Ooo hediye ne ?Mikan bana özelden adres bilgilerini atarmısın
Ooo hediye ne ?
şimdi daha çok merak ettimMikana süpriz olsun :) Daha heyecanlı
Sana özelden atarım beğenecekmisin bakalım
Yaaa heyecanlandırıyorsunuz beni
Yaaa heyecanlandırıyorsunuz beni
Teşekkürler
Kızlar bu sene kendime birikim hedefi koydum 1 senede 200 gram altın dedim belki 250 olursa ohh ne ala valla..ama hedefim olursa sanki daha düzenli biriktirebilirim gibime geldi. Her ay kaç gram aldığımı yazicam buraya belki diğer arkadaşlara da motive olur..
Merhaba hanımlar
Bugün keyfi ya da mecburi olarak ertelediğim eve el atmış bulunuyorum. Baktım böyle gitmeyecek, sizden ve de "verimli rutin"den aldığım pozitif enerjiyle diplerden başladım. Tarihi geçmiş ilaçlar atıldı. Yıpranmış bezler gitti. Gardrop düzenlendi. Konmari metoduyla katlamalarımı yaptım yapabildiğim kadar.
Kızım oynamadığı oyuncakları ve gereksiz ders notlarını ayıkladı. Dolaplarını düzenledi. Odasını temizledi. Çoook yoruldu ve erkenden uyudu.
"Odak noktası belirleme" hoşuma gitti. (Teşekkürler mi_a.)Tamamen işin bitmiş olduğu, odada el değmemiş yer kalmadığını bilmek beni hafifleten bir duygu. Hem de tüm evi düşünüp yetişemeyeceğim düşüncesi olmayınca beyni de yormuyor.
Ayrıca geçen yıl aldığım ve kullanmadığım ajandamı artık kullanmak üzere düzenledim. Verimli bir hayat geçirmek hedefim. Nasıl gittiğini sizlerle paylaşmak ve sizlerden fikir almak benim için önemli. Umarım esirgemezsiniz.
Yarın için planım eşimin gardrobu, yatak odası. Fırsat olursa duruma göre ya salon ya da mutfağa başlamayı düşünüyorum. Umarım altından kalkarım.
Uzun oldu kusura bakmayın. Sizlere yazmak iyi geldi. Hepimize mutlu sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum.
Saolasin miacim. Seninde tamirat işleri kolay gelsin Allah güç kuvvet versin inşallah.Ooo lindacım bereketli birikimin olsun inş
Saolasin miacim. Seninde tamirat işleri kolay gelsin Allah güç kuvvet versin inşallah.
hemen hemen hepsini yapmışsın.Mia- öncelikle geçmiş olsun. İnstadan takip isteği yolladım onayla (tabi istersen istemezsen kırılmam belki biraz ama önemli değil )
Aralık ayı değerlendirmesi:
1- 2 lt su içmeye devam.✔
2- 1 kitap bitir. 2 adet bitti. ✔
3- spor yap.✔
4- telefon kullanımını azalt.(eh işte)
5- Pazar bakımlarını yap.
6- Deniz’le kaliteli vakit geçir.✔
7- birikime para at.
8- ek gıdaya geç.✔
9- şükret!✔
Evet verimli bir aydı, birikim de yapmıştım ama ay sonu harcadımhemen hemen hepsini yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?