minimal olsam burda işim ne. Minimal olmaya niyet ettik. süphaneke dinimiz amin

Herkesi minimal yapacağım İnş ben ölmeden görürüm o günleri :)

Burda aynı yerde abla var onada anlatıyorum
benim eve gelsen kalp krizi geçirirsin diyo.
abla sen gel önce benim evime dedim.
Şu sadelik gibisi yok gerçekten

Aynen benimde 6 çay bardağım 6-7 tane kupa bardağım var.
önceden 18 kişi ağırladığım olurdu artık belli sayıda kişileri davet ediyorum.
30dan fazla çay bardağım var su bardaklarını saymak istemiyorum en az60-70 kupalar 6-7 ben de misafiri çok severim aslında ama çağırdığım kadar gelinir yani 4 kişi çağırsam ok 15 kişi çağırsam da gelir herkes millet biri çağırsa da gitsek derdinde zaten, ben de önce kalabalık çağırırdm kızları vs ama minimal felsefemde sizlere yazmıştım daha Az kişi ile nitelikli vakit geçirecek görüşme yapıyorum kalabalık toplantılar yok artık, ve aileler de uzakta dolayısıyla önceden alıp koyduğum bi sürü mutfak eşyası da uzun zamandır pek kullanılmıyor,

Aynen benimde 6 çay bardağım 6-7 tane kupa bardağım var.
önceden 18 kişi ağırladığım olurdu artık belli sayıda kişileri davet ediyorum.
30dan fazla çay bardağım var su bardaklarını saymak istemiyorum en az60-70 kupalar 6-7 ben de misafiri çok severim aslında ama çağırdığım kadar gelinir yani 4 kişi çağırsam ok 15 kişi çağırsam da gelir herkes millet biri çağırsa da gitsek derdinde zaten, ben de önce kalabalık çağırırdm kızları vs ama minimal felsefemde sizlere yazmıştım daha Az kişi ile nitelikli vakit geçirecek görüşme yapıyorum kalabalık toplantılar yok artık, ve aileler de uzakta dolayısıyla önceden alıp koyduğum bi sürü mutfak eşyası da uzun zamandır pek kullanılmıyor,

bende yemeğe sadece aileleri davet ederim
sonrasında ablamı ve kendi ailemi
eşimin tarafı geleceğinde sadece onlar halası falan gelir
arkadaşlarım küçük gruplar halinde veya tek gelirler

sadece diş buğdayında çok fazla kişi gelmişti.
doğum günü bahçede olmuştu onlar sondu
mevlit vs olmadıkça kalabalık misafir çağırmam.

İhtiyacı olanlara gönder canım. İHH falan sürekli eşya topluyor. Çocuklar için el ele derneği var mesela. Gittikleri evleri görsen çok üzülürsün yıllardır dolapta durduklarına.
İHH nedir?
ben de soruşturdum etrafımda tabak çanak ihtiyacı olanlar varsa vereceğim diye. ama henüz bir şey çıkmadı.

Aynen doğum günü mevlit vs bendd de çok kalabalık oldu ama böyle zamanlarda da kullan at malzemeler mantıklı, dönüştürülebilir olması önemli tabi

Aynen doğum günü mevlit vs bendd de çok kalabalık oldu ama böyle zamanlarda da kullan at malzemeler mantıklı, dönüştürülebilir olması önemli tabi

Aynen katılıyorum hediye dağıtmak yerine tema vakfına bağışta bulunmakta aklımda.
2. bebek olursa herşeyi araştıracağım.
doğum günlerini artık kendi aramızda kutluyoruz.

Yardım kuruluşu. Her ilde var. Arıyorsun evden gelip alıyorlar ihtiyacı olanlara dağıtıyorlar. Nettem arattır ihh istanbul ihh Konya gibi
Bu fikir çok güzelmiş canım peki gerçekten ihtiyacı olana mı gidiyor güvenilir bir kurum mu

Bu fikir çok güzelmiş canım peki gerçekten ihtiyacı olana mı gidiyor güvenilir bir kurum mu
Benim görümcem Konya’da gönüllü olarak çalışıyor. Gittiği yerleri görüyor gerçekten çok zor durumda olan insanlar var. Ama diğer illeri bilemiyorum tabii.

Ben hala fısfıs kullanıyorum aklıma geliyosun arada
lellim olsa kova su yapardı diyorum. Bi tembellik geldi ki sorma :)
Kanki alissab daha rahat.
Helede iz falan birakmayan bezler var mikrofiber su izi falan kalmiyor.
Bezde su da cok olmuyor.
fisfisi da sadece su mavi silikonlu olansan aliyorum.
aynalar, cam icin falan.

Ben tasinirken baya eledim cok iyi oldu.
Pasta tabagim, onun bir buyugu olan tabaklardan var en cok kullandigim onlar.
Meyve icin, kek pasta icin sık kullaniriz.
gundelige 10 tane yemek tabagim var yani cukur tabak.
Misafir icinde 12 kase 12 servis tabagim var.
Cukur tabak kullanmiyorum servis tabagina pilavi,tavugu,sulu yemeyi garnituru yan yana koyarim hep.
Hepsinden az az koyunca hem yeniyor hem de tabak kirlenmiyor.

Bardaklarimida cok azalttim.
1 raf tum bardaklarimi aliyor.
Biraz rahatlim maddi acidan gundelik catal kasigimi degisicem.
Onlarda 15senelikler.
Eskisi gibi parlak degiller.
cizildilee falan.

tencere, sahan falan derken degise degise bi onlar kaldi degisecek.

Ben bazı konularda işte yorgan çaydanlık gibi var da var halen ama başladığım halime göre çok ilerledim. Poşetler dolusu eşya dağıtıldı bir kısmı çöpe gittim falan ama mia nın da hep söylediği gibi bir anda olmuyor uzun bir yol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…