yabancı degilim.
türküm :) anadoluluyum:)
Eskişehirliyim.
Bugün yemeğim yok buzluktan yeşil fasulye çıkarır yaparım, pilav ve yayla çorbası yaparım diye niyetlendim bakalım, yatak odası darmaduman her şeyi döktüm yine eleme için bugün orada biraz işim varkitap okurum dinlendirim, eşim dün söz verdi mutfağı bırak ben sabah hallederim dedi bıraktım şimdi uyanıp unutmuş gibi davranırsa onu pıçaklarımmmmmm
geçmiş olsun
nereli saniyordun:)♥yaa ne guzel
valla eşler böle unutmuş gibi yapıyor. sinir oluyorum .Bugün yemeğim yok buzluktan yeşil fasulye çıkarır yaparım, pilav ve yayla çorbası yaparım diye niyetlendim bakalım, yatak odası darmaduman her şeyi döktüm yine eleme için bugün orada biraz işim varkitap okurum dinlendirim, eşim dün söz verdi mutfağı bırak ben sabah hallederim dedi bıraktım şimdi uyanıp unutmuş gibi davranırsa onu pıçaklarımmmmmm
vallahi seneye allah ömür verirse 2020 degerlendirmesi yapmiycam o derece berbat geciyo allah beterinden korusun bugün de kardesim kalp ameliyati oluyo 25 yildan sonra kalbinde delik oldugunu öğrendikGünaydın kızlarHepBaharOlsa geçmiş olsun kendine ve bebeğine dikkat et gerisi hallolur
Scss94 geçmiş olsun Allah korusun 2020 üzerek başladı ama umarım bunlar son olur
Geçmiş olsun. bir şey olmaz merak etme. uyutmamışsın zaten. benim kızım da yanımda yataktan düşmüştü.Dün akşam bebeğim kanepeden düştü, aklım çıktı. Uyutmadık 2 saat, baya ağladı. Halıya düştü Allah’tan, bi kaç gün oldu dönmeye başlayalı. Kanepe açıktı ve diklemesine koymuştu nasıl düştü anlamadım
oy kiyamam kuzuya benim oglumda düsmüstü cok korkuyo insan gecmis olsun canımDün akşam bebeğim kanepeden düştü, aklım çıktı. Uyutmadık 2 saat, baya ağladı. Halıya düştü Allah’tan, bi kaç gün oldu dönmeye başlayalı. Kanepe açıktı ve diklemesine koymuştu nasıl düştü anlamadım
Dün akşam bebeğim kanepeden düştü, aklım çıktı. Uyutmadık 2 saat, baya ağladı. Halıya düştü Allah’tan, bi kaç gün oldu dönmeye başlayalı. Kanepe açıktı ve diklemesine koymuştu nasıl düştü anlamadım
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Nasıl daha önce belli olmamışvallahi seneye allah ömür verirse 2020 degerlendirmesi yapmiycam o derece berbat geciyo allah beterinden korusun bugün de kardesim kalp ameliyati oluyo 25 yildan sonra kalbinde delik oldugunu öğrendik
vallahi seneye allah ömür verirse 2020 degerlendirmesi yapmiycam o derece berbat geciyo allah beterinden korusun bugün de kardesim kalp ameliyati oluyo 25 yildan sonra kalbinde delik oldugunu öğrendik
Kafası arkadan biraz kızarmış şimdi iyi çok şükür. Hemşire kuzenime sordum baya saat geçmiş bi şey olsa kendini belli ederdi dediGeçmiş olsun. bir şey olmaz merak etme. uyutmamışsın zaten. benim kızım da yanımda yataktan düşmüştü.
Sağlık ocağına bir göster istersen.
canim annem hamileyken sartlardan dolayi hic gidememis doktora felan bizim ikiz oldugumuzu dogumda ögrenmis. sans eseri ultrason muayenesi olmustu o zaman olabilir demisler detayli kontrol oldu varmis gercektenÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Nasıl daha önce belli olmamış
Hem de nasıl tirtir titredim korkudanoy kiyamam kuzuya benim oglumda düsmüstü cok korkuyo insan gecmis olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?