Yaaa maşallah oğluşa

Bizde büyük istiyoruz geniş olsun 2020 sonrası olsun

Bilmiyorum bakalım
Aynen cano
2020 ve üstü
SUV ile sedan arası bişey işte

Q serisi hoşuma gidiyor ama eşimde sedan seviyor yolu kavriyormuymus yapisiyormus hızlaninca öyle birseyler diyor
Kadinlar genelde Suv seviyor erkekler sedan
Ben eski araba seviyorum ya Suzukinin eski modelleri falan
Evet SUV begeniyorum ama bagaj çok minnak ben küçük bir de bebekle ne kadar minimal olup az bagaj ile yetinebiliirim muamma

Selam kızlar Bugün 12 de uyandım
Gece uyuyamadım sabaha karşı uyumuşum
Kahvaltı yaptık uykum açılana kadar saat 3 oldu sonra evi toparlayıp duşa attım kendimi.
Nevresimleri çıkartıp makineye attım sadece
Yatağı düzenleyip camasir katlama yapsam isler biter.
Akşamda eşim saç tava yapacak.

Şimdi çay molası verdim kızımla eşim Köye gittiler.

Aynen cano
2020 ve üstü
SUV ile sedan arası bişey işte

Evet SUV begeniyorum ama bagaj çok minnak ben küçük bir de bebekle ne kadar minimal olup az bagaj ile yetinebiliirim muamma
Suv ların bagajı çok minnak olmuyor yaa
Captiva var ama yeni modeli çıkmıyor artık
Onlar çok geniş oluyor
Eskiden vardı bizde kamyon gibi yüklenirdik

Dün uzun zamandır elimde sürünen bir kitabı bitirdim kişisel gelişim olunca uzun sürüyor okuması
Telefondan azla yetinmek kitabına başladım ama iki sayfa okuyup kalkıp bir eşya eliyorum böyle giderse baya uzun sürecek gibi
Uzun zamandır tamir etmemi bekleyen halhal vardı baktım olmuyor vedalaştım, oğlumun birkaç parça oyuncağı vardı kullanılmayan onları ayırdım, teknolojik alet kutusu vardı kocaman amaan ne işe yarayacak bu dedim gitti
Taşınmayı beklerken sıkıldım gerçekten daha da bekleyeceğiz birkaç eksik kaldı, taşınsak rahatlayacağız böyle ev gözüme batıyor ama hiçbir şey yapasım da gelmiyor
Eşimin pantolon dolabı yenilendi resmen eskileri eledik yeni gerekli parçalar aldı onları götürüp belediyeye vermem gerek
Ben de iki pantolon eledim, hala çok seviyorum ama eskidiler onlar olmazsa da mutlaka bir şey bulurum yerine giyecek dedim ev kıyafeti eledim birkaç tane, artık ev kıyafetini de alt üst uyumlu ayarladım hep onları giyiyorum, yoksa hangisi hangisine uyacak diye düşünüyordum iyi oldu

Ellerine sağlık
Ben de dün 2 elbisemi ayırdım.

Hafta sonu eşim yazlığa bizi almaya geldi. Oranın çarşısında gezindik. Ben bir şey alamam detokstayım dedim niye diyor.
Sonra kızıma mayo alıcam dediğimde de hani bir şey almayacaktın diyor dedim kızıma alırım kendime almayacağım
Gerçekten kızımın iki bikinisi vardı biri küçülmüş giyemedi, diğerinin de rengi bozuldu. Ona yenilerini almam gerek.
Dün akşam evimize döndük, valizimi boşaltıp çamaşırları yıkadım. Evim evim güzel evim ama bugün çoook işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…