Ben şu aralar günlük planlar yapıyorum
Gün akışı o kadar çabuk değişiyor ki evdeki karışıklık yüzünden

Ama mesela su içmek hedeftir.
saate bağlarsan zorlanırsın
hergün limit belirle 1 lt mesela
yanına şişeni al gördükçe susadıkça iç
hedefine ulaşmaya çalış.

Mutfak dağınıklığını önlemek için yemek yapılırken ve sofra toplanırken o an toplayıp temizlemek gerekiyor.
bekledikçe bir üşengeçlik durumu oluyor malesef
uyumadan öncede son kontrolü yaparsanız dağınıklığı önlemiş olursunuz :) Anlatması kolay uygulama zor zaman zaman bende dağınık bırakıyorum heheh :)

Yani günümüzün çoğu mutfakta geçiyor.
bende açık mutfak yaptırıyorum bu yüzden.

çalışma masasini pencerenin önüne koysaniz.
yatagi gardrobunun yerine..
gardrop da çalışma masasina koysayniz olmaz mi..
Ben de haziranda ev değiştirince kızımın odasını yapıcam. Artık aynı odada olmuyor. Zaten 2 yaşına yaklaşmış olacak :)
Fikirlerinizi alırım ben de :)

Eskişehir çok soğuk bir memleket :) Ankara nispeten daha sıcak kalıyor. Kar yağışını görememenize üzüldüm. Ben de dışarı çıkıp şöyle bir yürüyüş yapmak isterdim :)

Çocuk odalarının yerleşiminde bende zorlanıyorum :)

Canım hiç takılma taşıma işine her şey olur yapılır.

dün çamaşirlarimi düzenledim..
yarina birakayim felan düşüncesi vardi
eh yapayım dedim.:)
buakşam balık var.:)
benim düzenim ebey bozuldu..
aöfe 2 hafta var.. dersten kalmamaliyim bitirmem lazim...
bide şekersiz diyete başlayacagim.. dün that sugari üç kez izledim..
çok yorgunum

Bugün planım
İş yerindeki biriken işleri bitireceğim.
Evde yatak odası kısmını süpürüp sileceğim
elektirik ve su tesisat işleride biterse mutfağı temizlerim.
dün çamaşır asmıştım bugün kurumaz
iş yerinde de boya yapan biri var onunla konuşacağım.

bu yıl biz de ilk kez kar tatili yapmaya niyetlendik.

Yanımıza mutlaka almamız gereken şeyler nedir? 5 yaşında kızım da var.
Taze taze yazayım :)
Mutlaka yedek corap, ayakkabı ve kar eldiveni(normal eldivenlere kar yapışıyor ve çıkmıyor. elleri kar içinde daha çok üşüyor). Biz atlet kazak şapka eldiven dahil hepsinden 2 şer tane yanımıza aldık. o kadar kontrolsüz kar içine atlayıp yatınca 1 saatte botlarının içi kar doluyor. eriyince coraplar vs su içinde kalmıştı. Birde üst alt kıyafet girişleri lastikli olsun. İçine az kar kaçınca ağladı. En son babasının polarını onun montunun üstünden giydirdik. kollar upuzun kalınca kar girmedi. Bence çocuk için özel kayak kıyafetleri şart.
Genelde yol kenarında sucuk ekmek yapan çok yer vardı. ama biz küçük tüp, köfte ve sucuğumuzu yanımıza aldık. Karda 10 dakika hazırlayıp arabada yedik . o kadar soğuktuki ellerimiz morardı :) Kar tatili cok uzun olamıyor. Umarım sizinki çok daha keyifli olur :)

cidden zor, biz yaz mevsimi oldugundan aşırı zorlanmadık, ama sectıgım seramiklerin gelmesi 10 gün sürmüştü ve bu nedenle toplamda tam 1 ay o şekilde yaşadık :)
çekmece ölçülerini ve dolap yüksekliklerini iyi hesapla, herşeyin yerini şimdiden kafanda kurmalısın, ben de aksilik olmadı bu anlamda umarım sende de olmaz, bitince resimerlini bekliyorum

Eskişehir çok soğuk bir memleket :) Ankara nispeten daha sıcak kalıyor. Kar yağışını görememenize üzüldüm. Ben de dışarı çıkıp şöyle bir yürüyüş yapmak isterdim :)
Gerçekten soğuk memleket. Kar olursa görüyoruz eskişehirde. Eğer orda yoksa dönüşte ya uludağ ya kartepe ye çıkıp öyle dönüyoruz istanbula :) öğlen arası yada iş çıkışı yürüyün mutlaka. kara basmak iyi hissettiriyor.

bizim burasi yeni yağdı.

Bizim şuan 6. gün
Seramiklerim geldi
ankastreyi bugün sipariş verdim.

sandalye ve raf altı aydınlatmalar kaldı ama acil değil onlar beklesin :)

3 yaşında sorun olmuyor mu? Biz de eğer 2+1 eve çıkarsak o zaman mecburen bizimle devam etmesi gerekecek.
Biz geçen Mayıs ayırmıştık odasını ama 11den önce uyumuyor gece uyanıp babasını ya da beni çağırıyordu.
Kasım’da hava soğuduğu için odaya geri aldık ama anlaşma yaptık yatağımıza gelmek yok diye. Şimdi 9 da uyuyor ve gece uyanmıyor çok şükür

açıkçası ilk olacak. biz daha çok bahar ve yaz kampçısıyız. Kışın pek tatil moduna giremiyoruz.

Aklıma gelenler şunlar;
Çocuk için:
-Kar kıyafeti (mutlaka almayı planlıyorum.)
-içlik - bir kaç takım. (çünkü bizimki çok üşür.)
-çorap - çokça
-şal-şapka-kar eldiveni-kar maskesi

Yetişkinler olarak kendimize:
-kar kıyafeti (uygun fiyatlı bizi 1-2 gün idare edecek bi şey olsa yeterli)
-içlik
-çorap
-şal-şapka-kar eldiveni
-kar maskesi tarzı bir şey istiyorum, kar yanığı olmamak için.

Yiyecek
-küçük tüpü biz de alırız. sucuk vb bir şey için, küçük tava alabiliriz. atacağım bir tava vardı. onu kullanıp atarım orada
-enerji verecek kuruyemiş kuru meyve vb şeyler.

aklıma geldikçe yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…