Kiz ben de tam tersi is hayatina girmeye calisiyorum :KK69:
Giren bin pişman girmeyen bin pişman. Evde oturmak çok hoşuma gidiyor koştur koştur hayatı sevmiyorum. Akşama kadar evde olayım uykumu alıp kalkayım kahvaltımı yapayım TV izleyeyim az temizlik yapayım az yemek yapayım az pinekleyeyim modundayim ben ki cidden özeniyorum ev hanımlarına. Ama eşim izin vermiyor malesef.

Giren bin pişman girmeyen bin pişman. Evde oturmak çok hoşuma gidiyor koştur koştur hayatı sevmiyorum. Akşama kadar evde olayım uykumu alıp kalkayım kahvaltımı yapayım TV izleyeyim az temizlik yapayım az yemek yapayım az pinekleyeyim modundayim ben ki cidden özeniyorum ev hanımlarına. Ama eşim izin vermiyor malesef.
Aynı ben, hele çocuk olunca hiç istemeyeceğiz başlamak :anne:benim eşimde olmaz diyor, zaten haklı tek maaşla olacak iş değil bu devirde maalesef, keşke gücümüz yetse de çalışmak zorunda olmasak

Aynı ben, hele çocuk olunca hiç istemeyeceğiz başlamak :anne:benim eşimde olmaz diyor, zaten haklı tek maaşla olacak iş değil bu devirde maalesef, keşke gücümüz yetse de çalışmak zorunda olmasak
Off keşke valla ya..belli Bi hayat standartına alışınca altına inmek de istemiyor insan..Her şey para..Yani gerçekten tek maaşla geçinenlere Allah yardımcı olsun. Sen ücretsiz izin almayı düşünüyor musun

Off keşke valla ya..belli Bi hayat standartına alışınca altına inmek de istemiyor insan..Her şey para..Yani gerçekten tek maaşla geçinenlere Allah yardımcı olsun. Sen ücretsiz izin almayı düşünüyor musun
Şartlar elverirse çok istiyorum, şimdi eşim yeni atandı bu hafta, doğum zamanı taşınma işi çıkacak, yeni işine başlayacak, şehir değiştireceğiz, eylüle kadar izindeyim, sonrasına bir bakacağız

Şartlar elverirse çok istiyorum, şimdi eşim yeni atandı bu hafta, doğum zamanı taşınma işi çıkacak, yeni işine başlayacak, şehir değiştireceğiz, eylüle kadar izindeyim, sonrasına bir bakacağız
ovvv sizde işler baya yoğun olacak bu dönem o zaman. Eylule kadar baya iyiymiş ya benim Nisan sonu 1 ayda rapor alsam mayıs sonu başlamam gerek malesef.

Iste ben de bunlari yapiyorum ama pinekleyemiyorum, tv izleyemiyorum, erkenden uyanmak zorundayim
Isler bitmiyor, kitap okuyacak zaman sakinlik bulamiyorum
Iki cocuklu olmak :KK69:
Ileride belki firsat bulabilirim ama sürekli ayaktayim
Ve evde dururken asla is bitmiyor gözüne sürekli yapilacak isler görünüyor
Bu da mesleki deformasyon :KK69:

Iste ben de bunlari yapiyorum ama pinekleyemiyorum, tv izleyemiyorum, erkenden uyanmak zorundayim
Isler bitmiyor, kitap okuyacak zaman sakinlik bulamiyorum
Iki cocuklu olmak :KK69:
Ileride belki firsat bulabilirim ama sürekli ayaktayim
Ve evde dururken asla is bitmiyor gözüne sürekli yapilacak isler görünüyor
Bu da mesleki deformasyon :KK69:
Çocuktan sonra evde pineklemek.. belki 10 yıl sonra😆😆

İlaç kutusu ayıklandı. Daha geçen ayıklamıştım çıkmaz bir şey diyordum ama İşte vedalaştılarım..

