Bizim ev öyleydi iste lojman bide kazan dairesi yanımızdaydı offyok amcamlarin evi kazanliydi.. kömürlü ev dediği öle anladim..;
bütün odalar yaniyordu yakıt parasi aylık 150 ödüyordu.. o zamanda.. iyiydi..
şimdi neyse doğalgaza geçtiler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ev öyleydi iste lojman bide kazan dairesi yanımızdaydı offyok amcamlarin evi kazanliydi.. kömürlü ev dediği öle anladim..;
BilecikCoğrafya sınav sorusu gibi olmus nereymis orası ya![]()
Hay ağzın bal yesin canım saolasin Allah razı olsun. Tüm hamilelerin Rabbım yardımcısi olsun inşallah.Hemen şunu düşün,
"ben artık anneyim, sütümü de getireceğim,
sular içeceğim, kuru incirler kaynatıp içeceğim.
meyvemi sebzemi yiyeceğim,
ben olmazsam bebeğim de olmaz, ben varsam bebeğim de var,
güçlü bir anneyim, ve mutlu bir bebek yetiştirmek için elimden geleni yapacağım"
diye diye telkin et kendini.
Herkes bebek büyütüyor. Senin de Allah'ımıza bin şükür elin ayağın tutuyor, kafan çalışıyor. bilmem kaç milyon hormon senin moralini bozamaz, senin modunu düşüremez, hormonların yarattığı olumsuz düşünceleri egale edecek, başk bir sürü olumlu hormonun var. Başa çıkabilirsin!![]()
Canım ben takip edemiyorum burayı yarın mı gireceksin doğumaHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız. Rabbım ne sıkıntınız varsa tez vakitte gidersin inşallah. Öpüyorum hepinizi..
yok marmara bölgesinde..Ana Bilecik iç anadoluda sanıyodum ben![]()
Pazartesi sabah canım inşallah. Öncesinde bi aksiyon olmazsa tabi..Canım ben takip edemiyorum burayı yarın mı gireceksin doğuma
Ay maşallah çok az kaldı yaa çok heyecanlıPazartesi sabah canım inşallah. Öncesinde bi aksiyon olmazsa tabi..
Pazartesi sabah canım inşallah. Öncesinde bi aksiyon olmazsa tabi..
mutlu sabahlar...
arada yazınca yazılacaklar birikiyor, dün unutmuşum:) bir poşet atılacak kıyafete hm mağazaları yüzde 15 indirim çeki veriyormuş kızlar. ben de yeni gördüm bir hesapta. eski yada yıpranmış farketmiyormuş... belki alışveriş yapanların işine yarar
lindalinda sağlık ve mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine...
Mia- eşine çok güldüm:) o minimalist olmadı mı hala:)) eşlerden biri minimalist diğeri maksimalist olunca çok hoş diyaloglar olabiliyor
aslında bu konuda kitap yazılsa olur yani:)
geometrik boyama yapıyorlar şimdi odalarda... her duvarda pembe yüksek doz gelirse sana, bu uygulamayı yapabilirsin. maskeleme bandı çok işe yarıyor özellikle. bir görsel koyuyorum örnek olması açısından.
kanepeler ve masa takımını bir danışan istiyor, tarz olarak masa her ne kadar fotoğraftakinden modern olsa da country tarz. kanepe daha çok modern duruyor, fotoya benzer birşey. ekleyeyim şimdi onları da.
beni doku ve malzeme açısından farklı olmaları düşündürüyor özellikle, bunu da ekleyim...
fikirlerinizi bekliyorum:)
Günaydın kızlar
Eskisi gibi yazamıyorum ama sizi okuyorum
lindalinda hayırlı doğum diliyorum sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Dün akşam
-spora gittim, son spor günümdü. spor sonrası hocayla kahve içmeye gittik.
eve gelince,
-evin üstte görünen dağınıklığını topladım.
-1 makine çamaşır yıkadım + kuruttum + katladım + yerleştirdim.
-2 ceketim vardı, onları narinde yıkadım, astım.
-eşim bulaşık makinesini boşalttı-kalanları makineye doldurdu.
-kişisel bakım yapıldı. Bu akşam MR çekilecek dizlerime.
Pazartesi sabah canım inşallah. Öncesinde bi aksiyon olmazsa tabi..
O da hava kirliliği yapıyor amayok amcamlarin evi kazanliydi.. kömürlü ev dediği öle anladim..;