Yaaa iki arada bi derede yazıyor herkes benim gibidir eminim estağfurullahBende hızlı yazdığımdan bazı cümleler hatalı olabiliyor kusurum varsa affola hocam :)

emekçi yorgun anneler kulübü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa iki arada bi derede yazıyor herkes benim gibidir eminim estağfurullahBende hızlı yazdığımdan bazı cümleler hatalı olabiliyor kusurum varsa affola hocam :)
Yaaa iki arada bi derede yazıyor herkes benim gibidir eminim estağfurullahburası kadınlar kulübü
emekçi yorgun anneler kulübü![]()
Normal doğum, sezeryan, anne sütü, mama...Aynen bir gün misafirlikteyiz kızım o zamanlar anne sütünü reddediyor mama yaptım
Vayy neymiş mama verilmemeliymiş ne baskılar geliyor.
Ne yaşadığımı anlatmadım ama doktorumuza danışıyoruz biz merak etmeyin dedim.
Kimseden ses çıkmadı.
İnsanları ön yargısı atomu parçalamaktan daha zordur.
Millet ne der diye kendimi kısıtlamadım. Neyse onu yaşadım.
Param olsaydı sezeryan olurdum net![]()
Bence öz eleştiriden çok karşıdakini eleştiriyorsa(k) dikkate alınmamalı.dün bir konu okudum kültürsüz golf oynamayan bizleri elestiriyordu
cocuklarla eger ki zengin degilsen zaten fazla secenek yok, mutfaktan cikabilsem belki oynarim ama cikamiyorum camasir bulasik gün bitiyor![]()
Napıyoruz![]()
Bilmiyorum ama sen varsan yokumNapiyinuz 7 kisi
Bilmiyorum ama sen varsan yokum![]()
Senin yüzünden baş pasaklı seçilemiycemYaaaaaaaaaaaaaa kız sen ne pislik oldun
Iyi ki 3 (uc) (three) kere oy vermedim sana hahaah
Ben o 1 numaralı mutfağı bir yerden tanıyorum ama çıkaramadımSenin yüzünden baş pasaklı seçilemiycem![]()
Oy mu verdinBen o 1 numaralı mutfağı bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım![]()
O zaman görev tamir kutusu ilaç kutusu ve kırtasiye ayıklama kolay gelsinAaa varimmmm
Tamir kutusu eşimin ona karışamam. İlaç kutusunda ağrı kesiciler ve eşimin mide hapları var sadece. Kırtasiye olarak kullanmadığımız bişey yok.O zaman görev tamir kutusu ilaç kutusu ve kırtasiye ayıklama kolay gelsin![]()
Sağlık olsunTamir kutusu eşimin ona karışamam. İlaç kutusunda ağrı kesiciler ve eşimin mide hapları var sadece. Kırtasiye olarak kullanmadığımız bişey yok.
Kaybettim yarışma başlamadan![]()