2019 son günlerinde yeni kararlar aldım,paylaşmak istiyorum

1-Arkadaş ve çevre konusunda da artık kimseyi kafama takmadan, çoğuna eşit mesafede yaklaşacağım bir anlayış benimseyeceğim. Bu konuda mottom "iyi olan kazanır sen iyi ol!"
Ben elimden geldigince iyi olmalıyım, kendimden ve ailemden taviz vermeden yapabileceğimi yapmalıyım.
2- 4 taksitten oluşan bi borcumuz var onu 2+2 iki taksitle ödeyip bitirmeyi planlıyorum çünkü bu borç benim zihnimi çok meşgul ediyor
3- 1aydır günlük haftalık ve aylık planlarımı yazıp uyguluyorm bir ajanda aldım ve bundan sonra bunu düzenli bi şekilde kullanmaya devam edeceğim. (Her sabah ilk iş onu dolduruyorum ve kendime söz vererek güne başlıyorum)
4-Kişisel bakımla ilgili kendime zaman ayırmalıyım lazer yaptm ve bu olaydan tamamen kurtuldum.cilt bakımım düzenli onda problem yok. 5 kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum. Pazartesi diyete başlayacağım (hayır hayır diyet günü olduğu için değil

) bu hafta perşembe cuma cumartesi davetliyim bi yerlere, pazar misafirim var ve kesinlikle söz versem de bozarım sebep bu.
6-AlışverişSiz bir yıl beni bekliyor. Kendime ve evime hiç Birşey almamayı planlıyorum zira hiç bir eksik yok. Belki bir kaç pijama takımı olabilir çünkü ev giyimine önem veriyorum.
7-Haftada bir gün eşimle ve evladıma daha verimli zaman geçirmek için plan ve program seçmeliyim. Bunun da içini ilk fırsatta doldurmaya çalışacağım. Şuan için kafamda bu konu net değil.
Sizler de bu şekilde paylaşmak ister misiniz,
Birbirimize fikir vermiş oluruz belki