Kızlar bu sene kendime birikim hedefi koydum 1 senede 200 gram altın dedim belki 250 olursa ohh ne ala valla..ama hedefim olursa sanki daha düzenli biriktirebilirim gibime geldi. Her ay kaç gram aldığımı yazicam buraya belki diğer arkadaşlara da motive olur..

Merhaba hanımlar
Bugün keyfi ya da mecburi olarak ertelediğim eve el atmış bulunuyorum. Baktım böyle gitmeyecek, sizden ve de "verimli rutin"den aldığım pozitif enerjiyle diplerden başladım. Tarihi geçmiş ilaçlar atıldı. Yıpranmış bezler gitti. Gardrop düzenlendi. Konmari metoduyla katlamalarımı yaptım yapabildiğim kadar.

Kızım oynamadığı oyuncakları ve gereksiz ders notlarını ayıkladı. Dolaplarını düzenledi. Odasını temizledi. Çoook yoruldu ve erkenden uyudu.
"Odak noktası belirleme" hoşuma gitti. (Teşekkürler mi_a.)Tamamen işin bitmiş olduğu, odada el değmemiş yer kalmadığını bilmek beni hafifleten bir duygu. Hem de tüm evi düşünüp yetişemeyeceğim düşüncesi olmayınca beyni de yormuyor.

Ayrıca geçen yıl aldığım ve kullanmadığım ajandamı artık kullanmak üzere düzenledim. Verimli bir hayat geçirmek hedefim. Nasıl gittiğini sizlerle paylaşmak ve sizlerden fikir almak benim için önemli. Umarım esirgemezsiniz.

Yarın için planım eşimin gardrobu, yatak odası. Fırsat olursa duruma göre ya salon ya da mutfağa başlamayı düşünüyorum. Umarım altından kalkarım.

Uzun oldu kusura bakmayın. Sizlere yazmak iyi geldi. Hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum.

Merhaba hanımlar
Bugün keyfi ya da mecburi olarak ertelediğim eve el atmış bulunuyorum. Baktım böyle gitmeyecek, sizden ve de "verimli rutin"den aldığım pozitif enerjiyle diplerden başladım. Tarihi geçmiş ilaçlar atıldı. Yıpranmış bezler gitti. Gardrop düzenlendi. Konmari metoduyla katlamalarımı yaptım yapabildiğim kadar.

Kızım oynamadığı oyuncakları ve gereksiz ders notlarını ayıkladı. Dolaplarını düzenledi. Odasını temizledi. Çoook yoruldu ve erkenden uyudu.
"Odak noktası belirleme" hoşuma gitti. (Teşekkürler mi_a.)Tamamen işin bitmiş olduğu, odada el değmemiş yer kalmadığını bilmek beni hafifleten bir duygu. Hem de tüm evi düşünüp yetişemeyeceğim düşüncesi olmayınca beyni de yormuyor.

Ayrıca geçen yıl aldığım ve kullanmadığım ajandamı artık kullanmak üzere düzenledim. Verimli bir hayat geçirmek hedefim. Nasıl gittiğini sizlerle paylaşmak ve sizlerden fikir almak benim için önemli. Umarım esirgemezsiniz.

Yarın için planım eşimin gardrobu, yatak odası. Fırsat olursa duruma göre ya salon ya da mutfağa başlamayı düşünüyorum. Umarım altından kalkarım.

Uzun oldu kusura bakmayın. Sizlere yazmak iyi geldi. Hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum.

Ooo lindacım bereketli birikimin olsun inş

Hoşgeldiniz ne iyi geldiniz siz öyle ev mis olmuş
Ajanda kullanımı çok yararlı oluyor her konuda
tabi çok yoğun planlar yapılmadığı sürece :)

Odak noktası belirlemek ve uygulamak en güzel yöntem eksik olduğunuz bir şey varsa önce ona odaklanıp sonra diğer işlere geçiyorsunuz. Çok severim :)

Kolay gelsin size de mutlu huzurlu bir yıl diliyorum .

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
salı günü akşam mutfak için son detaylar konuşuldu.
sonrasında yıkma dökme işleri için usta bulduk
evi görseniz felaket ötesi
ayrıca grip oldum.

işe bugün gelmek zorundaydım yapılacak işler vardı
yarın için izne ayrılabilirim bakalım.

birde yatak odasına yalıtım yapılacaktı.bu aylarda olmazmış yaza girerken yaptırmak gerekiyormuş nem rutubet olur dedi usta.
o yüzden orası kaldı bir süre.

Sabah 6'da kalktım. Bir kısmı kızımı pışpışlamakla geçse de sabah rutinime uygun olarak kendime limonlu sıcak su ısmarlayabildim. Sabah işe sorunsuz, kitap okuyarak geldim. (Sadece 10 dakika gecikmeyle) Masamı ve kafamı yeni bir güne hazırladım. Yeni yıl için ajandama da başladım. Şimdi işleri sıralayıp, aldığım paranın hakkını vermek gerek :)

Herkese keyifli bir gün, harika bir yıl diliyorum. Tüm dilekleriniz gerçek olsun :)

Mia- öncelikle geçmiş olsun. İnstadan takip isteği yolladım onayla (tabi istersen istemezsen kırılmam belki biraz ama önemli değil )

Aralık ayı değerlendirmesi:
1- 2 lt su içmeye devam.
2- 1 kitap bitir. 2 adet bitti.
3- spor yap.
4- telefon kullanımını azalt.(eh işte)
5- Pazar bakımlarını yap.
6- Deniz’le kaliteli vakit geçir.
7- birikime para at.
8- ek gıdaya geç.
9- şükret!

hemen hemen hepsini yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…