ay çok güzel bende hazırlık yapmak istiyorum
Herşeylerimi toparlayıp düzenlemek istiyorum
sizden ilham aldım şuanda

Mutlu oldum :)
Nasıl olsa işler bize kalmıyor mu yapalım içimiz rahat etsin.
Yılbaşı tatilinden döndüğümüzde düzenimizle gurur duyalım :)
Evet birde yılbaşı tatilinden sonra tüp bebek tedavisine başlıyorum iş yerinden ara ara kopacağım mecburen o yüzden dediğin gibi yapayım :) bende şimdiden başlasam anca

Dün ablamdaydık tepsi almak için dolabı bir açtım 3-4 takım tencere seti
abla dedim orduya yemek yapsan doyar bu ne.
ayy evet çok dimi azaltayım dedi :)
dedim diğer dolaplarına bakmadım şimdilik bu işi çöz
normalde yemek yapan biri de değildir ama moda ve alışverişe merak saldı uzun zamandır.
durduramıyoruz :)

bizimde evde aynı şekilde üst üste çok eşya var zor temizlik yapılıyor hal böyle olunca en kısa zamanda eşyaları azaltacağım
Dolabımdaki gereksiz olmayan eşyaları da belediyenin giyim kutusuna atacağım ..
Her zaman fazlalıklarla yaşıyorum ..

Ay benim hic setim falan olmadi, kayinvalidem birkac tenrece vermisti bana almadim hic, idare ettim hep
Biz cayiz paralariyla tatile ciktik hep

Uzun zamandır kozmetik alışverişi yapmıyorum sadece çok ihtiyacım olan bir ürün varsa onu alıyorum haricinde far ruj vs yetecek kadar var eskiden blogları takip ederdim sadece rengi güzel diye bir dolu oje alırdım. Dolabıma baya ferahlık geldi. Mesela var olan parfümler bitmeden yenisini almama kararı aldım

Aynen hem de son tüketim tarihleri dolmadan kullanıp bitirmiş olursun :)

Evliligimizin ilk zamanlarinda masamiz sandalyemiz falan yoktu ama biz baya lüks otellerde gezmistik
Hala ayniyiz gerci, ev esyasinda iddali degiliz hic ama bankaya para atma konusunda iyiyiz baya
Esim saolsun beni egitti, nasil bu hale geldim anlamadim
Cevrnein ev konusunda yüz karasiyim belki de, arkadaslarim bir yatak örtüsünü birkac bin bayiliyorlardi o zamanlar, benim zaten param da yoktu alamadim, öyle de gecti zaman simdi aramiyorum hic cok sükür var herseyimiz insan fazlasini istemiyor

Yoğun olduğunu tahmin ettim sesin çıkmadı uzunca bi süre :)

Aynen canım zamanla ihtiyaçlar alınıyor yapılıyor.
önemli olan başkasına muhtaç olmadan yaşamak.

Merhabalar;
İş yerinin yılbaşı yemeğine katıldım geçen hafta. Eğlenceli geçti baya. Bu ay eşimle başbaşa zaman geçirme etkinliğimi de yapmış oldum :) Hazırlık aşamasında çoktandır istediğim bb krem ve göz kalemi aldım. Bunlar biten ürünlerdi.
Yeni yılda en azından göz kalemi ve ruj kullanmak istiyorum. Şantiyedeyim diye fazla saldım kendimi.
Bunun dışında medium elbisenin içine girmek güzeldi. :)

bende aynı durumdan muzdaribim evet evde far paletim neredeyse hep aynı çeşit almışım gerekli gereksiz
Rujlar ve ojeler çoğunu kullanmıyorum bundan sonra belirli rimel ve ojem var far paletimi ve diğerlerini bitene kadar almayacağım hatta bir yıl boyunca almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…