İlk doğumdaki halimsin yatak odam bile yabancı gelmeye başlamıştı sen yine de zaman yarat ve çık 40 da çıkmış, bir yürüyüş yapıp gelsen bile çok iyi gelir üşenme
Ohh Mikan saçı başı görsen korkarsın afedersin wc ye gidip geri odaya dönüyorum.sacma sapan Bi kısır döngü içindeyim. Geceleri uyumuyor sıpa. Giyinip çıkmak evden benim için zulüm. Bi de halen kiloları veremedim ya ondan da hiç çıkasım gelmiyor hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum evde. İnşallah düzene girecek ya. Haklısın kısa yürüyüş bile olur aslında yapicam inşallah en kısa zamanda

İnanki beni anlatıyor gibisin. Tuvalete gitmek için eşimin gelmesini beklerdim Kilolar yavaş yavaş gidecek emin ol, ilkinde çok hızlı vermiştim 2. De daha yavaş gitti. Gitmicek sandım bi ara. İlkinde 40 çıkıp ertesi gün olunca soluğu kuaförde aldım, o çok iyi geliyor tavsiye ederim. O kısır döngü bitmeyecek gibi geliyor ama özellikle oturmaya başlayıp senden biraz bağımsızlaşınca baya rahatlayacaksın. O ilk zamanların ağırlığını biliyorum ama uçup gidiyor bak baharda yaklaşıyor, atacaksın bebek arabasına park bahçe dolaşacaksın çok yakında

İnşallah canım ya geçecek bu günler. Teşekkürler desteğin için

Desteği olmayan her anne aynı şeyi yaşamıştır. Ben daha felaketini yaşadım kolik bir çocuk ve neredeyse 4 ay kadar perişandım. Banyom bile 3 dakikayı geçmezdi ıslan çık şeklinde. Ağlayarak moraran bir çocuk. İnsanlıktan çıkmıştım, Doktor bile üzülmüştü halime, anneliğin tadını çıkar biraz demişti :)) Velhasıl tüm zorluklar geçiyor. Keyifli zamanlar yakın. Hiç bir şey yapamasan bile cocugu battaniyeye sar balkona çık. balkon yoksa kapı önüne vs. Sabret geçecek :)

aynı şeyleri yaşamışız canım.
ama geçiyor
bir bakmışsın kocaman olmuş.
bebek uyuduğunda canın ne istiyorsa onu yap evi çok önemseme
zamanla herşey düzene giriyor.

Günaydınlar bugün iş yerine geldim
Biriken işlerimi yapacağım
ev toplu temiz sadece yemek yapılacak
akşam çıkışta kızımı alacağım öyle eve geçeceğim.
Miacım senin mutfak açık mutfak oldu değil mi? yani salonla bir. Yanlış mı hatırlıyorum acaba. Öyle ise memnun musun.

Miacım senin mutfak açık mutfak oldu değil mi? yani salonla bir. Yanlış mı hatırlıyorum acaba. Öyle ise memnun musun.

Evet önceden buzdolabı yerinde kapı vardı orayı kapattık diğer taraftan açtık.
Çok memnunum. kızım oturma odasında oynarken ben mutfak tarafında iş yapabiliyorum
birde göz önünde olunca bir şekilde topluyorsun.
önceden çay bardakları falan kalırdı oturma odasında ama şimdi bulaşık mak atıyorum yada tezgaha koyuyorum.
misafir geldiğinde zor olur diyorlardı ama aslında daha samimi oluyor ben hazırlık yaparken sohbettende geri kalmıyorum.
yemek kokar heryer diyorlardı ama o konuda da problem yaşamadık zaten her türlü yemek kokuyor piştiğinde camı aralık bırakıyorum.

Tek eksi yönü misafir gelecekse yemek yenip kalmış olması gerekiyor.
yazın sıkıntı yaşamayız da kışın aynı yerde oturuyoruz

Anlattıkların çok mantıklı, zaten genelde gelen misafir yakınlar oluyor. Bir arada olup sohbet etmek daha keyifli. Tekrar güle güle kullan.

Sonunda sandalye siparişimi verdim. Artık acil alınacak kalmadı.
Uzun süre alışveriş yapmak istemiyorum :)
Sandalyeler olmadığından eski masam oturma odasında sandalyeler gelse çıkaracağım odadan daha ferahlayacak ev.

Selam kızlar, ikinizin de mutfağı çok güzel bayıldım, güle güle kullanın
Dün eşim evi tuttu, haftaya taşınıyoruz
Bebiş 15 günlük oldu, daha yalnız kalamadık, lindayı okudum şimdi bunaldım diye ama evin kalabalıklığı da beni bunalttı, sanki ben annesi değilmişim gibi hissediyorum tek bakım veren ben olmadığım için
İnşallah haftaya taşınacağız, yerleşince başbaşa kalacağım bebişle, tekrar eşimle aile gibi hissetmeyi özledim

Sağol canım :)
Evde tek bebekle zaman geçirmek daha güzel.
Uyuduğunda dinleniyordum akşam eşim gelince 1 saat uyurdum sonra kalan işlerimi yapardım
yemek işide bir şekilde yapılıyor.
yürümeye başladıklarında çoğu yük kalkıyor üzerinden.
bu kezde sesi çıkmadığında bir şeyler karıştırdığını anlıyorsun :)
3 yaşına geldiğinde de arkadaş gibi oluyor birlikte yemek yapıp oyun oynuyorsun.
sofra kurmaya yardım ediyor.

Günaydınlar
Hafta sonu gelmiş ama bana salı gibi geliyor.
yarın tatil
bugün evi süpüreceğim toz alırım başka işim yok ha birde çamaşır katlanacak.
yemeğim dünden kaldı
pazar da dinlenirim köfte patates yaparım.
izinden önce ev felaketti çamaşır sepetleri dolu her yer birbirine girmişti.
ilk gün dolap kapaklarını içini dışını sildim düzenlemeler yaptım
sonra diğer odaları dip köşe temizledim.
elektrik su kesintilerine rağmen güzel geçti.

keşke haftanın 3-4 günü evde olsak :)

6 gün çalışıp 1 gün izin saçmalık zaten hatta 2 gün izin bile az. Çalışmak bu olmamalı

6 gün çalışıp 1 gün izin saçmalık zaten hatta 2 gün izin bile az. Çalışmak bu olmamalı

haftada 1 gün gerçekten az hiç bir şeye yetmiyor kendime zaman ayırmayı özlemişim onu farkettim.
izindeyken de bir yoğunluk oluyor ama zorlamıyor rahat rahat her işimi yaptım kendime zaman ayırdım çok güzeldi.
para ihtiyacım olmasa çalışmazdım

2,5 gün izin yapıp bazı günler evden çalışanlar var. Biz şanssızız maalesef.

2,5 gün izin yapıp bazı günler evden çalışanlar var. Biz şanssızız maalesef.

Masa başı işim olsa mümkündü ama analiz ve fabrika kontrolü de yaptığımdan evde çalışma durumum olmaz
ayrıca muhasebe işlerine bakıyorum kaliteye ve iş güvenliğine
mia ne iş yapıyor ki belki maaşım yüksek olsa eve yardımcı tutsam bu kadar zoruma gitmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…