Selamlar..
Sabah rutini sanirim bozuldu. ve tekrar o sabah rutini işlemek istiyorum kalkamiyorum..
6 olan saatimi 5:45 e ayarladim..
fakat yinede olmadi.6:15 e sürüneyerek kalkıyorum..
o 15 dkmı spora ayırsam nolurdu....
kahvaltı hazirlamak ve etmek neredeyse yarim saatimi aliyor. mutfagi toparlıyorum çıkıyorum
dişlerimi firçalıyorum yüzümü yıkıyorum kremliyorum..
üstümü giyiniyorum makyajimi yapıyorum 7:30 ta çıkıyorum.
akşam rutin de çok yorgun geliyorum işten.. direk yemek hazirlamaya çocuga vakit ayırmalara baya ebey zaman aliyor 23:00 de uyuyorum...
bişeyler yapmam gerekiyor .
sabah ve akşam rutini düzene sokmam lazim..

Letgo kalp ben

Eklentiler

• F4EE083A-75AA-4734-A4F9-4865BA540598.webp
    F4EE083A-75AA-4734-A4F9-4865BA540598.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 492A17C7-B3B8-485D-A4BC-50588CF57D64.webp
    492A17C7-B3B8-485D-A4BC-50588CF57D64.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 75
dün hiç bişey yapamadım.sabah 1 makina çamaışr çalıştırıp çıktım.gidince beyazları atacağım.banyo ve wc temzilenecek.mutfak ve oturma odasını süpüreceğim.zamanım olursa çocukların odasınıda toparlayıp süpüreceğim.

Diğer ürünün alıcısı vazgeçti buluşmak için zamanı yokmuş. Bu çaydanlığı da kargoyla gönderdim iyice sarıp sarmaladım inşallah sağ sağlim gider.

Ağzımdaki lokma boğazımda kalacaktı :))) öncesi sonrası na çok güldüm. harika olmuş. bende cam sehpa koymuştum. birkaç soran oldu... 15 gün sonra sıkıldım tanıdık birine verdim. tebrikler
ben de gelinliğimi ve nişanlığımı satışa koymuştum. alıcı çıkmayınca ihtiyacı olanlara verilmek üzere duyuru yaptım.
Yine alıcı bulamazsam belediyenin yardım yerine vericem. bi kızın gönlü olur belki.

Dün akşam da kilerde atılacak ıvır zıvırların bir kısmını attım.
-yazdan kalma bir kavunum vardı. artık bozulmaya başlamış. attım.
-bulaşık tableti almıştım yığınla duruyorlardı, onları küçük wc'deki dolaba yerleştirdim.
-ambalajlı üzüm sularımız vardı, mutfağa taşıyıp ambalajını attım, üzüm sularını mutfağa yerleştirdim.
-kv'min birkaç tabağı vardı bende onları kendisine verdim.
-çöpleri eşime attırdım.

daha çok atılacak ve verilecek var.

Günaydınlar
Dün evi genel olarak toparladım temizledim
ayıklama ve düzen işlerine giremedim.

bugün yemeğim var yanına pilav salata yapacağım
evin dağınıklığını toplarım çamaşır ve bulaşık mak çalışacak
sonrasında dinleneceğim yada kendime bakım yaparım :)

yarında misafir gelme durumu var ona göre hazırlık yaparım.

Sadeleşirken bir yandan da kendimi sorguluyorum.
'yetinmek' bu kelimenin verdiği hissiyatı çözmeye çalışıyorum.
gerçekten sadelik benim yapımda var mı ?

geçmişe gerçekten sünger çektim mi yoksa üstünü mü örttüm ?
amaçlarım hedeflerim beni mutlu ediyor mu ?
kolay mı pes ediyorum yada güçlü mü olmak zorundayım ?

Böyle kendimle yüzleşip hesaplaştığım oluyor çok değil yılda 1-2 kez.
pişmanlıklarımın ve davranışlarımın üzerinden geçiyorum.
ve yeniden kendimle bağ kuruyorum.

ve en önemli şey bu hayatta kendinizle bağınız. Hayatınızı nasıl yaşamak istediğiniz size kalmış.

dün sabah makinam çalışmamış .eve geçtikten sonra yediden çalıştırdım.bir postada beyazlar çalıştı.çocukların karınlarını doyurdum mutfağı topladım.geri kalan işlerimi yapamadım.bugün akışına bırakacağım gönlüm beni nereye sürüklerse orayı toparlayacağım.bugün için bide böyle deneyelim bakalım

Sadeleşirken bir yandan da kendimi sorguluyorum.
'yetinmek' bu kelimenin verdiği hissiyatı çözmeye çalışıyorum.
gerçekten sadelik benim yapımda var mı ?

geçmişe gerçekten sünger çektim mi yoksa üstünü mü örttüm ?
amaçlarım hedeflerim beni mutlu ediyor mu ?
kolay mı pes ediyorum yada güçlü mü olmak zorundayım ?

Böyle kendimle yüzleşip hesaplaştığım oluyor çok değil yılda 1-2 kez.
pişmanlıklarımın ve davranışlarımın üzerinden geçiyorum.
ve yeniden kendimle bağ kuruyorum.

ve en önemli şey bu hayatta kendinizle bağınız. Hayatınızı nasıl yaşamak istediğiniz size kalmış.
Belli dönemler o iç muhasebe bende de oluyor. Tabi minimal olmakla alakalı bir muhasebe değil benimki. Bir takım kararlarımdan ötürü duyduğum pişmanlıklar.. pişman olunacak olumsuz bir durum yok aslında ortada, ama karakterimden ötürü hazmedemediğim şeyler, esnek olmayan yapım, değişme çabalarım vs. Uzatmıyım neyse o dönemler dibe değiyor ayağım sonra yine yükseliyor modum. Hırslarını bir kenara bırak herşeyin başı sağlık diyorum ve yola devam ediyorum.

Belli dönemler o iç muhasebe bende de oluyor. Tabi minimal olmakla alakalı bir muhasebe değil benimki. Bir takım kararlarımdan ötürü duyduğum pişmanlıklar.. pişman olunacak olumsuz bir durum yok aslında ortada, ama karakterimden ötürü hazmedemediğim şeyler, esnek olmayan yapım, değişme çabalarım vs. Uzatmıyım neyse o dönemler dibe değiyor ayağım sonra yine yükseliyor modum. Hırslarını bir kenara bırak herşeyin başı sağlık diyorum ve yola devam ediyorum.

Tabi sadece minimallik değil kendimle alakalı sorunları da çözüyorum ve bitiyor.
İç huzur çok önemli.

bugün sadelik ve düzene ara verdim
rutin işleri yapıp günü bitireceğim. toplam 1 saat sürer.
perşembe misafirim geliyor.
cuma günü buzdolabı temizliği
cumartesi 1 çekmece düzeni
pazar tatil ve montaj işine devam.

işleri kendimi yormayacak seviyeye getirmeye çalışıyorum.
Anka Anka nın başını ağrıtıyorum :)
ortaya yeni bir metot çıkabilir :KK48:

Back
X