Kanki alissab daha rahat.
Helede iz falan birakmayan bezler var mikrofiber su izi falan kalmiyor.
Bezde su da cok olmuyor.
fisfisi da sadece su mavi silikonlu olansan aliyorum.
aynalar, cam icin falan.
Bende yorganlardan falan cok eledim.
Burasi epey sicak oglanda bizde pelus battaniyeyle yatiyoruz.
Hatta oglan odasinin petegini yaktirmiyor cok sicak oluyor kucuk odasi.
Cami falan aciyor hatta bunaliyor.
4 pelus battaniyem 2 de uyku setinin yorgani var. (biri tek kisilik oglanin, cift kisilik olanin biri yatak ortusu niyetine)
Pelus battaniyeye nevresim geciriyorum kirlenmesin falan diye.
Biri gelse kalmaya( yatiya gelenimiz olmuyor senede toplasan 3 defa ancak) uyku setlerinden veriyorum.
Ama kanepeye serecek bisi yok.
Kanepeyi acinca yatan rahat etsin diye onu da dusunmedim artik biri gelcek kalcak diye lazim olursa peluslardan sererim napim dedim.
Yazinda pikelerimiz var 1 cift kisilik 1 tek.
Onlari kullaniyoruz.
Bebisede alicam pike yazlik.
Ona da pelus battaniye aldim minnak pembisbuyudukce boyutu buyuturuz artik
peluşlandik
Nevresim, carsaf, yastik kilifi bolca var
Bir de benim oglanda esimde cift yastikda yatiyor
Yastiklarim cok dolu diil cok dolu sevmiyorum onlarda cifte alisti ikiside cift yastik gasp ediyor.
Yedekdi guya 2si misafirlik ama tek kaldi misafire.
2 yastik yapmam lazim annem gelip kalir dogum yapinca lazim.
Elyaf alip ben yapiyorum ic yuzunden var evde..
burayı okuyorum "eve gidince her şeyi atmaya" bileniyorum.
eve gidince nereden başlayacağımı bilemeyip öylece bakakalıyorum.
ya aldım o kitabı ama ona göre yapabileceğimi sanmıyorummaria kondonun sıralaması vardı. her eşyayı bölüm bölüm ayıklıyordu tavsiye ederim.
ya aldım o kitabı ama ona göre yapabileceğimi sanmıyorum
eve koli alıp atılacaklar verilecekler diye ayırmam lazımO zaman hergün en az 1 dolap düzenleyebilirsin.
ayıkladıklarını ayrı kutularsın. böylece bütün ev elden geçer.
yaza girerkende yine elden geçirirsin her tur da eşya elersin.
azaldıkça turlar da kısa sürüyor.
yakında bende başlayacağım sadelik turuna hem düzenlerim hem atılacakları atarım :)
Bizde de durum sizinkine benzer. Eşimin kendi işi olduğu için bazen ödeme alıyor bazen birikimden yemek zorunda kalıyoruz.Bizde şöyle oluyor :)) maaşlar karışık benim zamanım pek yok okuldan sonra direk çocuğa yetişiyorm atm ye bile gidemiyorum kaç yıldır eşim para çekiyor senin kartın benim kartım olayı yok o ikimize çeker ben onun o benim internet hesaplarımıza vs girer çıkarız. Maddi anlamda çok şeffafız bana sormadan bişey yapmaz bende ona sormadan tabi. Ama eşin çok cömerttir ve herkese böyledir her zaman hesap ödemek için öne atlayan tip var ya bi de herkese harçlık vermek isteyen abi hahhh işte o benim kocam, bazen kızıyorum hatta çok kızdığım şeyler de oluyor ama bana da böyle evet kendim kazanıyorum ama tüm paramı yesem aileme versem umrunda değil. Ayı geçirsek ona yeter böyle olunca da birikim olayı bizde yok malesef ama bu sene ciddi ciddi konuştum ekonomi ile ilgili okuduğum yazıları da okuttum bilmiyorm faydası oldu mu göreceğiz, eve tüm market alışverişi araç yakıtı bakımı şu bu herşeyi eşim halleder maddi anlamda dolayısıyla bende hiç gideri net hesaplayamam. Bugün ne aldın kaça aldın topiği var ya oraya bakıyorum kızlar ne güzel herşeyin hesabını yapıyor ben eşime marketten geldiğinde kadar diye sorsam cevap vermez, dışarda bişey yedik hesap ne kadar ya ne yapcan hesabı der geçiştirr adamın tarzı bu yaniamma da şikayet ettim bdv konusu gibi oldı ama eşimi seviyorum fazla rahat işte huy çıkmaz
Ben de bu sene için yeni planlar yaptım ama gerçekleşir mi bilmiyorum eşimle bu noktada pek uyumumuz yok, yani en ufak bişey de birikime yönelir yarını düşünmez, geliri düzenli diye böyle rahat ama kimin başına ne gelecek belli değil, ben de başka başka kararlar aldım inşaallah gerçekleştirebilirimBizde de durum sizinkine benzer. Eşimin kendi işi olduğu için bazen ödeme alıyor bazen birikimden yemek zorunda kalıyoruz.
Biz ay başında eşimle gelir gider tablosu oluştururuz. Mesela bu ay itibariyle benim kazancımın üzerine min 3500 kazanmak zorunda aylık. Yaptığı işlerde aldığı parayla önce kızımın borç olarak aldığımız altınlarını(düğün takılarını kızıma hibe ettim.) yerine koyup, sonra kalan parayı birikime atmasını hedefe koyduk :)
Eşimin eline daha fazla para geçse de içinden aylık sadece 3500 lira alacağız. Geri kalanı araba hesabımıza :) Benim tasarruf planlarım da belirlenen hesabın dışına çıkmama şeklinde ilerliyor.
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek gerek böyle dönemlerdeDün akşam bebeğim kanepeden düştü, aklım çıktı. Uyutmadık 2 saat, baya ağladı. Halıya düştü Allah’tan, bi kaç gün oldu dönmeye başlayalı. Kanepe açıktı ve diklemesine koymuştu nasıl düştü anlamadım
Evet bezler ozaman daha cok leke oluyor.cam beziyle toz alıyorum normalde iz kalmıyor.
ama tadilatta çok toz bezim eskidi.
çok eskilerle yer silerim artık bazen elle siliyorum daha güzel oluyor.
işlerim bitsin suyla silmeye başlarım biraz arap sabunu dökerim mis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?