Selam kızlar. Son zamanlarda evde herkes hasta çok takılamıyorum. Bi de eşyalar üzerime üzerime gelmeye başladı. Yeniden bütün eşyaları elden geçireceğim. Fazla eşyalar var gözüme batan.. kitaplığın yerine kurutma makinesi koyduğumuz için kitaplığı yatak odasına koymak zorunda kaldık. Bana kalsa ben çöpe atarım da işte tek başıma karar veremiyorum. 15-20 gün oldu ama hala yerleştirmedim kitaplığı. onu yerleştireceğim inşallah bir de.

Kızlar belki okumak istersiniz, evliliği o kadar güzel ifade etmişki paylaşmadan duramadım :)

Eklentiler

• 2736140F-CD95-44DE-B174-ED4638A939B4.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 1A5FCD11-974D-4473-AC66-F0DAE97E5455.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 79
Günaydınlar
dün çok verimli geçmedi
nasip kısmet bugüne kaldı artık :)

hepinize çok geçmiş olsun anka

merhaba kızlar..
ben bu hafta baya kendimi boşladim...
hiç bi plani tutmadim..
şimdi sarıp sarma zamani..
yemek listesi oluşmadim..
aöf yoğunlaşamadim
kış olduğundan dolayı yürüyüşü baya boşladim..
sabah 6 da uyaniyorum..
vucudum uyuşmuş durumda...
uyandirmak istiyorum artık..
böle olmamaliydi

birde işlerim çok yoğunlaştı..
pzt günü kan verdim iki küp ama kendime bi türlü gelemedim..
b 12 vitamin eksikliği çikti unutkanlık. bi çok nedenim var..
toparlamak için kendimi uyandirmam lazim...

ben de sabahları kalkamıyorum hiç
örneğin bu sabah 5 dk-10 dk tam 1 saat boyunca sürekli erteledim saati
tamam uykuyu seviyorum ama kışın karanlığında çok daha zorlaşıyor uyanmak
arada test yaptırıyorum şükür bir şeyim yok, sadece d vitamini eksikliği çıkıyor
aöf ise bırak yoğunlaşmayı daha tek 1 soru bile çözmedim şunun şurasında 1 hafta kaldı sınava
diyeceğim o ki yalnız değilsin

bende b12 vitamin d vitamin ekskiliği var
kaldiramiyorum..
sabah uyanmak bile işkence alarm 5:30 yapıyorum kapatıp geriye yatiyorum. 6 gibi hoop kalkıyorum kendiliğinden..
aşiri uykum bide karanlık...
kahvaltı hazirlamak artık zor geliyor.
sanirim kış uykusu bu.
aöf 6 dersim var. Son sinifim...
artık vereyim bitsin okul...
çikmiş sorulara bakıyorum yapacak bişey yok
konuyu çalışmadim...
ev işleri de herşeyi boşladim bu aralarda

bende b12 vitamin d vitamin ekskiliği var
kaldiramiyorum..
sabah uyanmak bile işkence alarm 5:30 yapıyorum kapatıp geriye yatiyorum. 6 gibi hoop kalkıyorum kendiliğinden..
aşiri uykum bide karanlık...
kahvaltı hazirlamak artık zor geliyor.
sanirim kış uykusu bu.
aöf 6 dersim var. Son sinifim...
artık vereyim bitsin okul...
çikmiş sorulara bakıyorum yapacak bişey yok
konuyu çalışmadim...
ev işleri de herşeyi boşladim bu aralarda

Takviye kullanıyor musun? Bi de cümlelerin çok olumsuz, dilini olumluya çevirirsen düşüncelerin ve duyguların da olumluya döner ve böylelikle eylemlerin de zamanla olumluya dönecektir. Bi de kendinden çok beklentiye giriyorsun.
Ev işleri mesela günlük 1-2 iş belirle ve yapmaya çalış. 2 tane belirleyip 1ini yaparsan şunu yapmadım deme bunu yaptım de.
6da kalkıyorum diyorsun ve çok geç kalktığını sanıyorsun ama bu mevsimde ve soğukta 6 çok çok iyi ve erken bir saat.
Demem o ki pozitif ol, ve değmez şeyler için kendini üzme lütfen :)

çok teşekkür ederim
evet aliyorum.. ama düzensiz kullaniyorum bunun farkindayim..
düzenliye geçiş yapsam iyi olacak.
yarin MR çekimim var. unutkanlık sorunu yaşıyorum.
olumlu düşünecegim.

Evet o oda baya güzel ve aksesuar kullanımı çok fazla :)
Evet o odayı da çok beğendim dediğin gibi erkek için de uygun, kaç yaşından sonra kullanmaya başladınız karyolayı, bir de oyuncak dolabını ikea siteden baktm bulamadım ne diye aramam gerekiyo acaba

Evet o odayı da çok beğendim dediğin gibi erkek için de uygun, kaç yaşından sonra kullanmaya başladınız karyolayı, bir de oyuncak dolabını ikea siteden baktm bulamadım ne diye aramam gerekiyo acaba

2 yaşında kendi gidip uyuyordu sonra hasta olduğunda aramıza almıştık o gündür bizimle uyumaya başladı
son 1 haftada alıştı yine yatağına şükür
yanlarına yastık koyuyorum deli yatıyor bizim kız :)

Kesinlikle katılıyorum migi bende de bazen hiç bişey yapamıyorm psikolojisi oluyo kendimi o kadar hissediyorum ki o zaman, Psikolojimizi kendimiz biraz olumlu yönlendirmeliyiz yoksa hayat yeterince zor hepimiz için, ben de kendime her gün 3 basit iş hedefi koydum onu yapıyorsam günü karlı sayıyorum yoksa herşeye yetişmek zaten imkansız.
Ayrıca ben de 5te kalkıyorum iş için ama 5-6 bı saatler de daha gün aymamş oluyo kalkamamak çok normal bence
Bende De r D vitamini ve b1, b2, b12eksijliği var takviye alıyorum ama bazen onu da unutuyorum, velhasıl hepimiz insanız dünya cennet değil insan da melek değil hiç bişey mükemmel olmayacak ama hamd edip elimizden geldiğince gemimizi yürütmeliyiz

nolucak cimcimemin hali
benim kızım da deli yatıyor.
sabahlari zor uyandirıyorum uyanmak istemiyor

nolucak cimcimemin hali
benim kızım da deli yatıyor.
sabahlari zor uyandirıyorum uyanmak istemiyor

Aynen sabahları zaten uzunca sabah ağlama seansından sonra evden çıkmayı başarıyoruz.
sırf bu yüzden servisle gidesim var da sabahları uyansam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…