Durum raporu
Eşimin dolabını düzenledim. Fazla olan yastık battaniyeleri yüklüğe yerleştirdim. Bu arada hedefe koyduğum birkaç video dinledim. Ufak tefek şeyleri yerlerine götürmekten haliyle izleyemedim.
Salona ya da mutfağa el atamadım. (Yarına inşaallah.)Düşündüğümden uzun sürdü ve de evde 3 yaş bir çocuk olunca kahvaltı çiş meseleleri beni böldü.Uykusu gelip te o kadar direnen bir çocuğu koridorda uykuya dalmış olarak bulunca yatağa yatırdım ama ikindiyi buldurdu küçük bey, keyfi ve kahyası.
Sizden iki konuda yardım istiyorum:
1) Ajanda kullanma acemisi olarak, akşamdan mı günü planlıyorsunuz, sabah erken mi? Aaa,su içmeyi unuttum, şu saat kalkmış olmam gerekirdi derken buldum kendimi.Fikirlerinizi merak ediyorum.
2) Bu mutfak niye bu kadar çabuk dağılıyor?
Ben de haziranda ev değiştirince kızımın odasını yapıcam. Artık aynı odada olmuyor. Zaten 2 yaşına yaklaşmış olacak :)çalışma masasini pencerenin önüne koysaniz.
yatagi gardrobunun yerine..
gardrop da çalışma masasina koysayniz olmaz mi..
Eskişehir çok soğuk bir memleket :) Ankara nispeten daha sıcak kalıyor. Kar yağışını görememenize üzüldüm. Ben de dışarı çıkıp şöyle bir yürüyüş yapmak isterdim :)Meteoroloji kar yağışı olacak demişti. İstanbula yine yok. Biz cumartesi kartepeye gittik. Kar gerçekten güzel oluyor çocuklar için. Ordan da Eskişehire gittik. Sadece Bozüyük civarlarında tepelerde hafif beyazlıklar görünüyordu. Yol kenarında kısım kısım cok az beyazlık.... dün öğlen ekişehirden ayrıldık. Sabah resim gönderdiler yaklaşık 1 karış kar var. Şansımıza.
25 Ocak ta tekrar gittiğimizde inşallah kar görürüz.
Çok şık.
benim kızımın odası çok büyük değil. bir gardrop yaptırmıştım, beyaz. bir de yatak girecek odaya, karyolasına sığmaz oldu. sonrasında da bir çalışma masası ihtiyacı doğacak ister istemez.
yerleşim de ancak ya aşağıdaki çizim gibi olacak, ya da gardrop ile çalışma masası yer değiştirecek.
Eki Görüntüle 2572041
Tadilat işleri çok zor. Bazan gereksiz uzayabiliyor işler. ama sonuç o kadar iyi hissettiriyorki. Unutuveriyorsun yorgunluğu.... Kolay gelsin.
benim kızım 3 yaşında ve o odada uyuyoruzBen de haziranda ev değiştirince kızımın odasını yapıcam. Artık aynı odada olmuyor. Zaten 2 yaşına yaklaşmış olacak :)
Fikirlerinizi alırım ben de :)
Valla ne zaman başlama yazısı gelecek belli değil, şuanda bulunduğumuz yere 2,5 saat mesafede bir daha gelemem bir göreyim diye bu haftasonu geldik gezdik ama ev yok denecek kadar az neredeyse, doğum olduktan sonra ben toparlanınca taşınırız, eşim kendi gelip tutacak evi, baya karışık bir süreç bizi bekliyor anlayacağın
Taze taze yazayım :)bu yıl biz de ilk kez kar tatili yapmaya niyetlendik.
Yanımıza mutlaka almamız gereken şeyler nedir? 5 yaşında kızım da var.
Mutfak tadilatı ne zormuş
bütün eşyalar dağılmış durumda yemek yapamıyoruz
neyse ki bulaşık mak hala kurulu bardakları atıyorum yıkanıyor.
keşke nisan gibi başlasaydık dedik havalar daha sıcak olurdu.
büyük oda şuan zor ısınıyor exra ısıtıcı falan takıyoruz.
10 gün daha bu şekilde idare edeceğiz artık.
Kızının dolabı güzel seçim olmuş. Çok beğendim güle güle kullansın :)
Gerçekten soğuk memleket. Kar olursa görüyoruz eskişehirde. Eğer orda yoksa dönüşte ya uludağ ya kartepe ye çıkıp öyle dönüyoruz istanbula :) öğlen arası yada iş çıkışı yürüyün mutlaka. kara basmak iyi hissettiriyor.Eskişehir çok soğuk bir memleket :) Ankara nispeten daha sıcak kalıyor. Kar yağışını görememenize üzüldüm. Ben de dışarı çıkıp şöyle bir yürüyüş yapmak isterdim :)
bizim burasi yeni yağdı.Gerçekten soğuk memleket. Kar olursa görüyoruz eskişehirde. Eğer orda yoksa dönüşte ya uludağ ya kartepe ye çıkıp öyle dönüyoruz istanbula :) öğlen arası yada iş çıkışı yürüyün mutlaka. kara basmak iyi hissettiriyor.
cidden zor, biz yaz mevsimi oldugundan aşırı zorlanmadık, ama sectıgım seramiklerin gelmesi 10 gün sürmüştü ve bu nedenle toplamda tam 1 ay o şekilde yaşadık :)
çekmece ölçülerini ve dolap yüksekliklerini iyi hesapla, herşeyin yerini şimdiden kafanda kurmalısın, ben de aksilik olmadı bu anlamda umarım sende de olmaz, bitince resimerlini bekliyorum
3 yaşında sorun olmuyor mu? Biz de eğer 2+1 eve çıkarsak o zaman mecburen bizimle devam etmesi gerekecek.benim kızım 3 yaşında ve o odada uyuyoruz
Biz geçen Mayıs ayırmıştık odasını ama 11den önce uyumuyor gece uyanıp babasını ya da beni çağırıyordu.3 yaşında sorun olmuyor mu? Biz de eğer 2+1 eve çıkarsak o zaman mecburen bizimle devam etmesi gerekecek.
Taze taze yazayım :)
Mutlaka yedek corap, ayakkabı ve kar eldiveni(normal eldivenlere kar yapışıyor ve çıkmıyor. elleri kar içinde daha çok üşüyor). Biz atlet kazak şapka eldiven dahil hepsinden 2 şer tane yanımıza aldık. o kadar kontrolsüz kar içine atlayıp yatınca 1 saatte botlarının içi kar doluyor. eriyince coraplar vs su içinde kalmıştı. Birde üst alt kıyafet girişleri lastikli olsun. İçine az kar kaçınca ağladı. En son babasının polarını onun montunun üstünden giydirdik. kollar upuzun kalınca kar girmedi. Bence çocuk için özel kayak kıyafetleri şart.
Genelde yol kenarında sucuk ekmek yapan çok yer vardı. ama biz küçük tüp, köfte ve sucuğumuzu yanımıza aldık. Karda 10 dakika hazırlayıp arabada yedik . o kadar soğuktuki ellerimiz morardı :) Kar tatili cok uzun olamıyor. Umarım sizinki çok daha keyifli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?