını. Kiler battaniye yorgan dolu benim atsan atılmıyor satsan satılır ama ben kıyamam gayet kaliteli güzel şeyler çünkü. Dolap bekliyor yazık
Yaa o kadar karmi yağdı yaaDün başımıza gelmeyen kalmadı
kızım havlu askısını kopartmış elinde bana anlatıyor nasıl olduğunu önemli değil kızım dedim bende sevmiyordum askılığı zaten
çamaşır mak su sızdırmış anlam veremedim
uydu bozuldu kardan dolayı
koltuğa çay döktük
en son mutfak tezgahlarını silerken fayanslar dokunsam dökülecek
aman dedim siz bari kalın
Yaa o kadar karmi yağdı yaa
Aynen ben kendim almadım mesela annem kayınvalidem ve hediye gelenler evet beğendiğim şeyler ama kendim de seçmek isterdimaynen hem bazı şeyler sonradan alınınca daha güzel oluyor.
Çok beğendimTabiki de :)
eylülün odasında çok minimalist davranmadım açıkcası
çocuğun oyun oynayacağı ve seveceği bir alanı olsun istedim.
Eki Görüntüle 2562035
Eki Görüntüle 2562036
Oyuncak dolabından çok memnunum başına birşey gelse yine alırım
Yatağı boyuna göre ayarlanıyor. genişliği normal yataklardan 10 cm dar yanı 13-15 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum. sonra genç odası alınır zaten.
kıyafetler için yatak odamdaki şifoniyeri koydum 4 çekmeceli yetiyor.
sadece tülü perdesi değişecek yatak odamdan kalan tüller perdelerdi
yeni alsam stor veya jaluzi tercih ederdim
halısı tüysüz halılardan memnunum
yazı tahtası ve oyuncak yemek fırını ocağı var
hepsini kullanıyor
çadırı da ben beyazlı gri minderli istemiştim yanlış geldi beyaz çok çabuk leke oluyor tavsiye etmem
yani biraz değişiklik yapacağım şeyler var
geneli memnun kaldığım ürünler.
Aynen ben kendim almadım mesela annem kayınvalidem ve hediye gelenler evet beğendiğim şeyler ama kendim de seçmek isterdim
Çok beğendim ♥
Güle güle kullansn Eylül ♥
Oyuncak dolabı çok güzel nereden almıştnz
Bizim de yatağı değiştirme zamanı geldi montessori alayım diyorum bu konuda neler düşünüyorsnz kızlar kullanışlı mı
Bu yatakları beğeniyorum ama sanki kız çocukları için daha uygun oğlan benim ki :)bi tek ben mi böyle düşünüyorum acaba ama bilemedimOyuncak dolabı ikea
Yataktan aşırı memnunum kendi inip çıkıyor rahat ve sağlam
gıcırtı falan yapmıyor 1 yıldır kullanıyor dip not geçeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?