doğuştan minimal.helal oğluna

bizim kız da o konuda sıkıntı çıkarmıyor.
Kırık olanları "gel bunu atalım", oynamadıklarını "gel bunu kardeşlere verelim, biz artık büyüdük" diyorum. Tamam diyor.

Bizde o zaman lazım olur diye saklıyorduk ama şimdi 40 gün kimse gelmesin bebek görmeye diyorum, sonrada taşınacağız, orada da tanıdığımız kimse olmaz mevlüt falan yapılmaz, yapılsa da anneanne babaanne evinde yapalım heves ediyorlarsa diyorum, o sayede göndereceğim sanırım

Bizim gece gündüz açık hep aynı ısıda 45-50 arası kullandık 5 petek açıktı bir tel salon kapalı şu misafir salonu var ya orası işte bi ısınamadım şu misafir odası fikrine iyi ısındık evde kazak falan hiç giymeyiz hep ince şeyler ama demekki hırkaları çıkarma zamanı geldi

4 petek yaktık geçen ay 400e yakın geldi 45-50 arası çalıştı.bu ay eşimin gözü döndü çocuklar rahatsızlanınca 60larda yaktı rahat bi 700 bekliyorum
Bir çalışanın maaşının yüksek oranı faturaya gidiyor Allah geçim sıkıntısı olana yardım etsin çok yüksek rakamlar bence

Bizim mevlitte bahçede okunmuştu. 20 günlük falandı eylül araya bayram giriyordu soğuklar başlamadan yapalım dedik
yukarı gelen hayırlı olsun dedi gitti çok zor geçmedi tabi ben çok ortalarda gezmedim bilemiyorum

Şuan salonda oturuyoruz ama ısınmıyor tadilat bitse hemen taşınacağız küçük yere

Scss94 ilerde tadilat yapacaksan sakın atma kovaları
benim çöp kovam delindi temizlik kovamın kendine hali kalmadı
artık kızımın kovasını temizlik kovası yapacağım.
kızım da duşta yıkanıyor.
ama çöp kovası alınacak mecbur

Yok canim ya biz ev alabilirmiyiz hic bilmiyorum hayalini bile kurmadım henüz ama bol bol taşınırız o zaman lazım olur kesin bide cam silerken felan

Bizimde önümüzdeki yaz yapılacak ama ben mantıksız buluyorum nedense
yalıtıma verilen 15-20 bin tl kaç yılda ödeyebilir ki kendini ?

Bizimde önümüzdeki yaz yapılacak ama ben mantıksız buluyorum nedense
yalıtıma verilen 15-20 bin tl kaç yılda ödeyebilir ki kendini ?
koca bi apartmana 15-20 binse iyi para...
burda koca apartmanda 110 bine yaptırmışlardi ..
bizde 2 katlı bir eve 15 bin verdik.
2 yıl ödeyecegiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…