evet canim maalesef yine olduScss94 canım sen Manisa’da mı yaşıyorsun? Yine deprem olmuş geçmiş olsun istanbulda da hissedilmiş ama ben hissetmedim
başak kablanin türkçe altyazısı olmadığı için anlayamiyorumBir video izlemiştim Başak Kablan'ındı.
Takipten çıkanlar için şöyle demişti" benden alacağınız bilgiyi aldınız veya artık ilginiz bitti bunun için kimseyi suçlayamam veya ısrarcı olamam bende aynı şeyi çoğu yazar için yapıyorum"
aynı şekilde bende yazan veya okuyanlar için aynı fikirdeyim.
ilgisi bitmiştir veya ara vermek istemiştir.
çağrı yapmak zorlama gibi geliyor o yüzden yazan da yazamayan da sağolsun.
başak kablanin türkçe altyazısı olmadığı için anlayamiyorum
başka türkçe altyazılı olan minimalist varmi?
Geçmiş olsun.Gecen hafta enfeksiyondan dolayi erken dogum tehlikesi atlattim.
Uzun bir sure evin islerine fazla bakamicam. Bebek odasi icin hic bir hazirligimiz yok.
Odayi bosaltmamiz gerekiyordu, ama sanirim bebek odasinin isinin cogunu dogumdan sonraya birakirim.
Suan onemli olan sadece dinlenmem.
Gecen hafta enfeksiyondan dolayi erken dogum tehlikesi atlattim.
Uzun bir sure evin islerine fazla bakamicam. Bebek odasi icin hic bir hazirligimiz yok.
Odayi bosaltmamiz gerekiyordu, ama sanirim bebek odasinin isinin cogunu dogumdan sonraya birakirim.
Geçmiş olsun.Gecen hafta enfeksiyondan dolayi erken dogum tehlikesi atlattim.
Uzun süredir burlarda takilmiyorum
epeyce is hallettim cok sükür
Gelelim minimalist adimlara
Corap cekmecemi döktüm ve eskimis coraplari ayirdim
Ama neler neler bir gün giyerim diye tuttugum siyah ince coraplar, jartiyerler, sevmedigim saten görünümlü elektriklenen pjama alti, kaskol..
Kizimin da kiyafetlerinden birkac kazak ve birkac pantalon ayirdim
Giymedigine emin olduklarimi topladim, oglumun dolabinda da yaptim anyi seyi
Güzel oldu, sadece atmasi kaldi
Eski olduklari icin giysi cöpüne atarim, bagislanir mi bilemem
Tsörtlerimden, esortmanlarimdan da ayirdim baya
Zaman bulursam bodrumu da toparlayacagim ama bakalim insallah yaza halleriz
Çok geçmiş olsun canım gece tekrar etmiş galiba Allah hepimizi korusunevet canim maalesef yine oldu
MİGİ sen nerelisin :)) göçmen veya yabancı biri canlanıyor gözümdebaşak kablanin türkçe altyazısı olmadığı için anlayamiyorum
başka türkçe altyazılı olan minimalist varmi?
Çok geçmiş olsun canım herşeyi bırak kendine be bebişe odaklan, sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişGecen hafta enfeksiyondan dolayi erken dogum tehlikesi atlattim.
Bugün yemeğim yok buzluktan yeşil fasulye çıkarır yaparım, pilav ve yayla çorbası yaparım diye niyetlendim bakalım, yatak odası darmaduman her şeyi döktüm yine eleme için bugün orada biraz işim varBugün
Yemeğim var yanına pilav yapılacak
portmantoya el atarım.
yatak odasını süpürür silerim
nevresimleri değiştiririm
kartonları çöp yanına bırakırım alan oluyor.
yabancı degilim.MİGİ sen nerelisin :)) göçmen veya yabancı biri canlanıyor gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?