yok amcamlarin evi kazanliydi.. kömürlü ev dediği öle anladim..;
bütün odalar yaniyordu yakıt parasi aylık 150 ödüyordu.. o zamanda.. iyiydi..
şimdi neyse doğalgaza geçtiler.
Bizim ev öyleydi iste lojman bide kazan dairesi yanımızdaydı off 😟

Hemen şunu düşün,

"ben artık anneyim, sütümü de getireceğim,
sular içeceğim, kuru incirler kaynatıp içeceğim.
meyvemi sebzemi yiyeceğim,
ben olmazsam bebeğim de olmaz, ben varsam bebeğim de var,

güçlü bir anneyim, ve mutlu bir bebek yetiştirmek için elimden geleni yapacağım"

diye diye telkin et kendini.

Herkes bebek büyütüyor. Senin de Allah'ımıza bin şükür elin ayağın tutuyor, kafan çalışıyor. bilmem kaç milyon hormon senin moralini bozamaz, senin modunu düşüremez, hormonların yarattığı olumsuz düşünceleri egale edecek, başk bir sürü olumlu hormonun var. Başa çıkabilirsin! :anneadayı::anne::sampiyon:
Hay ağzın bal yesin canım saolasin Allah razı olsun. Tüm hamilelerin Rabbım yardımcısi olsun inşallah.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız. Rabbım ne sıkıntınız varsa tez vakitte gidersin inşallah. Öpüyorum hepinizi..

Oy kullandınız mı arkadaşlar 😅

Dün akşam

-spora gittim, son spor günümdü. spor sonrası hocayla kahve içmeye gittik.
eve gelince,
-evin üstte görünen dağınıklığını topladım.
-1 makine çamaşır yıkadım + kuruttum + katladım + yerleştirdim.
-2 ceketim vardı, onları narinde yıkadım, astım.
-eşim bulaşık makinesini boşalttı-kalanları makineye doldurdu.
-kişisel bakım yapıldı. Bu akşam MR çekilecek dizlerime.

mutlu sabahlar... :KK200:
arada yazınca yazılacaklar birikiyor, dün unutmuşum:) bir poşet atılacak kıyafete hm mağazaları yüzde 15 indirim çeki veriyormuş kızlar. ben de yeni gördüm bir hesapta. eski yada yıpranmış farketmiyormuş... belki alışveriş yapanların işine yarar:KK24:
lindalinda lindalinda sağlık ve mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine...
Mia- Mia- eşine çok güldüm:) o minimalist olmadı mı hala:)) eşlerden biri minimalist diğeri maksimalist olunca çok hoş diyaloglar olabiliyor:confused:aslında bu konuda kitap yazılsa olur yani:)
geometrik boyama yapıyorlar şimdi odalarda... her duvarda pembe yüksek doz gelirse sana, bu uygulamayı yapabilirsin. maskeleme bandı çok işe yarıyor özellikle. bir görsel koyuyorum örnek olması açısından.
kanepeler ve masa takımını bir danışan istiyor, tarz olarak masa her ne kadar fotoğraftakinden modern olsa da country tarz. kanepe daha çok modern duruyor, fotoya benzer birşey. ekleyeyim şimdi onları da.
beni doku ve malzeme açısından farklı olmaları düşündürüyor özellikle, bunu da ekleyim...
fikirlerinizi bekliyorum:)

Eklentiler

• boyamaşlşlğ.webp
    boyamaşlşlğ.webp
    3 KB · Görüntüleme: 70
  • koltukfewagdvdf.webp
    koltukfewagdvdf.webp
    54 KB · Görüntüleme: 68
  • masapıoıoujoj.webp
    masapıoıoujoj.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 61
mutlu sabahlar... :KK200:
arada yazınca yazılacaklar birikiyor, dün unutmuşum:) bir poşet atılacak kıyafete hm mağazaları yüzde 15 indirim çeki veriyormuş kızlar. ben de yeni gördüm bir hesapta. eski yada yıpranmış farketmiyormuş... belki alışveriş yapanların işine yarar:KK24:
lindalinda lindalinda sağlık ve mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine...
Mia- Mia- eşine çok güldüm:) o minimalist olmadı mı hala:)) eşlerden biri minimalist diğeri maksimalist olunca çok hoş diyaloglar olabiliyor:confused:aslında bu konuda kitap yazılsa olur yani:)
geometrik boyama yapıyorlar şimdi odalarda... her duvarda pembe yüksek doz gelirse sana, bu uygulamayı yapabilirsin. maskeleme bandı çok işe yarıyor özellikle. bir görsel koyuyorum örnek olması açısından.
kanepeler ve masa takımını bir danışan istiyor, tarz olarak masa her ne kadar fotoğraftakinden modern olsa da country tarz. kanepe daha çok modern duruyor, fotoya benzer birşey. ekleyeyim şimdi onları da.
beni doku ve malzeme açısından farklı olmaları düşündürüyor özellikle, bunu da ekleyim...
fikirlerinizi bekliyorum:)

Duvar görseli çok güzelmiş ama kızım her yeri pembe istiyor :olamaz:

Sorma ya eşim çok komik oluyor böyle anlarda poşet görse kapının yanında bunları vericekmisin diyor. kurcalıyor kazağımı buluyor mesela bu sana çok yakışıyordu diyor başka zaman olsa rengini hatırlamaz:KK70:
Aradığını bulamasın kesin verdin sen onu diyor :)
Daha neler neler yaşıyoruz
kızım da babası gibi eşyalarına kıyamıyor kırıkta olsa.

Evet koltuk ve masa çok ayrı tarzdalar
biri en country haliyle masa takımı, biride angavart modern chesters ikiside zıt karakterler.
biri romantik diğeri feminen sanırım ikisini aynı yerde kullanmazdım. :KK51:
Ben takıma karşıyım derken berjerleri farklı olması
diğer ürünlerin farklı olması rahatsız etmez ama içerik olarak uyumu yakalamalılar.

Dün akşam

-spora gittim, son spor günümdü. spor sonrası hocayla kahve içmeye gittik.
eve gelince,
-evin üstte görünen dağınıklığını topladım.
-1 makine çamaşır yıkadım + kuruttum + katladım + yerleştirdim.
-2 ceketim vardı, onları narinde yıkadım, astım.
-eşim bulaşık makinesini boşalttı-kalanları makineye doldurdu.
-kişisel bakım yapıldı. Bu akşam MR çekilecek dizlerime.

Geçmiş olsun inş birşey çıkmaz dizinde

Back
X