Yapıyoruz bu işi
Anka o dediğimiz tezgah akrikor diye geçiyormuş salı belli olacak :)
Öğle şekerlemesi yap çok güzel olurGünaydinlar herkese sabah sabah gözümü niye actiysam yat uyu işte ne istiyorsun. Off bünye alışmış bu saatlerde kalkmaya sanırım. Öğlene kdar öğrenciyken ne uyurdum be.. Aman her şey zamanında güzel.
Mia- canım bende eminim çok güzel olacağına, hem sen mutlu olduktan sonra millet beğenmiş beğenmemiş ne olacak sanki.
akrikor dediğiniz eğer şu beyaz plastik gibi duran tezgahsa inanılmaz kullanışsız. ben hiç tavsiye etmiyorum. çaydan kahveden her şeyden leke oluyor ve silmeyle çıkmıyor her seferinde çamaşır suyu kullanmanız gerekiyor.
aklınızda bulunsun.
ben granit kullanıyorum. açık renk granitler de var. öyle çok leke olmuyor içine çekmiyor hemen lekeyi. limondan erime yapmıyor.Ben şuan mermer kullanıyorum dediğin gibi hemen çay lekesi kalıyor.
alışkınım :)
Zaten usta bulamazsa cimstone alıcaz gibi.
sadece akşamları fırsat buluyoruz onuda araştırma sansımız olmuyor. işlerimizi halledip dönüyoruz eve.
ben granit kullanıyorum. açık renk granitler de var. öyle çok leke olmuyor içine çekmiyor hemen lekeyi. limondan erime yapmıyor.
Bu aradaMia- 'cığım,
hiçbir ödevine katılamadım. Misafirim var evde.
Ama yine de 1 motif örgü hırkam ile örgü beremi elden çıkardım. beğendiği için arkadaşıma verdim.
1 yüz temizleme ürününü bitirdim. attım.
Yaaaa çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?