• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yıl önceliğim telefonumu değiştirmek şarjı çok çabuk bitiyor.
Taksit olmuyormuş en azından birikimi çekmektense taksit bu aşama da daha mantıklıydı.
Ben telefonu alana kadar yaz gelir.
3 taksit oluyordur diye düşünmüştüm telefon alanlar nasıl alıyor öyle o zaman.
Telefon almayalı uzun zaman oldu birde bunun şarj adaptörü de ayrı satılıyor dimi 😅
Selamlar
Ben değiştirmiştim Mayıs’ta telefonumu. Daha doğrusu eşim doğum günü hediyesi olarak aldı. Karta taksit yok. Dediğin gibi kredi çektiriyorlar. Bir de faturalı hat üzerinden alma var sanırım. Her ay faturana yansıyor.

Bu arada yüzümü kurtardım çok şükür retinolle yakmıştım ya🙁Artık haftada bir gün yapıyorum. Haftada iki gün sadece onarıcı tonik ve nemlendirici yapıyorum çok iyi oldu. O karşıtı bu karşıtı yüzüme her şeyi üst üste sürüyodum hem yaktım hem sivilcelerim çıkıyodu sürekli böyle yeni rutinim daha sade olunca yüzüm ekstra nemlendi düzeldi hem sivilcem de çıkmadı minimalizm her konuda mikemmel değil mi 😅
Ayy beni korkutma. Ben de retinol aldım. İlk kez kullanmaya başlayacağım. Tehlikeli bir şey olduğunu biliyorum, kullanım talimatına göre dikkat ederim.

😅😅 evet orda bir karışıklık olmuş 😆
Evet ya hem yemek hem temizlik çok zor oluyo bugün benim temizlik günüm ama ikiye bölüp yaparım yarına da kalır aceleye gerek yok 😆
Benim bugün temizlik günümdü. Çocukluk arkadaşım görüşmek istedi. Onla görüştüm sabah. Öğlene doğru eve geldim 2 saatte temizliği bitirdim. Şimdi çöpü atıp, okula geçicem. Sonra yemek faslı.

Selamlar
Ben değiştirmiştim Mayıs’ta telefonumu. Daha doğrusu eşim doğum günü hediyesi olarak aldı. Karta taksit yok. Dediğin gibi kredi çektiriyorlar. Bir de faturalı hat üzerinden alma var sanırım. Her ay faturana yansıyor.

Ayy beni korkutma. Ben de retinol aldım. İlk kez kullanmaya başlayacağım. Tehlikeli bir şey olduğunu biliyorum, kullanım talimatına göre dikkat ederim.

Benim bugün temizlik günümdü. Çocukluk arkadaşım görüşmek istedi. Onla görüştüm sabah. Öğlene doğru eve geldim 2 saatte temizliği bitirdim. Şimdi çöpü atıp, okula geçicem. Sonra yemek faslı.
Retinol oranı düşükken hiç bişey olmamıştı canım kaç senin aldığın serumun oranı. Bide retinol sürmeden önce toniğine dikkat et yatıştırıcı olsun ben peeling tonik kullanıyodum 🥲 nemlendirici üstüne retinol sonra tekrar nemlendirici yapıyorum şimdi.
Ohh ne güzel işlerin bitmiş ben de kahve molası verdim birazdan devam ederim

Selamlar

Eline sağlık
Retinol ilk başlarda sivilce çıkartıyor.
Ama sonra bitiyor çıkmıyor neredeyse.
Hafta da 1 kullanıyorum retinol nemlendirici bu kadar.
Ertesi güne de dikkat et nemlendirici yapsan yeter güneş kremi kullanmayı unutma
Birde çok bol bol değilde ince tabaka halinde olsun 3 damla bile yeter.

Retinol oranı düşükken hiç bişey olmamıştı canım kaç senin aldığın serumun oranı. Bide retinol sürmeden önce toniğine dikkat et yatıştırıcı olsun ben peeling tonik kullanıyodum 🥲 nemlendirici üstüne retinol sonra tekrar nemlendirici yapıyorum şimdi.
Kolay gelsin 😊
Diğer günde nemlendir sadece tonik her gün yapmasan da olur

%0.2 retinol oranı. Sonrasında kullanmak için de nemlendirici aldım.

Eline sağlık
Retinol ilk başlarda sivilce çıkartıyor.
Ama sonra bitiyor çıkmıyor neredeyse.
Hafta da 1 kullanıyorum retinol nemlendirici bu kadar.
Ertesi güne de dikkat et nemlendirici yapsan yeter güneş kremi kullanmayı unutma
Birde çok bol bol değilde ince tabaka halinde olsun 3 damla bile yeter.
Sağol canım. Evet güneş kremi genelde sürüyorum ama kışın atladığım oluyor. Onu da aksatmamam lazım. Teşekkürler tavsiye için.

Çamaşırları kurutmaya attım daha yeni
Oturma odası mutfağı supurebildim.
Ihlamur yaptım.
Bu saatlerde canım çay istiyor en azından faydalı birsey iciyim diye düşündüm. Bitki çayı da ekleyeceğim artık günlük planlarima.
Kitap okuyup yemek yaparım.

Bu retinol sanırım ben de işe yaramadı
Hergün sürüyorum yanık leke herhangi bir şey yok
Zararı olmadığı gibi faydası da yok🤣

Telefon hep eşim aldı ben kullandım
Taksit var mı bilmiyorum 🤣

Back
X