doğuştan minimal.helal oğlunaBen letgoya koyduklarinin hepsini attim canım ya corba kasesini felan kimse almaz diye . Çeyizlerimi hic almadim bile anamda bıraktım. Yorganlarimi hic acimadan attim valla verecek kimse yoktu kenara koydum yani ihtiyacı olan alır diye. Dun de oğlumun etkinlik kitaplarını ayirdim yaptıklarımızı attim kullanılmayacak haldeler. Oğlumda tekeri kırılan oyuncaklarına atalım anne bunu da ya diyo okudugu dergiyi getiriyo bunu da at anne okudum diye
bizim kız da o konuda sıkıntı çıkarmıyor.İyimiş ya ne güzel kızım varken ben ayıklama yapamıyorum.
minik parçalı şeyleri atıyorum o yokken yoksa etrafa saçmaktan başka bir işe yaramıyor.
kıyafetlerini ayıklarım her mevsim geçişinde.
peluş oyuncağı çok fazla birkaç tane eleyeceğim yada anneme gönderirim orda oynar.
ne çok atılacak verilecek çıkıyor aslında.
bizim kız da o konuda sıkıntı çıkarmıyor.
Kırık olanları "gel bunu atalım", oynamadıklarını "gel bunu kardeşlere verelim, biz artık büyüdük" diyorum. Tamam diyor.
Bizde o zaman lazım olur diye saklıyorduk ama şimdi 40 gün kimse gelmesin bebek görmeye diyorum, sonrada taşınacağız, orada da tanıdığımız kimse olmaz mevlüt falan yapılmaz, yapılsa da anneanne babaanne evinde yapalım heves ediyorlarsa diyorum, o sayede göndereceğim sanırımdoğummuydu tam hatırlamıyorum ama evde yasin falan okunmuştu mevlüt olabilir..hatunlar hep örtü istemişti namaz kılmak için.böyle durumlarda seccade ve örtü gerek oluyor onun dışında banada gerek olmadı
Bizim gece gündüz açık hep aynı ısıda 45-50 arası kullandık 5 petek açıktı bir tel salon kapalı şu misafir salonu var ya orası işte bi ısınamadım şu misafir odası fikrineOoo baya çok gelmiş kaç derecede yanıyor kombi
bizim geçen ay 6 petek açıktı gündüzleri kıstık akşamları 42-45 arası açtık 440 tl geldi
ama bu ay 8 petek yanıyor ve 45 de baya 600 tl bekliyoruz.
evin içi de 24-25 derece ama büyük oda ısınmıyor ayrıca elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz.
Evet ya fatura kutusuna baktım girişte bine da en yüksek bizim elektrik de 250ye yakın bu ne yaÇok gelmiş. Hava soğudukça ayarını yükseltiyoruz. Gözüm korktu şu an.
Bir çalışanın maaşının yüksek oranı faturaya gidiyor Allah geçim sıkıntısı olana yardım etsin çok yüksek rakamlar bence4 petek yaktık geçen ay 400e yakın geldi 45-50 arası çalıştı.bu ay eşimin gözü döndü çocuklar rahatsızlanınca 60larda yaktı rahat bi 700 bekliyorum
Bizde o zaman lazım olur diye saklıyorduk ama şimdi 40 gün kimse gelmesin bebek görmeye diyorum, sonrada taşınacağız, orada da tanıdığımız kimse olmaz mevlüt falan yapılmaz, yapılsa da anneanne babaanne evinde yapalım heves ediyorlarsa diyorum, o sayede göndereceğim sanırım
doğuştan minimal.helal oğluna
Bizim gece gündüz açık hep aynı ısıda 45-50 arası kullandık 5 petek açıktı bir tel salon kapalı şu misafir salonu var ya orası işte bi ısınamadım şu misafir odası fikrineiyi ısındık evde kazak falan hiç giymeyiz hep ince şeyler ama demekki hırkaları çıkarma zamanı geldi
Yok canim ya biz ev alabilirmiyiz hic bilmiyorum hayalini bile kurmadım henüz ama bol bol taşınırız o zaman lazım olur kesin bide cam silerken felanScss94 ilerde tadilat yapacaksan sakın atma kovaları
benim çöp kovam delindi temizlik kovamın kendine hali kalmadı
artık kızımın kovasını temizlik kovası yapacağım.
kızım da duşta yıkanıyor.
ama çöp kovası alınacak mecbur
ısı yalıtımı iyiki yaptırmışım..
yari yariya oldu..
200 gibi gelmeye başladi.
bu ay bilmiyorum.. ev sicacik eskiden daha iyi oldu:)
iyiki yaptır demişim eşime..
karşı komşumun isi yalitimsiz doğalgaz 600 gelmiş.
Bizimde önümüzdeki yaz yapılacak ama ben mantıksız buluyorum nedense
yalıtıma verilen 15-20 bin tl kaç yılda ödeyebilir ki kendini ?
koca bi apartmana 15-20 binse iyi para...Bizimde önümüzdeki yaz yapılacak ama ben mantıksız buluyorum nedense
yalıtıma verilen 15-20 bin tl kaç yılda ödeyebilir ki kendini ?
Yok daire başı 15 20 :)koca bi apartmana 15-20 binse iyi para...
burda koca apartmanda 110 bine yaptırmışlardi ..
bizde 2 katlı bir eve 15 bin verdik.
2 yıl ödeyecegiz:)
koca bi apartmana 15-20 binse iyi para...
burda koca apartmanda 110 bine yaptırmışlardi ..
bizde 2 katlı bir eve 15 bin verdik.
2 yıl ödeyecegiz:)
çok ya.Yok daire başı 15 20 :)
Bizim.eski apartmanda daire başı 6 düşmüştü aslında
ben çok buldum.Yok kat başına düşen bir fiyat.
4 katlı 80 bindi geçen yıl bu yıl 25 bine çıkmıştır kat başına.
Max 5 yılda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?