- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
bi şey sorcam.
açık rafların üstündeki petek doku neden tavana kadar devam etmedi?
Bunu herkes soruyor :) aslında bu kadar yüksek yaptırmayacaktık mermerin yarısı wc lavabosunun bölümüne olacaktı ama usta fayansın üstüne bu malzeme yapışmaz deyince mutfağa uyguladık tümünü tabi yetmedi :)bi şey sorcam.
bar sandalyeyi internetten aldık mia,
hatta 4+1 aldım 1 tane de yedekledim :)
koçtaş'tan aldık sanırım, bu arada oturma yüksekliği denen bi ayrıntı var, sakın atlama, çünkü bazılarında yazmıyor o ölçü..
Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın ailecek sağlıklaSağolun kızlar benimde çok içime sindi sadece ada tezgah ayakları değişecek usta kafasına göre yapmış.
birde bar sandalye bulamadım hala istediğim gibi bulduklarımda aşırı pahalı
buzdolabı yeri de yeni alacağım dolaba göre yapıldı kim bilir ne zaman alınır:)
ama eski haline göre süper kullanışlı bir mutfağım oldu detaylar yarın :)
Simdi aynisini soracaktimbi şey sorcam.
Geçen sefer de salonundaki duvar rafı için demiştim neden duvarı ortalamadın diye. :)Bunu herkes soruyor :) aslında bu kadar yüksek yaptırmayacaktık mermerin yarısı wc lavabosunun bölümüne olacaktı ama usta fayansın üstüne bu malzeme yapışmaz deyince mutfağa uyguladık tümünü tabi yetmedi :)
ileri zamanda devamı alınacak tamamlanacak
mia hayırlı olsun.çok güzel olmuş
Geçen sefer de salonundaki duvar rafı için demiştim neden duvarı ortalamadın diye. :)
Terazi burcu olunca simetriyi arıyorsun hep
Ağız tadı ile yaşayın
Bu arada aydınlatmada ne kullandın ya da kullanmayı düşünüyorsun?
wuuuuuuu on nurmara mutfak olmuş
mia hayırlı olsun.çok güzel olmuş.lavabonun üstü tam benim hayalimdeki mutfak gibi.birazdan hayalimdeki mutfağı atayım bende.ada yaptırmışsın oda çok güzel olmuş,rengini biraz daha koyu isterdim ben.daha sonra adayı detaylı çekermisin alt kısımları nasıl.depolama alanalrın harika ve bir sürü.aydınlatma almıştın sanki çekmemişsin.merak ediyordum onu
wuuuuuuu on nurmara mutfak olmuş
tam hayalimdeki mutfak...
ellerine sağlık miacim
çok kullanışlı olmuş.boydan boya dolaplar falan.ağız tadıyla kullan canım.güzel güzel yemekler pişirip zevkle dolanırsın inş içindeAda tekrar gidecek yapan firmaya hataları düzelecek alt kısmı boş :)
sende istediğin mutfağı at merak ettim
raf dekoru değişecek yakında sadece beyaz ve cam ürünler koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?