Eklentiler

• 6985D6A7-F903-4515-B6EC-1DF8546767A0.webp
    6985D6A7-F903-4515-B6EC-1DF8546767A0.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 57
Psidan Psidan lindalinda lindalinda kızlar valla ben çocuktan sonra işime daha çok bağlandım. Çocuklarım tabiki benim herşeyim ama nefes almaya, bana sadece bana ait bişeyler yapmaya ihtiyacım oluyor. Mesleğim de buna elveriyor tabi. Öğretmen olmasam, ders saatlerimi uygun şekilde ayarlayamasam böyle hissedermiydim bilmiyorum. Tabi çocuklarım ben okuldayken emin ellerde bu rahatlık biraz da ordan geliyor.

Ay en az 15 yas siniri var galiba, hani evde birakip disarida islerimi de halledemiyorum
sinemaya gidemiyoruz, spor yapamiyorum ayy bütün gün gercekten onlarla ugrasiyorum ama gecici bir dönem
Tabi bu görev de herseyden önemli :KK200:
Sağlık olsun da hepsi geçici ve özleyeceğimiz anılar tabiki. Ama önceden sesim kısılınca ders anlatamam diye rapor alırdım şimdi o halde bile gidiyorum çünkü evdekine laf anlatmak daha zor nasıl olsa dinlenemicem diye 😅

Kızlar yanlış anlamayın ama merak ettim,eşleriniz sizinle evin ve evliliğin tüm yükünü eşit paylaşıyormu?Yanlış anlaşılmasın ama çalışan kadın olmak kölelik gibi bir durum olmaya başladı iyice.Kadın çalışır bütün gün para kazanır, eve gelir temizlik yapar ,yemek yapar, çocuk bakar,misafire hizmet eder bu böyle yüzlerce çoğaltılabilir.Bir kadının çocuğu karnında taşıması,onu emzirmesi bile ekstra bir görevdir.Tabiki annelik en güzel şey ama tek başına yeterince zor değilmi?Eşleriniz herşeyi sizinle paylaşıyorsa sorun yok.Ama yok akşam işten gelince o dinlenip eğlenirken,siz bütün yükü çekiyorsanız orda bir dur demeniz gerek bence

Kızlar yanlış anlamayın ama merak ettim,eşleriniz sizinle evin ve evliliğin tüm yükünü eşit paylaşıyormu?Yanlış anlaşılmasın ama çalışan kadın olmak kölelik gibi bir durum olmaya başladı iyice.Kadın çalışır bütün gün para kazanır, eve gelir temizlik yapar ,yemek yapar, çocuk bakar,misafire hizmet eder bu böyle yüzlerce çoğaltılabilir.Bir kadının çocuğu karnında taşıması,onu emzirmesi bile ekstra bir görevdir.Tabiki annelik en güzel şey ama tek başına yeterince zor değilmi?Eşleriniz herşeyi sizinle paylaşıyorsa sorun yok.Ama yok akşam işten gelince o dinlenip eğlenirken,siz bütün yükü çekiyorsanız orda bir dur demeniz gerek bence
Bizim birlikteliğimizin 10.yılı bu sene, 3 yıllık evliyiz, baştan beri öyle kadının görevi ev işidir kafasında olmadı hiç çok şükür, bende öyle biri olsa katlanamam zaten, işten erken geldiğim için yemeği ben yapıyorum o gelene kadar ama o geldikten sonra diğer şeyler ortak, hamilelikten önce temizliği haftasonları birlikte yapıyorduk, hamilelikte o devraldı, söylemeden ev işi pek aklına gelmez ama söylediğimde beraber yaparız
Çalışma durumuda küçüklükten beri kadının ekonomik özgürlüğü olmalı diyen bir anne tarafından babasız büyütüldüm, aslında çalışmayı seviyorum, işi bırakmak gibi bir niyetim hiç olmadı, rehber öğretmenim zaten 6 yıldır, ama işte çocuk durumları olunca insan evde olsam bebeğimin her anında yanında olsam keşke diyor
Arkadaşlarımla bu durumu paylaştığımda kimse bana katılmıyor, evde sıkılırsın çalışmaya alıştığın için diyor ama ben en azından 2- 2,5 yaşına getirip öyle işe başlasam istiyorum
Dediğim gibi hayat şartları keşke uygun olsa da herkes dilediği gibi çalışabilse
Yanlış anlaşılmaya müsait konuştuk sen sorunca daha iyi anladım o yüzden biraz uzun oldu açıklamam 🤗

Back
X